Results 1 to 5 of 5

Account Creation Abuse

Yeni hesap açtım, epostamda tek kayıtlı hesabım bu server Destan. Başka bir eposta da kullanmıyorum, Knight Online'a yeni başladım fakat hesap açmaya çalışırken hata veriyordu sürekli internette araştırdım sonunda bir şekilde açabildim, hesap açarken de sadece bir eposta kullandım o da şu anda kullandığım tek eposta. Bilet açın dediler fakat bilet için para falan yatırmak gerekiyormuş, hiç yoktan para yatırmak istemiyorum. Para yatıracağım elbet ama bunun için değil, lütfen bir şekilde düzeltilsin. Yetkililer bana yardımcı olursanız sevinirim.

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam,

Bilet göndermenin herhangi bir ücreti yoktur. Bilet gönderilen hesapta en az 1 npoint bulunması gerekir. Farklı bir hesabınız varsa onunla da gönderebilirsiniz. Creation abuse hatasına sadece müşteri hizmetleri yardımcı olabilir.

Bilet açtım, hemen açılsa fena olmazdı. IP üzerinde de başka bir hesap kayıtlı değil zaten, ilk defa oynuyorum oyunu.

Cockatrice's Earrings +3 itemim vardı yanlışlıkla sattım onu almam lazım 3 gün içinde account creation abuse yedim şaka gibi

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by lin_uT9Wje8H View Post
    Cockatrice's Earrings +3 itemim vardı yanlışlıkla sattım onu almam lazım 3 gün içinde account creation abuse yedim şaka gibi
    Merhabalar,

Gün içerisinde birden fazla hesap oluşturulur ise belli bir süre sonra "Account Creation Abuse" cezası ile karşılaşabilirsiniz. Bilet gönderdikten sonra hesaplarınız incelenecek ve gerekli yanıt müşteri temsilcisi tarafından verilecektir.

İyi forumlar.

Tags for this Thread