Results 1 to 9 of 9

Post Karakter Silinmesi / Kaybolması HK.

Merhaba,

Biraz önce SuperSaiyajin isimli editörün 2013 yılında paylaştığı bir iletiyi gördüm ve bu konu hakkında bilginizi rica ediyorum. Ben Euro Ko zamanında oyunu oynamaya başlamış ve belli bir miktar yatırım yapmıştım daha sonrasında gerek iş gerek ise özel nedenlerden dolayı uzun bir ara vermek zorunda kaldım. Knight Online geçmişim uzun yıllar öncesine dayanmakta tahmini olarak 2006 yıllarında başlamıştım ve o günden bu güne kadar server birleşmesi gibi bir olaydan habersizdim. Cumartesi günü cash alarak şifrelerimi güncelledim ve karakterime giriş yaptım. Gördüğüm manzara beni hayrete düşürdü. Euro Ko da ki tüm serverları Rossetta altında birleştirmiş ve en yüksek levelli karakterleri almışsınız. Bu durum benim mağduriyetime neden oldu. Yatırım yaptığım karakter kayboldu. Durumdan habersiz olduğumdan herhangi bir işlem yapmamam dışında herhangi bir kabahatim olduğunu düşünmüyorum. Fakat haber alabileceğim bir ileti ya da bildirim tarafıma iletilmedi. Bu durum ile ilgil ticket atmış ve beklemekteyim. Size yazmamda ki neden mümkün ise süreci hızlandırmak ve taleplerimin olumlu sonuç almasını sağlamaktır. Sistematik olarak inceleme imkanınız var ise benim karakterime uzun zamandır giremediğimi sizlerde göreceksiniz. Tahmini değeri 500₺ olan bir karakteri çöpe atacak kadar varlıklı durumda değilim bu tamamen yaşadığım sürecin bir sonucu olmakta. Şimdiden teşekkür eder ve karakterimin tarafıma iletilmesini temenni ederim. Saygılar.

Senior Member LiteraryLuckys's Avatar
    Merhaba,

Forum üzerinden hesap desteği sağlanamadığı için destek ekibinin tarafınıza vereceği yanıtı beklemeniz gerekiyor. Aslında her sunucu birleşmesinde forum üzerinden ve sosyal medya üzerinden yapılan açıklama şu şekilde:
    Taşınacak Karakter Bilgileri:
    Birleşecek sunuculardaki en yüksek seviyede olan 4 karakter yeni sunucuya taşınacaktır.
    Not; Hangi 4 karakterinizin taşınacağına karar vermeniz için gerektiği kadar süre veriyoruz ve uyarıyı yapıyoruz; böylelikle karakterlerinizin seviyelerini düşürebilir ve hangi 4 karakteri tutacağınıza karar verebilirsiniz.

En yüksek seviyedeki karakterin ırkı yeni sunucudaki ırkınız olarak belirlenecektir.
    Aynı isme sahip oyuncular için isim değiştirme seçeneği olacaktır.
    Aynı isme sahip oyunculardan dolayı olası problemleri önlemek için karakterlere ait Posta kutusu ve arkadaş listesi sıfırlanacaktır.
    Not: Zindan bölgesindeki karakterler birleşme kapsamındadır.

Eşya bilgileri:
    Uygun olan karakterlerin envanterleri olduğu gibi taşınacak fakat silinen karakterlerin envanterlerinin geri getirilmesi mümkün olmayacaktır.
    Not; En yüksek seviyedeki karakter, envanterde eşya taşıma önceliğine sahip olacaktır.

Inn hostess limiti üzerindeki eşyalar ve Noah silinecektir.(194 slot ve 2 milyar Noah). Taşınmasını istediğiniz eşyaları en yüksek seviyeye sahip 4 karakterinizde tutmanız önemle rica olunur.
    Not: Öncelik en yüksek karakterinizin olduğu Inn Hostess’te olacaktır.

Birleştirilen tüm sunuculardaki VIP Key süreleri eklenecektir.
    Not: Öncelik en yüksek karatkerinizin olduğu VIP Vault’ta olacaktır.

Klan Bilgileri:
    Aynı isme sahip klanlar için, klan liderlerine Clan Name Change Scroll sağlanacaktır.
    Tüm müttefik klan listesi sıfırlanacaktır.
    Sunucu birleşimi esnasında oluşabilecek eşya kayıplarını veya olası aksilikleri önlemek için, yukarıda belirtilen karakter ve eşya bilgilerini dikkatle incelemenizi ve uygulamanız çok önemlidir.
    Yukarıda belirtilen açıklamalar kapsamında yaşanacak olan eşya kayıplarından oyun yönetimi sorumlu değildir.

bu açıklamayı birleşme olayının varlığını öğrendikten sonra öğrendim fakat mazur görürsünüz ki yıllardır olmayan birşeyin vuku bulması akla gelir bir durum değildir. Üstelik olmayan bir durumun yaratacağı tehlikeye tedbiren sosyal medya hesaplarınızı ya da site duyurularını okumak ne kadar rasyoneldir? Haberim olsa da yahut hesabıma giriş yapmış olsam bu birleşmelerden sonra söylediklerinizde haklısınız ama incemeleme imkanı olursa görülecektir ki yıllardır karakterime tek bir giriş yapılmamıs %0.01 experience kazanılmamıs ve yahut 1 coins kazanılıp, harcanmamıştır. Şimdi sorarım, hiç olmayan bir hastalığınızı öğrenseniz ve doktor dese ki bu hastalığınıza neden tedavi uygulamadınız? ne dersiniz?

Senior Member LiteraryLuckys's Avatar
    Tabii ki de bu konuda haklısınız lakin burada ne kadar konuşursak konuşalım destek ekibinin tarafınıza vereceği nihai yanıtı beklemeniz gerekiyor. Umuyorum ki karakterinize tekrardan ulaşırsınız.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım destek ekibi de bana hak verir

Junior Member
    Karakter silinmesinde ID'nin bağlı olduğu mail adreslerine bilgi maili atılsaydı bu sorun oluşmayacaktı...

Junior Member
    bir bardak soığuk su tavsiye ederim

Junior Member
    Konuyu hortlatıyorum lakin,
    bir süredir girmediğim gordion'daki karakterim silinmiş sanırım. yeni karakter oluşturma ekranına giriyor. ne yapmak lazım ?

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Invitro0264 View Post
    Konuyu hortlatıyorum lakin,
    bir süredir girmediğim gordion'daki karakterim silinmiş sanırım. yeni karakter oluşturma ekranına giriyor. ne yapmak lazım ?
    Hesabınızla alakalı detayları bilemediğimiz için buradan yardım alma şansınız yok. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

https://support.nttgame.com/

Tags for this Thread