Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 30
    Üyelıgım ıcı ticket atmama ragmen hala şifre sıfırlama mesajı gelmedı .. tıcketlar okunmuyor

Moderator NightOwl's Avatar
    Quote Originally Posted by rap_g4yRV8U9 View Post
    Üyelıgım ıcı ticket atmama ragmen hala şifre sıfırlama mesajı gelmedı .. tıcketlar okunmuyor
    Merhaba,

Bilet gönderdiyseniz bu süre zarfında ek bir bilet göndermeden ve biletinizi güncellemeden sabırla biletinize gelecek yanıtı beklemeniz gerekiyor. Müşteri hizmetleri gerekli incelemelerin ardından mesai saatleri içerisinde, ilgili kategoride bulunan yoğunluğa da bağlı olarak biletinize yanıt verecektir.

*Müşteri hizmetleri hafta sonu çalışmamaktadır.

Banned
    Server
    KO -> Olympia
    Infractions
    0/1 (15)
    Mynet olayı benim de başıma geldi. Ne yazsam sağolsun modlar siliyor. Sadece şunu bilin sorun mynette değil. Sorun nttgame’in mynet ile arasındaki meselede. Nttgamein otomatik mailleri(şifre sıfırlama gibi) mynet adresine düşmüyor. Hususi mail göndersinler düşüyor. Adımdan biletlerime bakabilirsiniz. Bu hesabı o şekilde kurtardım ben.

1 haftadir beklememe ikici ticket i atmama ragmen hala İlgİlenİlmemİŞ olmasi mÜsterİ hizmetelrinin İlgİsİzlİgİnİ gosterir heralde.. Mail adresim hot mail ve bana yenileme maili gelmiyo tek problemim bu.. Ve herkeste ayni problem var gibi

Senior Member SkCLucky's Avatar
    Quote Originally Posted by rap_g4yRV8U9 View Post
    1 haftadir beklememe ikici ticket i atmama ragmen hala İlgİlenİlmemİŞ olmasi mÜsterİ hizmetelrinin İlgİsİzlİgİnİ gosterir heralde.. Mail adresim hot mail ve bana yenileme maili gelmiyo tek problemim bu.. Ve herkeste ayni problem var gibi
    Merhaba,

Yaşanan yoğunluğa bağlı olarak biletlere geri dönüş süresinde farklılık olabiliyor.Biletlere ortalama 3 iş günü içinde dönüş sağlanmış oluyor.

Lütfen bu süreç içinde farklı bir bilet göndermeyin ve biletinizi güncellemeyin. Ek olarak, lütfen aşağıya bilet numaranızı yazınız.

Merhabalar, daha önce buraya yazmıştım. Ve moderatörlerden biri benım bilet göndermeme yardım etmişti (bilet gönderemiyordum cunku nttpointim yoktu). tek seferlik bilet gönderdim. sorunum beklemeye alındıktan sonra kapatıldı durumuna getirildi. şimdi ise sorunum hala devam ediyor, çözülmedi. sorunum mynet adresıme giriş yapamamam. şifre değişim maili de mynet adresime gittiğinden böyle kısır bir döngüde kaldı. bu foruma da facebook baglantısıyla gırıyorum zaten.
    Lütfen birileri bana yardım etsin

Quote Originally Posted by 2excellence6 View Post
    Merhabalar, daha önce buraya yazmıştım. Ve moderatörlerden biri benım bilet göndermeme yardım etmişti (bilet gönderemiyordum cunku nttpointim yoktu). tek seferlik bilet gönderdim. sorunum beklemeye alındıktan sonra kapatıldı durumuna getirildi. şimdi ise sorunum hala devam ediyor, çözülmedi. sorunum mynet adresıme giriş yapamamam. şifre değişim maili de mynet adresime gittiğinden böyle kısır bir döngüde kaldı. bu foruma da facebook baglantısıyla gırıyorum zaten.
    Lütfen birileri bana yardım etsin
    Selam,

Mesai saatleri içerisinde durum hakkında ne yapabileceğimizi görüşebiliriz.

Junior Member
    e-posta sorunu bende yaşıyorum, iki kere ticket attım. yardımcı olmadılar.

Quote Originally Posted by ImSky View Post
    e-posta sorunu bende yaşıyorum, iki kere ticket attım. yardımcı olmadılar.
    Tam olarak nasıl bir problem yaşıyorsunuz? Ayrıca bilet üzerinden gelen yanıt nihai karar olmaktadır, bilginize.

Banned
    Server
    KO -> Olympia
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by NightOwl View Post
    Tam olarak nasıl bir problem yaşıyorsunuz? Ayrıca bilet üzerinden gelen yanıt nihai karar olmaktadır, bilginize.
    Ben size her eposta sorunu konusunun altında yazdım ama beni takmadınız. Nttgame’in otomatik mailleri mynet mail adresine gelmiyor. Ben de çok uğraştım. Bunu yüzbin kere söyledim ama hiçbiriniz ilgilenmediniz.

Tags for this Thread