Results 1 to 6 of 6

Makro mevzusu hk.

Arkadaşlar merhaba,

Konuyla ilgili birkaç çok net sorum olacak. Lütfen konuyu bilen arkadaşlar yorumlasın.

Şuanda aktif olarak oyun oynayan birisiyim ve şu makro konusunu kuralları da okumama rağmen hala kafamda oturtamıyorum.

-> Bugün gitsem bir pc malzemesi satan mağazaya gaming bir mouse alsam. Skill bara da 0 ve 9 ' a minörü koysam ve minörü mouse'a attırsam kalan her şeyi de kendim yapsam ben şimdi legal bir player mi oluyorum?

-> Veya aynı şekilde okcu olsam skill barda 1'e 5 li ok 2'ye 3 lü ok koysam bunu mouse'a yaptırsam legal bir player mi oluyorum ?

Eğer degilse benim oynadıgım sw deki adamların belki de %30(iyimser olarak söylüyorum) unun banlanması lazım. Gm'ler hic mi denk gelmiyor bunlara merak ediyorum. Adam youtube'da yayıncı skill barda minör yok asas videosu çekiyor bunlar nasıl gözden kaçıyor ? İllaki report mu gerekiyor yani gm olsam 5 dk gezsem 100 tane adam bulurum bu şekilde.

Lütfen konuyu net bilen arkadaşlar yanıtlasın.

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam,

Saniyesini ayarlayıp otomatik döngüde kullanılan tüm makrolar yasaktır.

Member
    Nickname
    TheEros
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by NativeBrutal View Post
    Selam,

Saniyesini ayarlayıp otomatik döngüde kullanılan tüm makrolar yasaktır.
    selamlar güzel cevabın için çok teşekkür ederim bunu anlayıp kayıtlarını CR den iletmemiz yeterli oluyor mu peki ?

Örn. w+3lü+5li atan kii bariz belli oluyor.

Bu kişinin macroyu diğer oyunculara üstünlük taslamak vb durumlar için kullandığı ve videoda bariz göründüğü bölümlerin atılması Cr için yeterli sayılı mı?

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by TwitchTVTheErossss View Post
    selamlar güzel cevabın için çok teşekkür ederim bunu anlayıp kayıtlarını CR den iletmemiz yeterli oluyor mu peki ?

Örn. w+3lü+5li atan kii bariz belli oluyor.

Bu kişinin macroyu diğer oyunculara üstünlük taslamak vb durumlar için kullandığı ve videoda bariz göründüğü bölümlerin atılması Cr için yeterli sayılı mı?
    Elinde kanıt video varsa elbette bildirebilirsin. Cr ekibi inceleyip raporuna dönüş yapacaktır.

GM'ler hic servere girip rutin kontrol yapmıyor mu Mod kardeş yani illa report mu lazım bu işleri bilirsiniz diye soruyorum?
    Canlı yayında 3-5 kombo yaptıranlar mı dersin yaptığı makroyla video çekip atanlar mı dersin. Şuan oyuna girse gm 50 tane ban atar kafadan hem de öyle böyle itemli charlara degil yani. Eğer atılmıyorsa kuralları değiştirin herkes kullansın makrosunu.

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Gm ekibi rutin kontrollerini yapmaktadırlar. Şüphelendiğiniz durumları cr bölümüne raporlama yapabilirsiniz. Yapılan kontrollerde %100 emin olduklarında hesaba/hesaplara işlem yapmaktadırlar.

Aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Cheat Reports Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Gerekli yanıtlar verildiğinden dolayı konu yoruma kapatılmıştır.

İyi forumlar.

Tags for this Thread