Büyük güncellemeler hala yok oyun neredeyse 20. yaşına girecek daha bir çok gelişme gelmesi gerek yeni map yeni gemler olabilir yeni ödüller yeni silahlar ve diğer ufak tefek tüm gerekli güncellemeler.
Büyük güncellemeler hala yok oyun neredeyse 20. yaşına girecek daha bir çok gelişme gelmesi gerek yeni map yeni gemler olabilir yeni ödüller yeni silahlar ve diğer ufak tefek tüm gerekli güncellemeler.
Ben istiyorum ki bana burda iyi bakılsın, benim adım Solo Arif, şunu al MGAME'e deki Arif abim böyle biraz görev, böyle biraz zindan , küçük kalıp beyaz farm alanı istiyo de, al şunu ya.
yavaaaş!!
Bana bak bari bi farm zindanı ayarlasaydınız farm bitti farm, siyahlı!!
bence eski küçük boss diye tabir ettiğimiz cz de solo kesilebilen boss lar tamamı eklenmeli boss np ve bir miktar para bus türevleri eskisi gibi atarsa güzel olur
Sesli Bilgiler TR
MyZR7
İbex potlar Aset’e ne zaman gelecek? Çok gecikmedi mi?
Scorpion Scythe daha da nerf yemeli bence ama bi bakacağım son haline solo warrior arıyor gözlerim denemek için![]()
Sakın abartı derecede %100-200 gibi exp event falan gelmesin. Herkes reb15 e 1 haftada kasacaksa bir daha reb limitini artırmayın şayet hiçbir anlamı kalmıyor.
Ayrıca çarkıfelekteki Lobo kalkmalı Lobo gibi Lupus ve Lycaon da CZ'ye eklenmeli.
öyle bişey olsaydı reklam yaparlardı çoktanneyi bekliyorsan artık çok beklersin
Nttgame çalışanlarına teşekkür ederim çok güzel olmuş elinize sağlık. Böyle ve daha fazla etkinlikleri görmekten mutluyuz. Çalışmalarınızın devamını dileriz. Sadece Scorpion Scythe biraz evveliyatını kaybetmiş gibi yine siz daha iyi değerlendirceğinizi düşünüyorum. tesekkürler..![]()