beyler 4 gündür deniyorum ticket kısmında bölümer kapalı tıklanmıyor ve bilet gönderemiyorum.
70 skilini açamıyorum
crack of all means görevinde rift den krowaz leader düşmüyor bugda..(her serverda en az 10 ar kez kestim rifti)
swift weapon breaker shel görevi bugda.
oyuna geri dönenllere verilen retunee suply coupon alınmıyor.(madem vermicektniz niye cıkarıyonuz.sağ alt kösede cocuk mektup da mektup allah sinir ediyor.)
monster stone da canavarlar daglara daşlara giriyor kesilmiyor oda bug.
oyunda heryerde macro hile choas ilk 4 hep hile kac defa video çekip cr ye attım sildiler gereginin yapıması gerekirken
Bilet göndermek için sayfayı CTRL+F5 ile yenilemeniz yeterli olacaktır.
Bugta olduğunu düşündüğünüz görevler için Hata Listesi konusunu kontrol edebilir, detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.
Oyuna geri dönüş parşömeni yeni sunucularda üstünlük sağladığı için şu an için devre dışı bırakıldı. Ve sağ altta çıkan max için rahatsız oluyorsanız oyunun ayarlarından devre dışı bırakabilirsiniz.
Cr bölümüne konu açtıysanız bunun takibini yapmadan sonuçları göremezsiniz. Çünkü kısa bir sürede sonuçlandırılmadan veya incelemeye alınmadan önce bilgi veriliyor ve daha sonrasında arşive taşınıyor.
Oyun içi kontroller sürekli olarak yapılıyor ve Xigncode taramaları hız kesmeden devam ediyor, kimse rapor oluşturmak durumunda değildir. Sadece bizlere destek olan arkadaşlara minnettarız.