Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 52
    Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by The_Mechanic View Post
    Bir oyuncu exp kasacaksa o partide Prieste ihtiyaç vardır. Priest yoksa o partiden hayır gelmez. Magelerde exp kasacaksa yanlarına 1 priest yetmiyorsa 1 priest daha alacaklar. Explerini kasacaklar.

Bugün bir priest genieyi açtığında ayarlamalarını yaptığında içinde bulunduğu partyi canavara genie sayesinde öldürtmüyorsa genienin amacı charı a.f.k bırakıp gerçek hayattaki işlerimize devam etmemizi sağlamaktır.

Eğer slota vahşi canavar örn: quest çekiliyorsa burada genie suçlanamaz. O terbiyesizliği yapan oyuncu suçlanır. Slota herhangi bir yabancı canavar çekilmediği sürece genie görevini yapar. Partyi ayakta tutar. Oyun sık sık bakıma girmediği sürece bu 24 saatte olur 1 haftada olur. Belki sizin vaktiniz değerli olmayabilir ama çoğu insanın vakti değerli. Sürekli klavyeyi, parmaklarını acıtana kadar exp kasacağıma genieyi kullanırım. Oyun bunu bana sunuyorsa kullanmak en doğal hakkımdır. Kaldı ki zamanın şartları da oyunu genie yaratmaya itmiştir.

Kimsenin sıfırdan 83 Reb5 charla oyuna başlayalım diye bir derdi yok.

Paramun, Brahman slotlarında kafanın tepesinde bos çıkmaz. Bunu genieden konuya girdiğin için söylüyorum. Eslantta exp nerede kasılır? Paramun, brahman. Ancak hileciler başka slotlarda tek başlarına kasılır.

Zaten bossların çıktığı haritalar ve bölgeler sabittir. Sadece konumları sürekli değişir ve exp kasılan Paramun, Brahman slotlarına bir terbiyesiz çekmediği müddetçe gelmezler. Bunu bilmemeniz ne acı! Bossların çıktığı yerler sabit olmasına rağmen hiçbir zaman her bossun başında 1 party'nin beklediğini görmedim. Keyiflerine göre ister keserler ister towna çekip guardlara kestirirler ya da görmezden gelirler. Çünkü bosslardan çoğu zaman işe yarar item düşmüyor. Zaten buradaki mesele de bosslar değil.

Buradaki asıl mesele exp kasılan slota terbiyesizlerin, hak yiyenlerin yabancı vahşi canavar çekmeleri ve bu sebeple saatlerce hatta günlerce kastıkları expin bir çırpıda silinip gitmesi. Bu soruna odaklanın. Konuyu alakasız başka yerlere çekmeye çalışıyorsunuz.
    paramun brahman slotları kopxer slotlardır. hayatında ne kadar elle exp kastın bılmıyorum ama eslantta exp kasılan yer ds dır. ancak kopxerler paramunda rahat rhat exp kasarlar. su an genıe lılerın kastıgı gıbı.

24 saat a.f.k bırakıp bossların nerde nasıl cıktıgını bılmemen gayet normal. paramunda boss cıkmıyor mu güldrme beni.

genıe nın amacı 24 saat a.f.k bırakmak degıldır kı genıe de 24 saatlık degıldır zaten.

ha derdınız 24 saat pc ye oturmadan exp kasmak ıse. kapatın bu konuyu yenı bır konu acın. tum charlar reb 5 olsun dıye. boş boş ne ugrasıyorsun exp kasmakla. akıl var mantık var slota yaratık cekmesınler onu yapmasınlar bunu yapmasınlar rahat rahat exp kasalım dıyorsunuz kısaca. bende daha kısasını soyluyorum sıze. bosa ugrasmayın herkezın reb 5 olması ıcın konu acın. vaktın cok degerlı madem exp kasmakla kaybetme degerlı vaktını. haksız mıyım. dırek 83 reb 5 olsun tum charlar.

slota yaratık cekmeye gelırsek tekrar.iyi birsey degıl ancak sonuna kadar karsıyım kaldırılmasının. bu yazdıklarımdan slotlara yaratık ceken sensın demeyın sakın bende slota quest cekıldı dıye cok exp e yattım. 1 cektı 2 cektı 3 uncusunde aldım vıdeo banlattım. bır ay a.f.k olup exp kasmak yok. bır anlamı yok o zamann. ölümüne a.f.k oluyorsan ölmeyi göze alıyorsun demektır. bugun slota yaratık cekmeyı hallederler yarın gelır daha rahat exp kasmak ıcın baska konu acarsın. cunku sızın derdınız yata yata exp kasmak. tekrar dıyorum boyle derdınız varsa yenı konu acın herkes 83 olsun boşa zaman kaybetmeyın exp kasmakla.

bılmedıgın seyler var. yabancılardan ornek vereyım. anatolıa serverında cogu yabancı reb 5 su an. para dertlerı yok. onlıne olma dertlerı var sadece. onuda teamweaver cozuyor onlar ıcın. tek 1 kısı tum partynın charlarına teamweaver ıle gırıyor ve exp kastırıyor charlara. sonuc. sadece pc acık. charın nerde kastıgını bıle bılmeden reb 5 char sahıbı oluyorlar sadece genıe parası vererek. hal boyle ıken sızde kalkıp boyle konular acacagınıza bende dıyorum kı hıc ugrasmayın dırek herkez reb 5 olsun.

Senior Member ErrorMacro's Avatar
    Paramun slotlarında boss çıkmaz. Sadece Deruvish Founder adlı boss dolaştığı için paramun slotuna yürüyerek gelir. Talos, Tk, Shaula ve Harpy Queen çölün yukarı bölümlerinde spawn olurlar.
    Yaratıkların agresifliğinin kaldırılması ve genie içine atak yapılacak yaratık seçilmesi seçeneği eklenmesi bu soruna çözüm olur.
    -We are Many, You are but One!

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Hala anlamıyorsunuz. Anlamamazlıktan geliyorsunuz. Eslanttaki slotlarla kimsenin bir sıkıntısı yok. Şimdiye kadar sizden başka bunu isteyen birini görmedim varsa da nadirdir. Zaten sorunda bu değil. Konuyu başka yere çekmeyin.

Tekrar söylüyorum. Slota bir terbiyesiz yabancı vahşi bir canavar çekmediği sürece genie partydeki kimseyi öldürmez. Partynin sürekliliğini sağlar. Ta ki genie potları bitene ve oyun bakıma girene kadar. Buradaki asıl mesele exp kasılan slota terbiyesizlerin, hak yiyenlerin yabancı vahşi canavar çekmeleri ve bu sebeple saatlerce hatta günlerce kastıkları expin bir çırpıda silinip gitmesi. Bu soruna odaklanın. Konuyu alakasız başka yerlere çekmeye çalışıyorsunuz.

Bu sorunun çözülmesi içinde yukarıda önerimi, yapılması gerekeni paylaştım. Priest dc olursa da ki bu sık sık olan bir şey değildir. Doğanın kanunu diyebiliriz. Ha genieye priest dc olduğunda town at seçeneği eklenebilir belki. Fakat mevzu yine bu değil.

Akşamları 3 saat bilemedin 5 saat insanların boş vakti olacak. Bunu ailesiyle değilde bir oyunun başında geçirmesi size normal mi geliyor? Sağlıklı düşünen bir insan bunu yapmaz. Bugün 81 lvldeki bir oyuncu 83 levele kasabilmek için oyuna 494 saatini vermesi gerekiyor. Küçük bir hesapla sizin söylediğiniz şekilde oyun oynanırsa 2 level için günde ortalama 3 saat exp kasmak için kısıtlı vaktini verse 164 gün aralıksız her gün oyuna girmesi ve 6 kere exp premium alması lazım. Yarım sene yapıyor. Kusura bakmayın da kimse günlük ailesiyle geçirmesi gereken kısıtlı vaktini oyuna ayırmaz ve bir oyun oynamak için yarım sene beklemez. Sizi akla ve mantıklı düşünmeye davet ediyorum.

Yani legal olarak exp kasan ve slota yabancı vahşi canavar çekilerek öldürülen günlerdir belki haftalardır kastığı expi bir çırpıda giden oyuncuya "zırlayan çocuk" dediniz ya. Artık sizi muhatap alıp cevap vermeye değer görmüyorum.
    dostum mantıgınız yanlıs. yabancıların nasıl cakallık yaptıgını yazdım sıze.

oyunun mantıgı ılle 83 lwl de pk atmak degıldır. senın mantıgın o. 83 lwl olmadan pk cıkmam mantıgı. işin kolayını bulmussunuz 24 saat exp kasayım aralıksız dıyorsunuz. genıe nın mantıgı bu degıl. oyun yapımcısının oyunculara yaptıgı ıyılıgı cakallık olarak kullanmaktır. aynı sey flood macro da oldu. mantık olarak hıc farkı yok. oyundakı macronun yapılıs amacı farklıdır su an kullanım amacı farklıdır ve onlem alınmıstır onun ıcın. oyuna genıe getırmenın amacıda 2 saatlık dılımler olmasından da anlayacagın uzere ölümüne a.f.k bırakmak degıldır.

param var cekerım genıe dıyorsan gıt o paranlar yuzukte char al derım bende.ne ugrasıyorsun vaktınde yokmus nasılsa. hıc ugrasma.

ama olacak olan bellı. o slotlarda exp kasmayı daha da rahat hale getırlerse sonuc bellı. 2 char genıe acacak 6 char oturtacaksınız. o sekılde exp kasacaksınız. nasılsa hıc bır tehlıke kalmıyacak. yada nabıcaksın. 2 pc acıcaksın gunumuzde her evde 1 masa ustu 1 laptop var nasılsa. 1 char oturcak dıgerı kasıcak dıerı oturcak oburu kasıcak. boylelıkle daha ucuza 2 charıda 83 yapmıs olacaksın.

tekrar dıyorum. oyunun amacı pk atmaktır. ama ılle 83 lwl de pk atman gerekmıyor. oyuncular arası lwl ve ıtem farkı olması gerekıyor. bu olmayacaksa bunu ıtemıyorsanız pvp oynamanızı onerırım.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by Zagor_Error View Post
    Paramun slotlarında boss çıkmaz. Sadece Deruvish Founder adlı boss dolaştığı için paramun slotuna yürüyerek gelir. Talos, Tk, Shaula ve Harpy Queen çölün yukarı bölümlerinde spawn olurlar.
    Yaratıkların agresifliğinin kaldırılması ve genie içine atak yapılacak yaratık seçilmesi seçeneği eklenmesi bu soruna çözüm olur.
    lafı neresınden anlıyorsunuz cok merak edıyorum. paramun slotlarında boss cıkar derken slotun tam ortasında cıktıgını soyleyen mı var. sneak queen p1 ve p2 slotların az ılerısınde cıkar ve hareket halınde dolasır. kımse bulasmaz ıse paramun slotlarının ıcınden gecme ıhtımalı vardır. aynı sey tk ıcınde gecerlı harpy ıcınde. 24 saat pc ye bakmadan exp kastıgınız ıcın bılmemenız normal bunları.

Senior Member ErrorMacro's Avatar
    Range ayarını yükseltmediğin sürece o yaratığa paramun slotunda kasan adamlar atak yapmaz. Df dışında hiçbir boss paramun slotlarına yürüyerek gelmez. Ben zamanında bronze premium ile 80 kasmış adamım neyin hikayesini anlatıyorsun. Sen bilmezsin ama o zamanlar Gold, silver ve Bronze premium vardı. Logos'un 3. 80 level %100 karakteri bana aitti.
    Olayı saçma sapan noktalara çektiğiniz ve son derece art niyetli bir şahıs olduğunuz için sizinle muhatap olmayı düşünmüyorum, kolay gelsin.
    Last edited by Zagor_Error; 11-21-2014 at 01:02 PM.
    -We are Many, You are but One!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kerata View Post

oyunun mantıgı ılle 83 lwl de pk atmak degıldır. senın mantıgın o. 83 lwl olmadan pk cıkmam mantıgı. işin kolayını bulmussunuz 24 saat exp kasayım aralıksız dıyorsunuz. genıe nın mantıgı bu degıl. oyun yapımcısının oyunculara yaptıgı ıyılıgı cakallık olarak kullanmaktır. aynı sey flood macro da oldu. mantık olarak hıc farkı yok. oyundakı macronun yapılıs amacı farklıdır su an kullanım amacı farklıdır ve onlem alınmıstır onun ıcın. oyuna genıe getırmenın amacıda 2 saatlık dılımler olmasından da anlayacagın uzere ölümüne a.f.k bırakmak degıldır.

param var cekerım genıe dıyorsan gıt o paranlar yuzukte char al derım bende.ne ugrasıyorsun vaktınde yokmus nasılsa. hıc ugrasma.

ama olacak olan bellı. o slotlarda exp kasmayı daha da rahat hale getırlerse sonuc bellı. 2 char genıe acacak 6 char oturtacaksınız. o sekılde exp kasacaksınız. nasılsa hıc bır tehlıke kalmıyacak. yada nabıcaksın. 2 pc acıcaksın gunumuzde her evde 1 masa ustu 1 laptop var nasılsa. 1 char oturcak dıgerı kasıcak dıerı oturcak oburu kasıcak. boylelıkle daha ucuza 2 charıda 83 yapmıs olacaksın.

tekrar dıyorum. oyunun amacı pk atmaktır. ama ılle 83 lwl de pk atman gerekmıyor. oyuncular arası lwl ve ıtem farkı olması gerekıyor. bu olmayacaksa bunu ıtemıyorsanız pvp oynamanızı onerırım.
    Haklısın ama arkadaşın demek istediği ve çözüm getirmeye çalıştığı konu hak la ilgili birşey.Sen farklı bir konuya değinmişsin oyunda bizi rahatsız eden ne kadar oyuncu varsa gerek ban gerek data üzerinde oynama yaparak magduriyetlerimizin giderilmesini anlatmaya çalışmıştır.

Fakat birbirinizi anlamıyorsunuz ya da anlamak istemeyip haklı çıkmaya çalışıyorsunuz.Dediğine ise kesinlikle katılıyorum ozaman oyunun tadı ayrı bir olacaktır eskide olduğu gibi.

Senior Member
    Class
    Warrior
    paramun brahman slotları kopxer slotlardır. hayatında ne kadar elle exp kastın bılmıyorum ama eslantta exp kasılan yer ds dır. ancak kopxerler paramunda rahat rhat exp kasarlar. su an genıe lılerın kastıgı gıbı.

24 saat a.f.k bırakıp bossların nerde nasıl cıktıgını bılmemen gayet normal. paramunda boss cıkmıyor mu güldrme beni.

genıe nın amacı 24 saat a.f.k bırakmak degıldır kı genıe de 24 saatlık degıldır zaten.

ha derdınız 24 saat pc ye oturmadan exp kasmak ıse. kapatın bu konuyu yenı bır konu acın. tum charlar reb 5 olsun dıye. boş boş ne ugrasıyorsun exp kasmakla. akıl var mantık var slota yaratık cekmesınler onu yapmasınlar bunu yapmasınlar rahat rahat exp kasalım dıyorsunuz kısaca. bende daha kısasını soyluyorum sıze. bosa ugrasmayın herkezın reb 5 olması ıcın konu acın. vaktın cok degerlı madem exp kasmakla kaybetme degerlı vaktını. haksız mıyım. dırek 83 reb 5 olsun tum charlar.

slota yaratık cekmeye gelırsek tekrar.iyi birsey degıl ancak sonuna kadar karsıyım kaldırılmasının. bu yazdıklarımdan slotlara yaratık ceken sensın demeyın sakın bende slota quest cekıldı dıye cok exp e yattım. 1 cektı 2 cektı 3 uncusunde aldım vıdeo banlattım. bır ay a.f.k olup exp kasmak yok. bır anlamı yok o zamann. ölümüne a.f.k oluyorsan ölmeyi göze alıyorsun demektır. bugun slota yaratık cekmeyı hallederler yarın gelır daha rahat exp kasmak ıcın baska konu acarsın. cunku sızın derdınız yata yata exp kasmak. tekrar dıyorum boyle derdınız varsa yenı konu acın herkes 83 olsun boşa zaman kaybetmeyın exp kasmakla.

bılmedıgın seyler var. yabancılardan ornek vereyım. anatolıa serverında cogu yabancı reb 5 su an. para dertlerı yok. onlıne olma dertlerı var sadece. onuda teamweaver cozuyor onlar ıcın. tek 1 kısı tum partynın charlarına teamweaver ıle gırıyor ve exp kastırıyor charlara. sonuc. sadece pc acık. charın nerde kastıgını bıle bılmeden reb 5 char sahıbı oluyorlar sadece genıe parası vererek. hal boyle ıken sızde kalkıp boyle konular acacagınıza bende dıyorum kı hıc ugrasmayın dırek herkez reb 5 olsun.
    Paramun, brahman slotları kxper slotları mı?? Buna kendin inanıyor musun? Oyuna para vermiş biri hile kullanan birini partysine alacak mı? Bu kadar geri zekalımı bu insanlar? Charlarının banlanmalarını mı istiyorlar da bunu yapacaklar? Saçmalamaya başladınız.

Bossların nerede çıktığını gayet iyi biliyorum. Paramun, brahman slotlarında da çıkmadıklarını iyi biliyorum. Deruvish founder vahşi bir canavar değildir. Saldırmaz. Kaldı ki 1 party paramun partysi daldığında öldürülemeyecek, öldürülmesi zor bir canavar değildir.

Genienin amacı 24 saat a.f.k bırakmak değilse 1 potun bitmesine 5 dk kala diğer potu bas butonu ne anlama geliyor? Zeka gerektirmeyen bu soruyu çözebileceğinizi tahmin ediyorum.

Buradaki dert sadece slota canavar çekilmesini engellemektir. Kimsenin direk 83 Level Reb5 charla oyuna başlayalım diye bir derdi yoktur. Konu bu amaçla açılmamıştır. Sizin emeğinizin, paranızın bir değeri veya önemi yok mu? Yitip giden zamanın bir önemi yok mu? O slota canavarı çekip partynin ölmesini sağlayanın hiç mi suçu yok be adam! Her şey güllük gülüstanlık. Günlerce exp kasalım, biri gelsin canavar çeksin tüm partyi yatırsın expimiz, emeğimiz, paramız boşa gitsin. Bizde buna alkış tutalım ha? Gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz.

O da bir zevk. Exp kasmakta ayrı bir zevk. Senin yerine çalışan bir işçin varmış gibi düşün. Bunu seven onlarca oyuncu var. Exp kasmaktan zevk alan insanlara direk "83 level Reb5 ile oyuna başlanacak" derseniz onlara küfür gibi gelir. Direk 83 level Reb5 karakterle oyuna başlanması oyunun mantığına aykırı. Biz bu oyunun mantığı değiştirmeye "83 level Reb5 ile oyuna başlansın" gibi şeyler söylemiyoruz ve istemiyoruz da. Bunu siz söylüyorsunuz.

Güncel oyunlara baktığınızda neredeyse tamamının bu söylediğime benzer bir sisteme sahip olduğunu göreceksiniz. Doğada da bu böyledir. Bir hayvanın kendi bölgesi vardır. O bölgeyi işaretler. Oranın dışına çıkmaz.

Teamviewer kullanarak char kastıran varsa da o yönetimin problemidir. Oyuncunun değil. Konumuz yine bu değil. Sürekli başka yerlere çekiyorsunuz.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Paramun, brahman slotları kxper slotları mı?? Buna kendin inanıyor musun? Oyuna para vermiş biri hile kullanan birini partysine alacak mı? Bu kadar geri zekalımı bu insanlar? Charlarının banlanmalarını mı istiyorlar da bunu yapacaklar? Saçmalamaya başladınız.

Bossların nerede çıktığını gayet iyi biliyorum. Paramun, brahman slotlarında da çıkmadıklarını iyi biliyorum. Deruvish founder vahşi bir canavar değildir. Saldırmaz. Kaldı ki 1 party paramun partysi daldığında öldürülemeyecek, öldürülmesi zor bir canavar değildir.

Genienin amacı 24 saat a.f.k bırakmak değilse 1 potun bitmesine 5 dk kala diğer potu bas butonu ne anlama geliyor? Zeka gerektirmeyen bu soruyu çözebileceğinizi tahmin ediyorum.

Buradaki dert sadece slota canavar çekilmesini engellemektir. Kimsenin direk 83 Level Reb5 charla oyuna başlayalım diye bir derdi yoktur. Konu bu amaçla açılmamıştır. Sizin emeğinizin, paranızın bir değeri veya önemi yok mu? Yitip giden zamanın bir önemi yok mu? O slota canavarı çekip partynin ölmesini sağlayanın hiç mi suçu yok be adam! Her şey güllük gülüstanlık. Günlerce exp kasalım, biri gelsin canavar çeksin tüm partyi yatırsın expimiz, emeğimiz, paramız boşa gitsin. Bizde buna alkış tutalım ha? Gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz.

O da bir zevk. Exp kasmakta ayrı bir zevk. Senin yerine çalışan bir işçin varmış gibi düşün. Bunu seven onlarca oyuncu var. Exp kasmaktan zevk alan insanlara direk "83 level Reb5 ile oyuna başlanacak" derseniz onlara küfür gibi gelir. Direk 83 level Reb5 karakterle oyuna başlanması oyunun mantığına aykırı. Biz bu oyunun mantığı değiştirmeye "83 level Reb5 ile oyuna başlansın" gibi şeyler söylemiyoruz ve istemiyoruz da. Bunu siz söylüyorsunuz.

Güncel oyunlara baktığınızda neredeyse tamamının bu söylediğime benzer bir sisteme sahip olduğunu göreceksiniz. Doğada da bu böyledir. Bir hayvanın kendi bölgesi vardır. O bölgeyi işaretler. Oranın dışına çıkmaz.

Teamviewer kullanarak char kastıran varsa da o yönetimin problemidir. Oyuncunun değil. Konumuz yine bu değil. Sürekli başka yerlere çekiyorsunuz.
    evet kufur gıbı gelır. senın sıtedıgınde kufur gıbı bırseydır.

az once klan arkadasım paramunda exp kasarken quest cekmıs bırı. 83 lwl %98 de ıdı arkadas. 3-4 saat sonra reb basacaktı a.f.k olmus yarım saat geldıgınde yerde char. verdıgım cvp. a.f.k olduysan ölmeyi goze almıssın yapcak bısı yok. a.f.k olarak exp kasılmaz.

anlamadıgınız bu. işin rengı budur. zevkı budur. RISK.

yok ben rısk almayı sevmıyorum o yuzden degıssın bu sıstem zamanım yok falan fılan dıyorsan. dedım sana.

rahat rahat exp kasma derdınde ısen daha rahat onerı verdım sana.

otur genıe ıle 0 dan 83 e char kasmanın malıyetını hesapla. rpr pot falan fılan hepsını hesapla. zor bısı degıl.

sonra gıt yenı konu ac. de ki

0 dan 83 e genıe ıle char kasmanın malıyetı ... tl oluyor. bızı hıc ugrastırmayın zamanımızda yok zaten. ... tl ye pus a 83 lwl dırek char koyun cekelım onu.

herkez mutlu olsun. oyun yonetımının ısıne gelır o dıyım sana.

Senior Member
    Class
    Warrior

İsteyen 83 level ile pk atsın, isteyen 75 lvl ile pk atsın. Bunun önünde şuanda oyun açısından hiçbir engel yok. Colony Zone bölgesine girişler serbest.

Genie konusunda bir önceki mesajımda gereken cevabı verdim.

Exp kasmak genelde zevk işidir. Exp kasmanın türlü türlü amaçları olabilir. Exp kasıp charı satmak istiyor olabilir. Yüzükteki charların geçmişine güvenmiyordur banlanma korkusuyla yeni hesap açıp kendisi kasmaya çalışıyor olabilir. Oyunu bırakmıştır veya yeni başlıyordur o yüzden char kasıyor olabilir vs. vs.

2 char genie açacak 6 char oturacak diye bir kaide yok. Kaldı ki bunu yapana da rastlamadım. Paramun, brahmant exp partylerinde herkes atak yapar ve atak yapmak zorundadırlar. Slotun seri dönmesi gerekir. Yoksa birikirler ve partyi expe yatırırlar. Kimse de +8, +9 wirinomla exp kasmayacağı için bu dediğiniz ayyuka çıkıyor.

Ucuza mı? Exp premium aldığında onu yüklediğin char için exp arttırır. Partydeki diğer oyuncuların expini arttırmaz. Eğer öyle bir şey yapılacak olursa her char için exp premium alınması gerekecek bu durumda ne açıdan ucuzluk olmuş oluyor? Mana potu mu? Genie mi? Yukarıda yazdığım gibi kimse +8, +9 wirinomla exp kasmayacağı için bu dediğinizin gerçekleşmesi olanaksız.

Oyunun bir sürü amacı vardır. Sadece PK atmak değildir. Pazar yapılır, exp kasılır, pk atılır, ftye girilir, jrye girilir, kaosa girilir, arenada vs atılır, görev yapılır,.. vs. vs.

Oyuncular arası level ve item farkı olması gerekebilir de gerekmeyebilir de. Bir oyuncu da ne kadar level ve item olursa olsun oynamasını bilmiyorsa o oyuncudan hayır gelmez. 80 level bir char 83 level Reb5 bir charı kesebilir. Aynı şekilde diğer türlüsü de olabilir. Level ve item farkının fark yarattığı durumlarda var, fark etmediği durumlarda var. Yüksek level yüksek item önemsizdir demiyorum. Bu knight için söylenemez. Örn: 65 level bir charda Ftye girebilir, 83 level reb5 bir charda.. 77 level bir charda JR'ye girebilir, 83 level reb5 bir charda.. gibi. İsteyen exp kasar isteyen exp kasmaz. Parası yoktur exp kasamaz. Parası vardır exp kasmaz. Parası vardır, exp kasmayı sevmez. FT'lere ve JR'lere katılmaz para kasamaz item yapamaz. Level ve item farkı yine doğal olarak oluşur. Bunu şu noktada engelleyemezsiniz.

Level ve item farkı arasındaki makas kapansın diye biz Paramunda, Brahmanda bir şuursuz vahşi canavar slota çekti diye ölelim mi? Bu mantıklı mı?

Şimdi burada bir haksızlık var. Ona bir çözüm ürettim. Oyunculardan ve yöneticilerden de destek bekliyorum. Herkes gibi bu sorunun çözülmesini istiyorum. Bunun içinde elimden geleni yaptım ve bu fikri ortaya koydum. Konuyu başka yerlere çekmeyi bırakırsanız memnun olurum.

Senior Member Sven_'s Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Paramun, Brahman slotlarında kafanın tepesinde bos çıkmaz. Bunu genieden konuya girdiğin için söylüyorum. Eslantta exp nerede kasılır? Paramun, brahman. Ancak hileciler başka slotlarda tek başlarına kasılır.

Zaten bossların çıktığı haritalar ve bölgeler sabittir. Sadece konumları sürekli değişir ve exp kasılan Paramun, Brahman slotlarına bir terbiyesiz çekmediği müddetçe gelmezler. Bunu bilmemeniz ne acı!
    2 sene önce 83 lvl warrior kasmıştım paramunda ve bu süre içerisinde bütün bosslar gezerken slottan geçiyordu, bütün bossları slottan geçerken kestim.

Tags for this Thread