Results 1 to 4 of 4

Thread: Raporlama

Post Raporlama

SERVER:

İŞLENEN SUÇ:SÜREKLİ 2 CHARINI BENİM PAZARIMIN ÜZERİNE KURUYOR VE 70 TANE CHARIM VAR DİYOR BANA PAZAR YAPTIRMIYOR.LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

KARAKTER İSİMLERİ:

Ekran bugu değl üzerime kurdukça size resimler atmaya devam edeceğim.Şu oyuna gram faydası olmayan sürekli oyundan para kazanmaya çalışan ve oyuncuları oyundan soğutan şahıslar temizlenirse şu oyunun müşterisi daha çok olacaktır.

Saygılarımla.

Last edited by NativeBrutal; 11-14-2021 at 09:49 AM.

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam,

Oyun kurallarını ihlal eden oyuncular Cheat Reports bölümüne bildiriliyor. Ayrıca bildirimde bulunmak için video kaydı almanız ve farklı yerlerde pazarınıza engel olduğunu kanıtlamalısınız.

Cheat Reports'a konu açmadan önce Raporlama Sistemi (Cheat Reports) - Güncellendi konusuna göz atmanızda fayda var.

pazarda video kaydı ne anlam ifade edecek onu anlamadım?

daha fazla resim biriktirip size atacağım.

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by wap_mljDx3e9 View Post
    pazarda video kaydı ne anlam ifade edecek onu anlamadım?

daha fazla resim biriktirip size atacağım.
    Merhabalar,

Bu tarz şikayetlerde KSC değerlendirilmemektedir. Videolu kayıt alınıp cheat reports bölümüne raporlama yapılmalıdır.

Kasıtlı yapıldığına dair kanıt oluşturman lazım. Bu şekilde yol izleyebilirsin. Detaylı yazayım.

Bir yere gittin pazar kurdun oyuncu geldi video al, print screen bas sağ altta tarih saat gözüksün.
    Daha sonra pazarı boz, yer değiştir, farklı bir yer olsun, iki adım atıp pazarı aynı yere kurmamalısın.
    Tekrar print screen'a basın. Bu şekilde 3 kere videoda bunları gösterip, raporlayabilirsin

Pazarınızı kurun, Video alırken dikkat edilmesi gereken şey, "-" tuşuna veya Print Screen tuşuna basarak sağ alt kısımda saat ve tarih gösterilmesi gerekmektedir.

Tags for this Thread