Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 73
    Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ZhuGeLiang View Post
    Merhaba,

Bugün gece 1 de sıralama kutusu gelecekmi drakiden
    Selam,

Temmuz ayından başlayarak Draki Tower ödül sisteminde değişiklik yapılmıştır. Haziran ödülleri gönderilecektir.

Her karaktere en azından bir -SPRİNT- skili ekleseniz

Senior Member enezx's Avatar
    güncellemeleri çok beğendim
    what we know is a drop, what we don't know is an ocean.

Junior Member
    Nickname
    Shamannn
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Altar
    Race
    Karus
    Ağa lütfen şu quest itemleri değiştirebileceğimiz scrolu pusa getirin artık oyunda ne gibi farkı olacak ki esir oluyoruz 70 quest kalkana maceye

Senior Member Seidelbaum1890's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Güzel güncellemeler. Özellikle Scorpion Side itemi için seviyesine göre hp rec oranı olması güzel olmuş. Atağı da düşürülmeliydi demiş bir arkadaş. +7 SS'de 118 atak var, düz +1 raptorda 137 atak olduğunu düşünürsek zaten çok düşük bir atak var SS'de.
    Rezleme skili için onay sistemi gelmesi. Ben taşları magic bag'de tutardım, haberim olmadan rezlenmemek için. Benim için bir sorun yoktu ancak magic bag kullanmaya devam edeceğim çünkü inventory yetmiyor. Bu özelliğin bu şekilde değil de farklı, kapsamlı bir şekilde gelmesi oyunun gelişimi için daha iyi olurdu. Oyunda kendi ırkından gelen istismar edilebilir ve rahatsız edici tek skill rezleme skili değil. Teleport skili de yerine göre artniyetli kullanılabiliyor. Geçenlerde okçu/asas oynayan bir yayıncıyı izliyordum. Jr'de mage sürekli asası balkona tp ediyor, aşağı inmesine izin vermiyordu. En az 50 kere tp etti. İzlerken ben sinirlendim "Support on/off" şeklinde bir seçenek olacak. Açık olduğunda partiden veya kendi ırkından sana tüm destek skillerini kullanabilirler. Kapalı olduğunda da rezleme, teleport, buf, ac, heal, minor, sw gibi hiçbiri sana atılamayacak. Full hp iken yeri geliyor birisi seri minor tutuyor, minor baloncuklarından ekran görünmüyor. Habersiz rezlenme nasıl rahatsız edici ise bazen diğer skiller de zarar verebiliyor. Yapılan ve yapılacak olan güncellemelerle oyunun daha da iyiye gideceğine ve sonunda da PUS'da hatırı sayılır indirimler, toplu paketler, değişiklikler yapılacağına inanıyorum.

Senior Member thesa001's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Eğer böyle bir etkinlik gelirse en az 15 gün önce duyurulur.
    Teşekkür ederim. Geçen sene bu zamanlarda duyurusu yapılmıştı diye hatırlıyorum. Genelde yakın tarihlerde oluyor.

Senior Member ISeIenaI's Avatar
    Nickname
    ISeIenaI
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by GengaR_AreS View Post
    aylık 30 40 charla draki yapanlar anlık;

Şaka maka ödülleri komple kaldırmak yerine sistem değişse daha iyiydi sanki. Neyse değiştirilebilir yazmışlar, ilerde daha iyisi de olur muhtemelen.

Sell 80 lvl mage

Senior Member HeroicRaptor's Avatar
    Quote Originally Posted by Jelybon51 View Post
    Ağa lütfen şu quest itemleri değiştirebileceğimiz scrolu pusa getirin artık oyunda ne gibi farkı olacak ki esir oluyoruz 70 quest kalkana maceye
    Korsan sunucu mu burası. Job değiştirme, quest itemlerini değiştirme gibi birşey kesinlikle istemiyoruz.

Senior Member
    Yani ben şeyi merak ediyorum neden sadece lobo, int priestler lupus isterdi, mageler lycan staff istiyo neden yani bu sadece lobo oluyor merak ettim. yada mesela oyuna şu anda yeni serverlara elemental pendant girişi yok neden atilla değil. lütfen birşeyi yaparken genel kapsamlı düşünüp yaparsanız seviniriz yada bunu mgameye iletirseniz seviniriz.

Senior Member xBionic's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by AFX123S View Post
    Güncelleme sonrası oyuna giremiyorum server seçerken captcha kodu sormuyor bekliyor connecting yazıyor..
    şu anda sunucular teknik bir sorundan dolayı bakıma alındı.
    Kişiliğini makamdan alanlar, makamdan sonra kişiliksiz kalırlar.