Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
    Senior Member MoonKhaNnnnn's Avatar
    Nickname
    JusticeCASTRO
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by sanneeee View Post
    Tamam karesli S si simge olsun tamam Kareli S yi koydugum icin ben özür diliyorum. Artık bende Alt çizgili clan açmak istiyorum biri bana söyleyebilirmi nasıl yapildigi hakkinda 500k paramda var? Param var ama huzurum yok
    O videoun tarihi 2013 yılı olarak gözüküyor fakat eski de olabilir orada Clan kuran karakterin ROLNT' a ait olduğunu sanmıyorum , KARALAMA Politikası olabilir ve Bundan kısa bir süre önce ASCII kodları kullanılarak aynı isimde karakter açılabiliyordu , aynı şekilde şekilli clan isimleri vs.
    Havada bulut yok bu ne dumandır
    Mahlede ölen yok bu ne figandır
    Şu yemen elleri ne de yamandır

Sanatçıyım diyebilmek için, ustanı geçeceksin ve kendini geçecek bir öğrenci yetiştireceksin.

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Bu durum daha önceden bize ulaşmıştı biliyoruz. Test süreci boyunca bu gibi olayların çoğu değerlendirilecek ve ona göre bir karar verilecek. Zaten onu için test ediliyorlar.

İyi forumlar.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Senior Member JeHaDeKBeR's Avatar
    Quote Originally Posted by TurkBlade View Post
    Bu durum daha önceden bize ulaşmıştı biliyoruz. Test süreci boyunca bu gibi olayların çoğu değerlendirilecek ve ona göre bir karar verilecek. Zaten onu için test ediliyorlar.

İyi forumlar.
    Geçmişten bu yana knight oynayıpta bu oyunda illegalliğe bulaşmamış sayısı bir elin parmağını geçmez. Kimse ben illegal işlere karıştım demez zaten bu gibi ünvanları alabilmek için neden kendilerini başkası gibi gösteriyor onuda anlamış değilim altı üstü moderatör olacaksın. Moderatör olacak kişilerin Beni mod'um egosuna girmesinden çok ben knight online oyununu nasıl daha iyi hale getirebilirim düşüncesinde olan kişileri bulana kadar bu mod alımları devam eder. İllegale bulaşmamış kişileri bulmakta bir hayli zor zaten kimse boşuna kendinide burdakii insanlarıda kandırmasın şuan Test moderatörlerin hepsi bir kuralı çiğnemekte ve çiğniyor biri koxp açmış diğeri GB satıp TL kasıyor diğeri TL ile item satıyor . Ama görünen ap ayrı bir dünya tanımayan bir kişi çok legal biri sanıyor

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by MoonKhaNnnnn View Post
    O videoun tarihi 2013 yılı olarak gözüküyor fakat eski de olabilir orada Clan kuran karakterin ROLNT' a ait olduğunu sanmıyorum , KARALAMA Politikası olabilir ve Bundan kısa bir süre önce ASCII kodları kullanılarak aynı isimde karakter açılabiliyordu , aynı şekilde şekilli clan isimleri vs.
    Bak arkadaşım video 2013 Oyun NTTGAME de ve alt çizglili clanın kurulmadığı bir dönem Bu 1
    KSCler ise 2014 Bu 2
    ben kendim de bizzat gördüm. Neden Diğer modlar için yazmıyorumda bu kişi için yaziyorum. neden senin için yazmiyorum. Biliyorum çünkü kullandığını. Şuan kullanmıyo olabilir. Banlanmiş olabilir birakabilir. Pişman olmus olabilir birakabilir yada kxpun fiyatına zam gelmişs olabilir birakabilir. Ama kullanmadımı ? Kullandı. Herneyse başka bişi yazmayacağım.
    İyi forumlar
    Bu oyunu çok iyi bildiğini sanan cok kişi var bu forumda. Başka birşey yazmıyorum

Senior Member ROLNT's Avatar
    Merhaba;

Kutulu dragon, h, s vb. gibi semboller clan sembolüdür. Olympiada K simgesi vardı yalnızca o da düştü. Video da üzerime atılan bir iftiradır, tuzaktır. O clanı kuran ben değilim. O videoyu çeken kişi de eski bir nptcidir.
    Benimle alakalı bu konular 2013 yılından beri konuşuldu ve CR'de sonuçlandırıldı.

Clan satışı yaptım yalnızca, bunu da oyunda ekip olarak ve iyi niyetimizle yaptık.

Ayrıca bilmenizi isterim ki şu an yalnızca size yardımcı olabilmek adına buradayım, aktivitelere katılamayacak kadar itemim az olduğu için oyuna da yalnızca raporlama ya da test yapmak için giriyorum.

Bilginize,

İyi forumlar.

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Quote Originally Posted by ROLNT View Post
    Merhaba;

Kutulu dragon, h, s vb. gibi semboller clan sembolüdür. Olympiada K simgesi vardı yalnızca o da düştü. Video da üzerime atılan bir iftiradır, tuzaktır. O clanı kuran ben değilim. O videoyu çeken kişi de eski bir nptcidir.
    Benimle alakalı bu konular 2013 yılından beri konuşuldu ve CR'de sonuçlandırıldı.

Clan satışı yaptım yalnızca, bunu da oyunda ekip olarak ve iyi niyetimizle yaptık.

Ayrıca bilmenizi isterim ki şu an yalnızca size yardımcı olabilmek adına buradayım, aktivitelere katılamayacak kadar itemim az olduğu için oyuna da yalnızca raporlama ya da test yapmak için giriyorum.

Bilginize,

İyi forumlar.
    1) Konu Sapmasın Lüfen Arkadaşlar Başka Konuşulan Bir Konu Var....

2) Sayın ROLNT Size Bu Suçlamayı Yapan Ben Değilim Lütfen Yanlış Anlaşılma Olmasın.....

3) Size Sorduğum Sorunun Mantığı Şu.. Sizce Knight Online Bütün Oyuncular %20 Fazla Exp Etkinliği Diye Bir Etkinlik Yapıp Herkese Bunun Yerine 5m Para Dağıtsa Saçma Gelmez mi??? Ee TBL den Ceza Alan Oyunculara Af Diye Bir Başlık Açıp Exp Bugından Ceza Alanların Cezasının Affedilmesi de O Kadar Saçma Olur Benim İçin....Ve Kalkıp Sizden Bir Görevlinin Adeta Video Çekin Belki Affedilirsiniz Dercesine Oyunculuarı Buna Yönlendirmesi Çok Daha Saçma.... Cidden Komik Oluyor.... Yapmayın.... Lütfen Komik Olmayalım....

İyi Oyunlar

Saygılarımla....

Europa-NewManMAD

Senior Member 4FearSilence's Avatar
    Nickname
    4FEARRRR
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    BraveVision
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ROLNT View Post
    Merhaba;

Bilginize,

İyi forumlar.

Diğer dedikleriniz doğru olabilir, yalnız "Kutulu dragon, h, s vb. gibi semboller clan sembolüdür." Resimdeki Kareli S hiçde symbol gibi durmuyor. Tabii hakkınızı yemek istemem sadece düşüncemi belirtiyorum.

Tags for this Thread