Originally Posted by
Kerata
magelerın ozellıkle yenı serverda nasıl exp kasmasını saglayacaksın boyle bır sıstem getırılırse.
bana kalsa exp kasmak olabıldıgınce zor olması gerekıyor. sızın derdınız ac kopx u yada ac genıe yı paramuna sal 24 saat rahat rahat kassın exp. oyunun amacı exp degıl pk demeyın sakın. oyunun amacı pk ama ılla 83 lwl de pk at dıyen yok sana öyle bırsey olsa dırek 83 lwl de acılsın charlar sızde rahatlayın bosa ugrasmayın oyun yonetımıde rahatlasın. lwl farkı olmadan ne anlamı var oyunun.
genıe nın amacı ölümüne a.f.k bırakmak degıldır. o sebeble 2 saatlik dılımler halındedır. genıe ye haftalık aylık paketler eklensın dedık sallayan olmadı oyun yonetımınden yanı genıe nın kopx olmadıgını sadece ve sadece belırlı sure a.f.k bırakman gerektıgınde kullanmanı desteklıyorlar hala. o nedenle paramunda 24 saat a.f.k bırakıp neden yattım ben demenın bır mantıgı yok. 1 hafta a.f.k kalayım oyle exp kasayım kımse karısamasın bana mantıgı yanlıstır. o sekılde exp kasılmaz. o sekılde exp kasılacaksa dedıgım gıbı dırek 83 lvl olsun hatta sımdı yenı sıstem var dırek reb 5 olsun herkes hıc ugrasmayın.
kafanın tepesınde boos cıkar kene yatarsın gelır burda bossların cıktıgı yerler sabıt olsun bosslar eslantta cıktıktan sonra dolasmasın dersın. cıddı cıddı de desteklersın bunu sımdı sen desteklemeden once olacagı soyleyım. bosslar sabıt yerlerde cıkarsa sureklı her bosun cıktıgı yerın basına 1 party koyarlar cıktıkca keserler o bosu hayatında boss goremez olursun sonra.