Selam,
Temmuz ayından başlayarak Draki Tower ödül sisteminde değişiklik yapılmıştır. Haziran ödülleri gönderilecektir.
Printable View
Her karaktere en azından bir -SPRİNT- skili ekleseniz
güncellemeleri çok beğendim
Ağa lütfen şu quest itemleri değiştirebileceğimiz scrolu pusa getirin artık oyunda ne gibi farkı olacak ki esir oluyoruz 70 quest kalkana maceye
Güzel güncellemeler. Özellikle Scorpion Side itemi için seviyesine göre hp rec oranı olması güzel olmuş. Atağı da düşürülmeliydi demiş bir arkadaş. +7 SS'de 118 atak var, düz +1 raptorda 137 atak olduğunu düşünürsek zaten çok düşük bir atak var SS'de.
Rezleme skili için onay sistemi gelmesi. Ben taşları magic bag'de tutardım, haberim olmadan rezlenmemek için. Benim için bir sorun yoktu ancak magic bag kullanmaya devam edeceğim çünkü inventory yetmiyor. Bu özelliğin bu şekilde değil de farklı, kapsamlı bir şekilde gelmesi oyunun gelişimi için daha iyi olurdu. Oyunda kendi ırkından gelen istismar edilebilir ve rahatsız edici tek skill rezleme skili değil. Teleport skili de yerine göre artniyetli kullanılabiliyor. Geçenlerde okçu/asas oynayan bir yayıncıyı izliyordum. Jr'de mage sürekli asası balkona tp ediyor, aşağı inmesine izin vermiyordu. En az 50 kere tp etti. İzlerken ben sinirlendim :D "Support on/off" şeklinde bir seçenek olacak. Açık olduğunda partiden veya kendi ırkından sana tüm destek skillerini kullanabilirler. Kapalı olduğunda da rezleme, teleport, buf, ac, heal, minor, sw gibi hiçbiri sana atılamayacak. Full hp iken yeri geliyor birisi seri minor tutuyor, minor baloncuklarından ekran görünmüyor. Habersiz rezlenme nasıl rahatsız edici ise bazen diğer skiller de zarar verebiliyor. Yapılan ve yapılacak olan güncellemelerle oyunun daha da iyiye gideceğine ve sonunda da PUS'da hatırı sayılır indirimler, toplu paketler, değişiklikler yapılacağına inanıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=RS6NhN8_8ZU&ab_channel=Ahmetko%C3%A7ar
Sell 80 lvl mage :cool:
Yani ben şeyi merak ediyorum neden sadece lobo, int priestler lupus isterdi, mageler lycan staff istiyo neden yani bu sadece lobo oluyor merak ettim. yada mesela oyuna şu anda yeni serverlara elemental pendant girişi yok neden atilla değil. lütfen birşeyi yaparken genel kapsamlı düşünüp yaparsanız seviniriz yada bunu mgameye iletirseniz seviniriz.
Güzel adımlar atılıyor bunları görmek güzel;
Lobonun yanına atilla,lycaon olsaydı iyi olurmuş bu itemlerde kara borsa bildiğiniz üzere.
Rez başarılı, draki başarılı, görev harita npc başarılı, ss başarılı genel anlamda güzel bir ara güncelleme.
Teşekkürler.
Scorpion Scythe eşyasına gelen nerf yerinde değil çünkü attack power olarak zaten çok düşük. Bu sebeple tercih edilmiyordu ve çöp item gözüyle bakılıyordu. Bu gelen nerf ile unique eşya statüsündeki eşya direkt çöpe atılacak sanırım. Eşyanın asıl özelliği olan hp recovery özelliği nerede kaybolmuş durumda.
Güzel Güncellemeler Özellikle Drakiye çeki düzen verme çalışmaları takdire şayan kimin emeği geçtiyse eline sağlık.
Exp seal'i de istiyoruz. Umarım getirisiniz. :)
Ardream yine es geçilmiş...
Bak ne güzel oyuncuları dinleyince güzel güzel oynuyor insanlar.
Elinize sağlık. Kıpırdanmalar var ama halen istenilen büyük güncellemeler piyasada yok.
Çok güzel özellikle draki güncellemesi harika olmuş. Şu birden çok çarla sıralamayı kapatanların önü kesilsin. Gerekirse kimse ödül almasın drakiden. Zaten günlük 50 kill görevi old draki box veriyor.
Büyük güncellemeler hala yok oyun neredeyse 20. yaşına girecek daha bir çok gelişme gelmesi gerek yeni map yeni gemler olabilir yeni ödüller yeni silahlar ve diğer ufak tefek tüm gerekli güncellemeler.
Ben istiyorum ki bana burda iyi bakılsın, benim adım Solo Arif, şunu al MGAME'e deki Arif abim böyle biraz görev, böyle biraz zindan , küçük kalıp beyaz farm alanı istiyo de, al şunu ya.
yavaaaş!!
Bana bak bari bi farm zindanı ayarlasaydınız farm bitti farm, siyahlı!!
bence eski küçük boss diye tabir ettiğimiz cz de solo kesilebilen boss lar tamamı eklenmeli boss np ve bir miktar para bus türevleri eskisi gibi atarsa güzel olur
İbex potlar Aset’e ne zaman gelecek? Çok gecikmedi mi?
Scorpion Scythe daha da nerf yemeli bence ama bi bakacağım son haline solo warrior arıyor gözlerim denemek için :)
Sakın abartı derecede %100-200 gibi exp event falan gelmesin. Herkes reb15 e 1 haftada kasacaksa bir daha reb limitini artırmayın şayet hiçbir anlamı kalmıyor.
Ayrıca çarkıfelekteki Lobo kalkmalı Lobo gibi Lupus ve Lycaon da CZ'ye eklenmeli.
öyle bişey olsaydı reklam yaparlardı çoktan :D neyi bekliyorsan artık çok beklersin
Nttgame çalışanlarına teşekkür ederim çok güzel olmuş elinize sağlık. Böyle ve daha fazla etkinlikleri görmekten mutluyuz. Çalışmalarınızın devamını dileriz. Sadece Scorpion Scythe biraz evveliyatını kaybetmiş gibi yine siz daha iyi değerlendirceğinizi düşünüyorum. tesekkürler.. :rolleyes:
Lobo bossu kalıcı olarak mı geldi yoksa event olarak belirli süresi varmı ? Birde diğer bosslarıda ekleyecekmisiniz ?
hocam estlant ,emc ve lfc deki slotları cz alırsan cz de ayakta duramayan çarlar ne kascak taşmı emikleyecek cz çıkıyoruz item yok varda bize kadar var +10 lu lar farm yapsın diye herşeyi czye almak mantıksız emc estlant ve lfc deki slotlara bus ve middle upgrade sc eklense iyi olur uruk ve grell haricinde slot yok onlarda mafyalaşmış belli bir kesim kastırmıyor aynı kişilerin belli slotlarda ip olarak uzun süreli kasmalarını engelleyici bir sistem kurula bilir bence mesela bağlanan yserin ip sinden 100 saat den fazla uruk kesmesi yasak olsun mesela yada 1 günde en fazla 8 saat dura bilir şeklinde birsey böylelikle diğer oyuncularda bunslotlrda ksar golemleri hiç demiyorum orası zaten savaş alanı 1 golem kesip 10000 küfür yiyorsunuz slot noş gidiyorsun kesmeye hemen hemen biri gelip bu slot benim diyor tapulamış sanki 8 saat den fazla bir slotta duran kişilere drop olmasın bence
• Çarkıfelek yapılmış ama pot haricinde başka bir şey düştüğü yok atıyorum 30 kere çevirene bi premium bari ücretsiz verilsin orda 3 tane pre var ama hep pot geliyor 1 kere ma 1 kerede 1 günlük vip key aldım onun haricinde hep pot ben priestim zaten potu üretiyorum ne yapayım potu yada zaten 1 tane düşüyor 1440 hp veriyor pkmd kullanayım desen 1 basdın bitti me işime yaradı?
•upgrade ve kutu gem basmak zulüm 8 tane mavi kutudan 1 uniq çıkmıyor gemden ya agaç sc ya nightmare upgrade desen +4+5 den ileri gitmiyor +6 yapamadım daha 2006 dan sonra ama basan nasıl basıyor anlamış değilim kimisi var hiç uğraşmadan tekte çat çat +8 e kadar basıyor itemi bizim item +4 +5 olmuyor zar zor +4 yaptığım itemlerin hiç biri +5 dâhi olmadı
Ödülün gelmediyse durum hakkında bilet göndermen gerekiyor.
https://support.nttgame.com/
Etkinlik olarak eklendi. Diğer boss yaratıklar da etkinlik ile eklenebilir ancak güncelleme gelmeden bilemiyoruz.