Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Minasrim View Post
    Selam,

Evet, şu an kullanıcıların gönderdiği mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra yayınlanıyor. Yani bu durum sadece size özel değil, şu an tüm kullanıcılar için geçerli.
    Yani olumsuz bişey konusulmayacak olumsuz mesajları modlar büyük ihtimalle onaylamayacak mı?
    Last edited by Minasrim; 06-30-2026 at 11:53 AM.

Moderator PerfectArcher's Avatar
    Nickname
    PerfectArcher
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ahmeet0ceetin View Post
    Yani olumsuz bişey konusulmayacak olumsuz mesajları modlar BÜYÜK İHTİMALLE onaylamayacak mı?
    Sebebi dediğiniz gibi bir şey değil, son dönemde onaysız direkt olarak yayınlanan konuların/mesajların suistimal edilmesinin önüne geçme amaçlı böyle bir tedbir uygulandı. Daha çok uygunsuz dil ve içerik kullanımının önüne geçildi gibi düşünebiliriz.

Senior Member Haticem625's Avatar
    Nickname
    ElaniaNur
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Nobles
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Sebebini Alper Çetin yayınında açıkladı. O konudan ayrı olarak. Yönetime ulaşamıyorum veya ulaşamıyoruz. Bir problemimiz var. Anlatmaya çabalayınca çok üzgünüm duyulmuyor. Yine buradan da yazmak isterim. Yetkili birine bir şey sormam, sormamız mümkünümü. ?

Senior Member Sariaslan's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by PerfectArcher View Post
    Sebebi dediğiniz gibi bir şey değil, son dönemde onaysız direkt olarak yayınlanan konuların/mesajların suistimal edilmesinin önüne geçme amaçlı böyle bir tedbir uygulandı. Daha çok uygunsuz dil ve içerik kullanımının önüne geçildi gibi düşünebiliriz.
    Kontrolü bir forum düşünülemez. Kurallara uymayan hesaplara gerekli yaptırımları uygularsınız olur biter.

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
    Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,
    Işık ışık, dalga dalga bayrağım!
    Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın
    Mezarını kazacağım.
    Seni selâmlamadan uçan kuşun
    Yuvasını bozacağım.

Senior Member
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    otp girince çince bir yazı yazıyor. varmı bu sorunu yaşayan

Quote Originally Posted by Adrenalinegamer View Post
    otp girince çince bir yazı yazıyor. varmı bu sorunu yaşayan
    Selamlar,

Güncellemeden bağımsız OTP tarafıyla ilgili bir konu.

Genel olarak kullanım süresi dolan kurulumlar bahsettiğiniz hata mesajını vermektedir.

OTP sitesi üzerinden OTP servisini kapatıp tekrardan aktif ettikten sonra yeni bir kod alarak kurulum yapmanız durumunda, sorun çözülecektir.

Sorununuzun çözülüp çözülmediğine dair geri dönüş yaparsanız seviniriz, destekleriniz için teşekkürler.

İyi forumlar.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sariaslan View Post
    Kontrolü bir forum düşünülemez. Kurallara uymayan hesaplara gerekli yaptırımları uygularsınız olur biter.
    Aynı şeyi düşünüyor ve katılıyorum ayda yılda bir gelen olumsuz yorumlar için sohbete komple engel geldi.
    Daha çok uygunsuz dil ve içerik kullanımının önüne geçildi gibi düşünebiliriz.
    bu fikire kesinlikle katılmıyorum.

Banned
    Infractions
    0/1 (7)
    Quote Originally Posted by ReDLIN View Post
    Aynı şeyi düşünüyor ve katılıyorum ayda yılda bir gelen olumsuz yorumlar için sohbete komple engel geldi. bu fikire kesinlikle katılmıyorum.
    Hocam ben kaç kere forum kurallarını ezberleyip , asla kuralları çiğnemeden konu açtım veya mesaj attım bir konuya yine silindi yok edildi.

Banned
    Infractions
    0/1 (7)
    Quote Originally Posted by ahmeet0ceetin View Post
    Yani olumsuz bişey konusulmayacak olumsuz mesajları modlar büyük ihtimalle onaylamayacak mı?
    Mesajına cevap bile veremiyoruz. Hiç bir mesaj onaylanmıyor Neyse bir şey demeyeceğim.

Banned
    Infractions
    0/1 (7)
    Quote Originally Posted by PerfectArcher View Post
    Ne yazsak yorumumuz onaylanır hocam? Merak ettim sadece. Bu onaylanacak mı mesela?