Selam, önce spam / gereksiz posta klasörünü kontrol edin ve hesapta kayıtlı adresin baktığınız mail adresi olduğundan emin olun. Telefon numarası ekleme bağlantısı hesabınıza kayıtlı adrese gönderiliyor.
Bir süre bekleyip tekrar deneyin. Mail yine gelmiyorsa destek bileti açıp telefon doğrulaması için istediğiniz e-postanın ulaşmadığını belirtin. Sırf mail gelmediği için hemen e-posta adresinizi değiştirmeniz gerekmiyor.
telefona kod gönderseniz gelen kodu sitenizde girsek olmazmı neden telefona tl yüklemek zorunda bırakıyonuz
Last edited by dogusum33; Today at 07:13 AM.
kullandığım mail adresi silinmiş. mail gelmediği için telefon doğrulaması yapamıyorum. mail adresimi değiştirebilir miyim? nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Selam, kayıtlı mail adresin silinmişse telefon doğrulama bağlantısını alamayacağın için önce e-posta adresine erişim sorununu çözmen gerekiyor.
E-posta sağlayıcından silinen adresi geri almayı deneyebilirsin. Bu mümkün değilse NTTGame destek sisteminden bilet açıp kayıtlı e-posta adresine artık erişemediğini ve telefon doğrulaması için adres değişikliği yapmak istediğini belirt. Destek ekibi, hesap sahipliğini doğrulamak için gereken işlemler konusunda seni yönlendirebilir.
Edit: Selam, moderatör PerfectArcher bu konuda "Mail adresi en önemli hesap sahipliği bilgilerindendir ve unutulması/silinmesi durumlarında destek verilmemektedir" şeklinde bilgi verdi. Bu nedenle önceki mesajımdaki destek biletiyle e-posta değişikliği yönlendirmesini düzeltiyorum.
Bu durumda deneyebileceğin yol, e-posta sağlayıcın üzerinden silinen mail adresini geri almaya çalışmak. Burada önemli olan hesabına kayıtlı olan aynı adresi yeniden kullanabilir hale getirebilmen; farklı bir mail adresi açman telefon doğrulama bağlantısını almanı sağlamaz.
Last edited by YUNEX; Today at 12:12 PM.
yetkili arkadaşım yukarıdaki prosedürü gerçekleştiriyorum. kodu 5564 e sms göndermeme rağmen bir türlü onaylanmıyor.
kullandığım operatör NETGSM.
NETGSM müşteri hizmetlerine ulaştım sıkıntımı anlattım. Bana şunu söylediler. > Kurumun bizimle entegrasyonu yoksa size sms gelmemektedir. Kuruma ulaşıp entegrasyon için işlem sağlayabiliriz. Lütfen ilgilenir yetkililere iletir misin. Bilgilendirici bir geridönüş yaparsan sevinirim.
* Sayın Abonemiz 4 haneli numaralara sms gönderme ve alma işlemleri için entegrrasyon çalışmalarımız devam etmektedir su an için 4 haneli numaralara sms gönderimi sağlayamazsınız. saygılarımızla.
gel bi de burdan yak şimdi ne olacak ?
abi başka bi yöntem yok mu bu onay işleminin. alternatif yöntemlerde ekleyin.
Last edited by Lu_aa; Today at 02:16 PM.
merhaba, benim hesabımda 2 adet farklı telefon numarası kayıtlı, ana sayfada yani en son kaydettiğim numara benım numaram, fakat oyun hizmetleri kısmında eskiden bana ait olan bir hat kayıtlı,yeni serverlara kayıt için en son kaydettiğim numaramı gecerli olucak, eski numarayı kendı numaramla değiştiremedim,3 accounta kayıtlı dıyor oyun hızmetlerı kısmındaki numarayı değiştirmek istediğimde.
Merhaba, yeni sunucu kaydında Genel Bakış bölümüne son eklediğin, sana ait olan numara esas alınacak. Oyun Hizmetleri kısmındaki eski SMS onay numaranın farklı olması buna engel değil.
Açıklamalarda "Hâlihazırda açık olan hesapların SMS onayları geçerli kalmaya devam eder." şeklinde belirtilmiş. Hesabının pazar / takas SMS onayı zaten yapılmışsa yeni sunucu için tekrar SMS onayı yapman veya iki numarayı eşitlemen gerekmiyor.
Numarayı değiştirmeye çalışırken aldığın üç hesap uyarısı ise SMS onayının kullanım sınırıyla ilgili. Bu, Genel Bakış’taki telefon doğrulamanın geçersiz olduğu anlamına gelmiyor. Eklediğin numara başka bir hesabın yeni sunucu kaydında kullanılmadıysa onunla ön kayıt yapabilirsin; yeni sunucuya giriş için ayrıca OTP’nin aktif olması gerekiyor.
Eski hattına artık erişemiyorsan ileride o numaraya gönderilecek bir doğrulamada sorun yaşayabileceğini de dikkate alman iyi olur.