Üyelıgım ıcı ticket atmama ragmen hala şifre sıfırlama mesajı gelmedı .. tıcketlar okunmuyor
Üyelıgım ıcı ticket atmama ragmen hala şifre sıfırlama mesajı gelmedı .. tıcketlar okunmuyor
Merhaba,
Bilet gönderdiyseniz bu süre zarfında ek bir bilet göndermeden ve biletinizi güncellemeden sabırla biletinize gelecek yanıtı beklemeniz gerekiyor. Müşteri hizmetleri gerekli incelemelerin ardından mesai saatleri içerisinde, ilgili kategoride bulunan yoğunluğa da bağlı olarak biletinize yanıt verecektir.
*Müşteri hizmetleri hafta sonu çalışmamaktadır.
Mynet olayı benim de başıma geldi. Ne yazsam sağolsun modlar siliyor. Sadece şunu bilin sorun mynette değil. Sorun nttgame’in mynet ile arasındaki meselede. Nttgamein otomatik mailleri(şifre sıfırlama gibi) mynet adresine düşmüyor. Hususi mail göndersinler düşüyor. Adımdan biletlerime bakabilirsiniz. Bu hesabı o şekilde kurtardım ben.
1 haftadir beklememe ikici ticket i atmama ragmen hala İlgİlenİlmemİŞ olmasi mÜsterİ hizmetelrinin İlgİsİzlİgİnİ gosterir heralde.. Mail adresim hot mail ve bana yenileme maili gelmiyo tek problemim bu.. Ve herkeste ayni problem var gibi
Merhaba,
Yaşanan yoğunluğa bağlı olarak biletlere geri dönüş süresinde farklılık olabiliyor.Biletlere ortalama 3 iş günü içinde dönüş sağlanmış oluyor.
Lütfen bu süreç içinde farklı bir bilet göndermeyin ve biletinizi güncellemeyin. Ek olarak, lütfen aşağıya bilet numaranızı yazınız.
Merhabalar, daha önce buraya yazmıştım. Ve moderatörlerden biri benım bilet göndermeme yardım etmişti (bilet gönderemiyordum cunku nttpointim yoktu). tek seferlik bilet gönderdim. sorunum beklemeye alındıktan sonra kapatıldı durumuna getirildi. şimdi ise sorunum hala devam ediyor, çözülmedi. sorunum mynet adresıme giriş yapamamam. şifre değişim maili de mynet adresime gittiğinden böyle kısır bir döngüde kaldı. bu foruma da facebook baglantısıyla gırıyorum zaten.
Lütfen birileri bana yardım etsin
e-posta sorunu bende yaşıyorum, iki kere ticket attım. yardımcı olmadılar.