paramun brahman slotları kopxer slotlardır. hayatında ne kadar elle exp kastın bılmıyorum ama eslantta exp kasılan yer ds dır. ancak kopxerler paramunda rahat rhat exp kasarlar. su an genıe lılerın kastıgı gıbı.
24 saat a.f.k bırakıp bossların nerde nasıl cıktıgını bılmemen gayet normal. paramunda boss cıkmıyor mugüldrme beni.
genıe nın amacı 24 saat a.f.k bırakmak degıldır kı genıe de 24 saatlık degıldır zaten.
ha derdınız 24 saat pc ye oturmadan exp kasmak ıse. kapatın bu konuyu yenı bır konu acın. tum charlar reb 5 olsun dıye. boş boş ne ugrasıyorsun exp kasmakla. akıl var mantık var slota yaratık cekmesınler onu yapmasınlar bunu yapmasınlar rahat rahat exp kasalım dıyorsunuz kısaca. bende daha kısasını soyluyorum sıze. bosa ugrasmayın herkezın reb 5 olması ıcın konu acın. vaktın cok degerlı madem exp kasmakla kaybetme degerlı vaktını. haksız mıyım. dırek 83 reb 5 olsun tum charlar.
slota yaratık cekmeye gelırsek tekrar.iyi birsey degıl ancak sonuna kadar karsıyım kaldırılmasının. bu yazdıklarımdan slotlara yaratık ceken sensın demeyın sakınbende slota quest cekıldı dıye cok exp e yattım. 1 cektı 2 cektı 3 uncusunde aldım vıdeo banlattım. bır ay a.f.k olup exp kasmak yok. bır anlamı yok o zamann. ölümüne a.f.k oluyorsan ölmeyi göze alıyorsun demektır. bugun slota yaratık cekmeyı hallederler yarın gelır daha rahat exp kasmak ıcın baska konu acarsın. cunku sızın derdınız yata yata exp kasmak. tekrar dıyorum boyle derdınız varsa yenı konu acın herkes 83 olsun boşa zaman kaybetmeyın exp kasmakla.
bılmedıgın seyler var. yabancılardan ornek vereyım. anatolıa serverında cogu yabancı reb 5 su an. para dertlerı yok. onlıne olma dertlerı var sadece. onuda teamweaver cozuyor onlar ıcın. tek 1 kısı tum partynın charlarına teamweaver ıle gırıyor ve exp kastırıyor charlara. sonuc. sadece pc acık. charın nerde kastıgını bıle bılmeden reb 5 char sahıbı oluyorlar sadece genıe parası vererek. hal boyle ıken sızde kalkıp boyle konular acacagınıza bende dıyorum kı hıc ugrasmayın dırek herkez reb 5 olsun.

güldrme beni.
bende slota quest cekıldı dıye cok exp e yattım. 1 cektı 2 cektı 3 uncusunde aldım vıdeo banlattım. bır ay a.f.k olup exp kasmak yok. bır anlamı yok o zamann. ölümüne a.f.k oluyorsan ölmeyi göze alıyorsun demektır. bugun slota yaratık cekmeyı hallederler yarın gelır daha rahat exp kasmak ıcın baska konu acarsın. cunku sızın derdınız yata yata exp kasmak. tekrar dıyorum boyle derdınız varsa yenı konu acın herkes 83 olsun boşa zaman kaybetmeyın exp kasmakla.
Reply With Quote