Results 1 to 6 of 6
    Senior Member sirrealist's Avatar
    Nickname
    TakeitEasyDude- Gaia
    Class
    Mage
    Clan
    theFOREVER
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad

Arrow Otp kodu ile bağlantılı telefon numaramı yıllar önce kullanmayı bıraktım...

Uzuuuun bir aranın ardından iyi oyunlar, iyi forumlar diliyorum.

Epey oldu. Zamanında da ticket atmış, sonuç alamamıştım. Artık hesabımı geri alabilmek istiyorum.
    Durum şudur ki:
    Hesabıma kayıtlı olan telefon numarasını 2013 yılında polonyada kullanıyordum. Polonyadaki bir operatörden almış oldugum numara idi.
    Fakat ki üzerinden bu kadar zaman geçmişken ve ben Türkiyeye dönmüşken o sim kart artık gübre olup hayat vermiş, tekrar toprağa karışmış, tekrar hayat vermiş ve toprak olmuştur bile...

Anlayacağınız üzere benim uzun zaman forum yaptığım aynı zamanda KO oynadığım hesabımın mail adresini hali hazırda aktif kullanıyor ve forum'a geçici şifre almak kaydı ile girebiliyor, hesabımın arayüzüne ulaşabiliyorken, şifremi OTP telefon numarasını değiştiremediğimden mütevellit değiştiremiyorum.

Zamanında Ticket atmam da fayda etmemiş idi.

Konu ile ilgili yardımcı olabilecek var mı?
    A sway of the hips and arms will cradle you from afar. They swing 'till you're tired and send in alarms!

Member TryToKillMePlease's Avatar
    Nickname
    TryToKillMePlease / TryToKillMeAsIam
    Class
    Rogue
    Clan
    theFOREVER
    Server
    US->Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by sirrealist View Post
    Uzuuuun bir aranın ardından iyi oyunlar, iyi forumlar diliyorum.

Epey oldu. Zamanında da ticket atmış, sonuç alamamıştım. Artık hesabımı geri alabilmek istiyorum.
    Durum şudur ki:
    Hesabıma kayıtlı olan telefon numarasını 2013 yılında polonyada kullanıyordum. Polonyadaki bir operatörden almış oldugum numara idi.
    Fakat ki üzerinden bu kadar zaman geçmişken ve ben Türkiyeye dönmüşken o sim kart artık gübre olup hayat vermiş, tekrar toprağa karışmış, tekrar hayat vermiş ve toprak olmuştur bile...

Anlayacağınız üzere benim uzun zaman forum yaptığım aynı zamanda KO oynadığım hesabımın mail adresini hali hazırda aktif kullanıyor ve forum'a geçici şifre almak kaydı ile girebiliyor, hesabımın arayüzüne ulaşabiliyorken, şifremi OTP telefon numarasını değiştiremediğimden mütevellit değiştiremiyorum.

Zamanında Ticket atmam da fayda etmemiş idi.

Konu ile ilgili yardımcı olabilecek var mı?
    Aramıza tekrardan hoşgeldin dostum. Senin gibi oyun için hile kullananları reportlayan, her türlü konuda Knight Oyuncuları için çalışmış bir forum gönüllüsüne forumdaki gerek moderatör arkadaşlar, gerekse GM arkadaşların yardım edeceğine inanıyorum. Sensiz bu oyun güzel olmuyor, umarım yardımcı olurlar, özlendiğini bil.

Senior Member SkCLucky's Avatar
    Merhaba,

Tekrardan hoş geldiniz, bu gibi konuların tek çözüm adresi destek sistemidir. Destek ekibine bilet gönderdiyseniz ve bir sonuç elde edilmemişse ne yazık ki yapılabilecek farklı bir seçenek bulunmuyor. Yeni bir hesap ile aramıza tekrardan katılabilirsiniz, dilerseniz spam yapmadan bir bilet daha gönderebilirsiniz.

Member TryToKillMePlease's Avatar
    Nickname
    TryToKillMePlease / TryToKillMeAsIam
    Class
    Rogue
    Clan
    theFOREVER
    Server
    US->Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by SkCLucky View Post
    Merhaba,

Tekrardan hoş geldiniz, bu gibi konuların tek çözüm adresi destek sistemidir. Destek ekibine bilet gönderdiyseniz ve bir sonuç elde edilmemişse ne yazık ki yapılabilecek farklı bir seçenek bulunmuyor. Yeni bir hesap ile aramıza tekrardan katılabilirsiniz, dilerseniz spam yapmadan bir bilet daha gönderebilirsiniz.
    Merhaba,

Eski karakterlerimizle anılarımız var, sc basarak kastığımız np'ler varken, yeni hesap açmanın saçmalığı içerisinde boğulmak istemiyoruz. Bakın, yukarıdaki arkadaş, sayısız kosper bannlattı vakti zamanında, teker teker videolarını yükledi üşenmedi, forumda yardıma ihtiyacı olana yardım elini uzattı. Bugün de kendisinin yardıma ihtiyacı var, Her şeye sahibim, telefon numarası hariç diyor. Daha ne demeli bu arkadaş sizlere?

Destek bölümüne şahsen gidip, bu arkadaş için gözü kapalı referans olabilirsiniz, böyle birisi için yapılması gereken hareket budur.

Senior Member sirrealist's Avatar
    Nickname
    TakeitEasyDude- Gaia
    Class
    Mage
    Clan
    theFOREVER
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad
    Tekrar merhabalar, yakın zamanda bir telefon numarası desteği varmış. Ben onu kaçırdım. Hesabımı geri alabilmemin başka bir yolu yok mu acaba?
    A sway of the hips and arms will cradle you from afar. They swing 'till you're tired and send in alarms!

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by sirrealist View Post
    Tekrar merhabalar, yakın zamanda bir telefon numarası desteği varmış. Ben onu kaçırdım. Hesabımı geri alabilmemin başka bir yolu yok mu acaba?
    Maalesef geç kaldınız. Şu an için kayıtlı numaraya ulaşmak dışında bir yol yok.

Tags for this Thread