yanlış kanat çektim hapse atar yada pusu invertorimd en silermisinizzz manes RIPBabyy
yanlış kanat çektim hapse atar yada pusu invertorimd en silermisinizzz manes RIPBabyy
Yanlış kanadınız gözükecek şekilde ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
[IMG]KnightOnLine 2018-07-28 17-32-31-548.jpg[/IMG] oldumu acaba pek anlamıyrmda
Merhaba,
İlgili eşyanın üzerinizde olduğu gözükecek şekilde bir ekran görüntüsü alarak konuyu tekrar güncelleyin.
Bulunduğunuz sunucu adını (Kanal 1,2,3,4) belirtmeyi ve üzerinize yeteri kadar mana potion almayı unutmayınız.
Ekran Görüntüsü Eklemek
Klavyenizin sağ tarafında bulunan - tuşu, oyun içerisinde anlık olarak görüntü almanızı sağlar. Tuşa bastığınız oyunun kurulu olduğu clientin içerisinde KSC dosyası oluşturulur. Oluşan bu KSC dosyasını jpg. resim haline getirmek için;
1- Clientin içerisinde bulunan KSCViewer programını açın,
2- File > Open seçeneğiyle clientin içerisinde bulunan ksc uzantılı dosyanızı açın (direk olarak aldığınız resmin açıldığını göreceksiniz),
3- Sonrasında, File > Save as seçeneğiyle açtığınız bu resmi jpg olarak bilgisayarınızın herhangibir bölümüne kayıt edin.
Kayıt ettiğiniz jpg uzantılı resminizi www.hizliresim.com (önerilen resim yükleme sitesi) üzerinden upload edebilirsiniz. Upload bittikten sonra sitenin size vereceği linkler arasından 'Resim Direkt Adresi' linkini konuya ekleyiniz.
#Ayrıca, konunuzu lütfen mesai saatleri (hafta içi) içerisinde güncelleyiniz.
Last edited by SkCLucky; 07-28-2018 at 03:08 PM.
Ben resimi attim ama sorun hala devam ediyo lüften tekrar ilgilenirmisiniz
Resimi attim ama sorun devam ediyo tekrak ilgilkenirmisinzz
Ekip arkadaşımın da belirttiği gibi yarın mesai saatleri içerisinde konunuzu güncelleyiniz.
SORUN DEWAM EDİYO KONUYU mesai saatlerinde güncelledim