Results 1 to 7 of 7

Numarami değiştirdim

Numarami güncellemek için eski telefon numarami istiyor haliyle ve ben eski numarama artik ulaşamiyorum otp sistemi maile ile değişiyor mu lütfen acil yardim edin teşekkürler

Moderator darkroyal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhaba,

Hesap bilgilerine sahipseniz numara değişimi için ICS/OTP kategorisinden bilet gönderebilirsiniz.
    Müşteri temsilcisi inceleyip geri dönüş yapacaktır.

https://support.nttgame.com

ticket attım dönüşte yapıldı ama dönüş yapılan ticket'a cevap veremiyorum seçeneğe tıklıyorum ama herhangi bir işlem olmuyor tekrar o ticket'a karşılık ticket mı atmam gerekli ?

Moderator darkroyal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by ahmetmetin0134 View Post
    ticket attım dönüşte yapıldı ama dönüş yapılan ticket'a cevap veremiyorum seçeneğe tıklıyorum ama herhangi bir işlem olmuyor tekrar o ticket'a karşılık ticket mı atmam gerekli ?
    Merhaba,

CTRL+F5 yaparak tekrar dener misiniz? Aynı bilet üzerinden yanıt vermelisiniz.

sürekli yeniledim tekrar tekrar çıkış yapıp giriş yapıyorum ama olmuyor cevap verme seçeneği açılmıyor ...

şimdi oldu teşekkürler ... birde ticket'ın en altında mail'e gelen kod diyor ama herhangi bir kod gelmedi mail'e onu nasıl halletmem gerekli ?

Moderator PerfectArcher's Avatar
    Nickname
    PerfectArcher
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ahmetmetin0134 View Post
    şimdi oldu teşekkürler ... birde ticket'ın en altında mail'e gelen kod diyor ama herhangi bir kod gelmedi mail'e onu nasıl halletmem gerekli ?
    Selam,

Spam klasörünü kontrol edin, gelen ya da spam kutusunda mail görünmüyorsa bu bilgiyi de biletinize ekleyebilirsiniz.