Destan Serverindeki OzanTv isimli okcu karakterim makto kullandığım gerekçesiyle hapise düştü ve hapisten çıkmak için görevi yaptığımda hapisten çıkartmadı. bu durumun çözülmesi gerekiyor.
Destan Serverindeki OzanTv isimli okcu karakterim makto kullandığım gerekçesiyle hapise düştü ve hapisten çıkmak için görevi yaptığımda hapisten çıkartmadı. bu durumun çözülmesi gerekiyor.
Selam,
Üzerinizde bulunan stick eşyasının yerini değiştirerek görevi vermeyi deneyin. Bu işe yaramazsa envanteri açarak sunucu gözükecek şekilde görevin tamamlandığına dair bir ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
Last edited by NativeBlood42; 06-04-2020 at 03:29 PM.
Arkadaşım Sticki çöpe at dedi sticki çöpe attım. ama sticki aldığıma dair ss atabilirim.
görevi tamamladım ama sticki çöpe attım. puh ya şimdi ne olacak kalacak mı car orada.
Stick'in inventory'de olması gerekiyodu. Çöpe atıldığı zaman görevi tamamlayamazsınız.
Her neyse olan olmuş, yapılacak şey nedir?
Görevi tamamladığınıza dair bir ekran görüntüsü paylaşmanız gerekmektedir. Ardından yapmanız gerekenleri söyleyeceğim.
https://hizliresim.com/zBpCFu Resim burada. Arkadaşım da girdi hapise o sil dedi diye sildim yoksa neden silem
görevi sildikten sonra nasıl tekrar yapayım mattocku sildim
tekrar mattock mu alacağım ben ?
Yeni konu açmanıza gerek yoktur. Bu konu üzerinden devam edebilirsiniz. Açtığınız konudaki içerik yukarıdaki gibidir.
Stick çöpe atınız. Görevi iptal ediniz ve çevrim içi olduğunuz sunucu kanalını belirtiniz. Destan 1 2 gibi.
Bu süreçte karakteriniz ilgili sunucuda çevrim içi olmalıdır.
OzanTv Destan 1 de online su anda online olarak mı bırakmam gerekiyor