Merhaba,

Biraz önce SuperSaiyajin isimli editörün 2013 yılında paylaştığı bir iletiyi gördüm ve bu konu hakkında bilginizi rica ediyorum. Ben Euro Ko zamanında oyunu oynamaya başlamış ve belli bir miktar yatırım yapmıştım daha sonrasında gerek iş gerek ise özel nedenlerden dolayı uzun bir ara vermek zorunda kaldım. Knight Online geçmişim uzun yıllar öncesine dayanmakta tahmini olarak 2006 yıllarında başlamıştım ve o günden bu güne kadar server birleşmesi gibi bir olaydan habersizdim. Cumartesi günü cash alarak şifrelerimi güncelledim ve karakterime giriş yaptım. Gördüğüm manzara beni hayrete düşürdü. Euro Ko da ki tüm serverları Rossetta altında birleştirmiş ve en yüksek levelli karakterleri almışsınız. Bu durum benim mağduriyetime neden oldu. Yatırım yaptığım karakter kayboldu. Durumdan habersiz olduğumdan herhangi bir işlem yapmamam dışında herhangi bir kabahatim olduğunu düşünmüyorum. Fakat haber alabileceğim bir ileti ya da bildirim tarafıma iletilmedi. Bu durum ile ilgil ticket atmış ve beklemekteyim. Size yazmamda ki neden mümkün ise süreci hızlandırmak ve taleplerimin olumlu sonuç almasını sağlamaktır. Sistematik olarak inceleme imkanınız var ise benim karakterime uzun zamandır giremediğimi sizlerde göreceksiniz. Tahmini değeri 500₺ olan bir karakteri çöpe atacak kadar varlıklı durumda değilim bu tamamen yaşadığım sürecin bir sonucu olmakta. Şimdiden teşekkür eder ve karakterimin tarafıma iletilmesini temenni ederim. Saygılar.