Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Banned
    Infractions
    1/0 (0)

Exp Bug ı Af İle İlgili

Affedersiniz....Bütün MOD Ve GM lerin Affına Sığınarak Bir Soru Soracagım... Eğer Ben Bazı Şeyleri Yanlış Bilmiyorsam Bu Konu Kafama Takıldı... Bir Arkadaş Kaullarda ki Exp Bug ı İle İlgili Bu Bug ı Kullandığını Çok Pişman Olduğunu Söylediği Bir Başlık Açmış....Aslında Bu Yorumu O Başlığın Altına Yazmam Gerekirdi Ama Maalesef Kitlenmiş... Kafama Takılan Soru Şu... Tekrar Söylüyorum Ben Yanlış Bilmiyorsam Bu "Özür Videoları" TBL Kullanıp Ceza Alan Oyuncular İçin... Fakat Oyunculardan Bir Tanesi Bug Kullanıp Bann Yiyen Arkadaşı Buna Yönlendirmiş....

İşte İşin Vahim Tarafı....

Eğer Gerçekten Bu "Özür Videoları" Benim Bildiğim Şekilde Sadece TBL Veya Koxp Kullanan Oyuncular İçin Geçerliyse Aynı Başlık Altında Sizin Test Modetatörlerinden Bir Tanesi Daha Bilmem Kaçına Kadar Özür Videolarının Tarihi Olduğunu Belirtmiştir... İşte Kafama Takılan Soru Bu...

Soru 1) Eğer Bu Af Etkinliği Sadece TBL veya Koxp Yüzünden Ceza Alanlar İçin Geçerliyse Kaul Exp Bugını 3 Gün Önce Kullanıp Dün Banlanan Adamın Bu Aftan Yararlanmaya Ne Hakkı Var...

Soru 2) Tam da Söylediğim Gibi Bundan Yararlanmaya Hakkı Yoksa Sizin Test Moderatörlerinden Bir Tanesinin Sanki Oraya Yönlendirir Gibi Henüz Başvurların Devam Ettiğini Tarih İle Belirtmesi Sizcede Kendisini Gülünç Duruma Düşürmemektemidir????

Ben Saygı Çerçevesinde Sorularımı Sorduğuma İnanıp Siz "Deneyimli" MOD lardan Bir Cevap Beklemekteyim...

Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Eder Bütün Player Arkadaşlara İyi Oyunlar Dilerim....

Saygılarımla

Europa-NewManMAD

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Normal kardeş. Test modlarının içinde kxper olan var. Böyle şeyler normal Daha dur neler görücen

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by sanneeee View Post
    Normal kardeş. Test modlarının içinde kxper olan var. Böyle şeyler normal Daha dur neler görücen
    İçlerinden öyle biri varsa bize kanıtlarınız ile bildirim yapabilirisiniz.

Quote Originally Posted by madethernal31 View Post
    *
    Video çekip özür dileyebilirsiniz. Karakterin açılıp açılmayacağına GM arkadaşlar karar verir. Fakat benim görüşüm büyük ihtimal açılmaz. Çünkü biz forumda uyarılarda bulunuyoruz ama halen bu uyarılara kulak asmayan oyuncular var. Bunlarda hemen affedilemez.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    [QUOTE=TurkBlade;928058]İçlerinden öyle biri varsa bize kanıtlarınız ile bildirim yapabilirisiniz.

Yetmicekse arşivimden bakayim armegadon lu clanlarda kurmustu . Hatta çarı hapse düstüğü için sitem etmişti. ben ne yaptim clan kurup satiyorum beni bile hapse attiniz diye Buna benzer bir post atmişti. Tek soru alt çizgili clanlar nasıl kuruluyor. Biz Neden Kuramıyoruz ? Cevabını senden bekliyorum @TurkBlade
    Last edited by sanneeee; 10-03-2015 at 06:42 AM.

Senior Member MoonKhaNnnnn's Avatar
    Nickname
    JusticeCASTRO
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    [QUOTE=sanneeee;928065]
    Quote Originally Posted by TurkBlade View Post
    İçlerinden öyle biri varsa bize kanıtlarınız ile bildirim yapabilirisiniz.

Yetmicekse arşivimden bakayim armegadon lu clanlarda kurmustu . Hatta çarı hapse düstüğü için sitem etmişti. ben ne yaptim clan kurup satiyorum beni bile hapse attiniz diye Buna benzer bir post atmişti. Tek soru alt çizgili clanlar nasıl kuruluyor. Biz Neden Kuramıyoruz ? Cevabını senden bekliyorum @TurkBlade
    bu oyun teması güzelmiş nasıl yaptın ? , 2. karakterdeki şahısın ROLNT olduğuna emin değilim Planlanmış bir oyun olabilir . ROLNT Burağı diezden tanırım bende ona 2 tane clan sattım Alt çizgili eskilerden kalma . Koxp kullanacağını sanmıyorum.
    Havada bulut yok bu ne dumandır
    Mahlede ölen yok bu ne figandır
    Şu yemen elleri ne de yamandır

Sanatçıyım diyebilmek için, ustanı geçeceksin ve kendini geçecek bir öğrenci yetiştireceksin.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    oyun teması evet güzelmis bende beğendim. Videonun sahibine sorarsın o soruyu.Bu clanlarıda ucuzda alıp satiyordur artık pazar yapıyordur. Kendi kurmamıştır zaten.Roltn'un ben Resuda 1 kere cz de pk atttigini görmedim. sende Görmedin ama harfi de eksik olmuyor. Bu ayri bi npt konusu zaten

Senior Member ISeIenaI's Avatar
    Nickname
    ISeIenaI
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    ROLNT gelse de bir açıklama yapsa bende merak ettim açıkçası.

Senior Member MoonKhaNnnnn's Avatar
    Nickname
    JusticeCASTRO
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    oyun teması evet güzelmis bende beğendim. Videonun sahibine sorarsın o soruyu.Bu clanlarıda ucuzda alıp satiyordur artık pazar yapıyordur. Kendi kurmamıştır zaten.Roltn'un ben Resuda 1 kere cz de pk atttigini görmedim. sende Görmedin ama harfi de eksik olmuyor. Bu ayri bi npt konusu zaten

Kareli S , clan sembolü bu arada onu söyleyim hatta bende istemiştim banada yaparmısın diye ve Ardreamda oynadık beraber ROLNT ile kendisi gelip açıklama yapar saten
    Havada bulut yok bu ne dumandır
    Mahlede ölen yok bu ne figandır
    Şu yemen elleri ne de yamandır

Sanatçıyım diyebilmek için, ustanı geçeceksin ve kendini geçecek bir öğrenci yetiştireceksin.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Tamam karesli S si simge olsun tamam Kareli S yi koydugum icin ben özür diliyorum. Artık bende Alt çizgili clan açmak istiyorum biri bana söyleyebilirmi nasıl yapildigi hakkinda 500k paramda var? Param var ama huzurum yok

Senior Member ISeIenaI's Avatar
    Nickname
    ISeIenaI
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Tamam karesli S si simge olsun tamam Kareli S yi koydugum icin ben özür diliyorum. Artık bende Alt çizgili clan açmak istiyorum biri bana söyleyebilirmi nasıl yapildigi hakkinda 500k paramda var? Param var ama huzurum yok
    sence şuan yapılsa bizimkiler boş durur mu her açığı saniyesinde bulanlardan bahsediyorum.

Tags for this Thread