Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 71 to 73 of 73
    Lobo bossu kalıcı olarak mı geldi yoksa event olarak belirli süresi varmı ? Birde diğer bosslarıda ekleyecekmisiniz ?

Junior Member
    Nickname
    Prikazna
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    Şuan clan yok
    Server
    KO -> Sirius
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Nyyd View Post
    - Pazar blocked manuel olayı çok iyi olmuş, bazıları pazara baktığında listede gözükmüyordu ve tekelcilik yapabiliyorlar. Teşekkürler.

- Scorpion HP recovery olayı bayagı iyi olmuş, eski sunucuda ki aoc taki warriorlar maşallahları vardı, adam ölecek ölümsüzlük şifresi gibiydi oyunda, teşekkürler.

Lobo olayı güzel, lycaon, lupus ve Attila da eklense tadından yenmez. Random bölge olması gerekiyor. Gerçi tüm eski bossların bowlda random aktif edilmesi gerekiyor, drop düşme durumu ayarlanabilir. Bowldaki saçma sapan takı atan npcler saçma bir çekiciliği yok. Teşekkürler.

Ardreama geçiş haritasına da boşa ekler misiniz please. (:

Güncellemeler zayıf ama güzel.

Teşekkürler.

Ek olarak ;
    - Maden olayında üst üste taşların birikmesi aktif olmalı,
    - Warrior Jobu biraz nerflenmeli gereğinden fazla güçlü,
    - Base haritası kapatılmalı.
    - Ardream haritası düzenlenmeli, bus slotları azaltılıp partili farm sistemi yapılabilir. Haritaya ait takıların ve silahların dropları harita üzerine eklenmeli.
    - Yeni sunucularda bifrost haritası eklenmeli,
    - Fazla ve boş olan sunucular kapatılmalı. ( Destan 3 gibi )
    - Bdw deki akşam saat 8’e Jr etkinliği ise 9 a alınmalı, Pk bölünmesini engellemek adına,
    - Ceza sistemi agırlaştırılmalı, illegal oyunculara fazla tolerans gösterildiği düşüncesindeyim. ( Macro, slayt vb )
    - Cz kill etkinliği kalıcı hale getirilmeli.
    - Eslant, elmorad ve luferson daki çöp slotları cz ye alınabilir.
    - Cz kill görevi 3 er adet sc verecek şekilde aktif edilebilir. Pk atanlara katkı olarak.
    - Draki kulesinde düzenleme yapılabilir. Örneğin Bir seçenek ile dışardan içerideki adamı izleyebilmeliyiz. Hile durumu için.
    - Akara sunagındaki iron necklea ve iron belt + basıldığında jamadar defense nin 1, 1 arttırılması gerekiyor.
    - Dagger defans 25 etkinliği yapılı.
    hocam estlant ,emc ve lfc deki slotları cz alırsan cz de ayakta duramayan çarlar ne kascak taşmı emikleyecek cz çıkıyoruz item yok varda bize kadar var +10 lu lar farm yapsın diye herşeyi czye almak mantıksız emc estlant ve lfc deki slotlara bus ve middle upgrade sc eklense iyi olur uruk ve grell haricinde slot yok onlarda mafyalaşmış belli bir kesim kastırmıyor aynı kişilerin belli slotlarda ip olarak uzun süreli kasmalarını engelleyici bir sistem kurula bilir bence mesela bağlanan yserin ip sinden 100 saat den fazla uruk kesmesi yasak olsun mesela yada 1 günde en fazla 8 saat dura bilir şeklinde birsey böylelikle diğer oyuncularda bunslotlrda ksar golemleri hiç demiyorum orası zaten savaş alanı 1 golem kesip 10000 küfür yiyorsunuz slot noş gidiyorsun kesmeye hemen hemen biri gelip bu slot benim diyor tapulamış sanki 8 saat den fazla bir slotta duran kişilere drop olmasın bence
    • Çarkıfelek yapılmış ama pot haricinde başka bir şey düştüğü yok atıyorum 30 kere çevirene bi premium bari ücretsiz verilsin orda 3 tane pre var ama hep pot geliyor 1 kere ma 1 kerede 1 günlük vip key aldım onun haricinde hep pot ben priestim zaten potu üretiyorum ne yapayım potu yada zaten 1 tane düşüyor 1440 hp veriyor pkmd kullanayım desen 1 basdın bitti me işime yaradı?
    •upgrade ve kutu gem basmak zulüm 8 tane mavi kutudan 1 uniq çıkmıyor gemden ya agaç sc ya nightmare upgrade desen +4+5 den ileri gitmiyor +6 yapamadım daha 2006 dan sonra ama basan nasıl basıyor anlamış değilim kimisi var hiç uğraşmadan tekte çat çat +8 e kadar basıyor itemi bizim item +4 +5 olmuyor zar zor +4 yaptığım itemlerin hiç biri +5 dâhi olmadı
    Last edited by NativeBrutal; 07-11-2022 at 12:56 PM.

Moderator NightOwl's Avatar
    Quote Originally Posted by Sven_ View Post
    Haziran ödülleri dağıtılmadı. Bir sorun mu oldu yoksa yanlış anlaşılma mı var?
    Ödülün gelmediyse durum hakkında bilet göndermen gerekiyor.
    https://support.nttgame.com/

Quote Originally Posted by Tetikci07 View Post
    Lobo bossu kalıcı olarak mı geldi yoksa event olarak belirli süresi varmı ? Birde diğer bosslarıda ekleyecekmisiniz ?
    Etkinlik olarak eklendi. Diğer boss yaratıklar da etkinlik ile eklenebilir ancak güncelleme gelmeden bilemiyoruz.