View Poll Results: Captcha sistemini faydalı buluyor musunuz ?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • EVET

14 17.95%
  • HAYIR

64 82.05%
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 38 of 38
    Quote Originally Posted by Wioletta View Post
    Şu an da yapıyorlar ki, ben bdw'ye ne kadar hızlı tıklarsam tıklayayım hep 150-200'lerden falan başlıyor ama hep giriyorum zero'da, nadir yani boş çektiği. Çünkü çıktığı yer belli yazının, 10sn kala mouse oraya götürüp hazırda bekleyip tıklayınca sorun yaşanmıyor, ben de o yazılımlar kadar hızlı tıklıyorum neredeyse. Ama biraz karışık bir şey olsa, mesela o bdw yazısı random bir yerde belirse, ben onu algılayıp mouse'u oraya götürene kadar, adamın otomasyon yine tıklamış olacak benden önce. Demek istediğim ne kadar basit olursa el ile tıklayan insanın o kadar avantajına, öbür türlü zaten otomasyon hep kazanacak. Mantıklı sistemlere karşı değilim bu arada ama bu konuda aklıma hiçbir şey gelmiyor, çünkü biliyorum ki o otomasyon çıkan her şeyi benden daha seri yapacak, o yüzden en basit hali olsun ki ben de en hızlı şekilde tıklayayım mantığı, o yüzden BDW&Ultima bana en mantıklısı geliyor, yoksa farkındayım ona da oto tıklatacaklarının, hatta şu an bile tıkladıklarının.
    Nasıl olur bilmiyorum ama çoğu oyuncunun bu durumdan rahatsız olduğunu biliyorum. Tıklama sorunu yaşayan insanlar özellikle JR etkinliğinde kaybedeceği sunuculara gitmeye mahkum oluyor. Coin tarzı birikim yapılan etkinliklerde ise biriktirmekte zorluk çekiyorlar. Yazdığımız her konunun yönetim tarafından incelendiğini biliyorum, geçmişte bahsettiğim bir çok şeye kulak verip gerekli düzenlemeler yapıldı. Umarım bunun içinde gerekli düzenlemeler yapılır.
    Hαstα lα víctσríα síєmprє !

legal oyuncular ıcın ıskence halıne geldı ılk baslarda ıyıdı sıstem fakat her gecen gun daha fazla illegal oyuuncu ıllegal ıle tıkladıgı ıcın ne kadar hızlı tıklamyaa calısırsak calısalım artık yetısemıyoruz ıllegale cozum dıye getırdıler ıllegallerın ısıne yaradı bız gıremıyoruz onlar tum charlarını tum etkınlıkllere sokuyorlar

Quote Originally Posted by kni_eaDwuj3c View Post
    legal oyuncular ıcın ıskence halıne geldı ılk baslarda ıyıdı sıstem fakat her gecen gun daha fazla illegal oyuuncu ıllegal ıle tıkladıgı ıcın ne kadar hızlı tıklamyaa calısırsak calısalım artık yetısemıyoruz ıllegale cozum dıye getırdıler ıllegallerın ısıne yaradı bız gıremıyoruz onlar tum charlarını tum etkınlıkllere sokuyorlar
    Resmi forumu kullanmayan onlarca kullanıcı da bu şekilde düşünüyor. Açtığım ankette bile 11 işi doğru bulurken 48 kişi artık sıkıntılı olarak görüyor. Sistemi doğru bulan kişilerinde program kullandığını düşünüyorum. Çünkü tamamen elle basan bir insan asla bu sistemde rahat edemez. Otomatik 1.5 sn kadar geriye düşüyorsun çünkü..

Senior Member
    captcha neye göre hızlı ya da yavaş geliyor, kardeşim? 1k mbps internet var, 100 klık PC var, yine giremiyorum, yine giremiyorum. multilerin olduğu serverlara muhtaç bırakıldık, 30 coin biriktiremiyoruz bile.

kaldırın şu sistemi yediniz bitirdiniz bizi

Arkadaş çok güzel özetmemiş, benzer bir konu açmıştım ama yayınlanmamıştı. Oyunu oynamıyorum, çok nadir giriyorum ve etkinlikler tamamen illegallere revize edilmiş durumda. %50 oto-kod ~ %50 şansa illegal olmayan kişiler giriş yapıyor.

Quote Originally Posted by california_0 View Post
    captcha neye göre hızlı ya da yavaş geliyor, kardeşim? 1k mbps internet var, 100 klık PC var, yine giremiyorum, yine giremiyorum. multilerin olduğu serverlara muhtaç bırakıldık, 30 coin biriktiremiyoruz bile.

kaldırın şu sistemi yediniz bitirdiniz bizi
    Ayrı bir adaletsizlikte orada mevcut. Tıklamanın 1 saniye bile geç gelmesi çok şey değiştiriyor. Dün gece FT'sinde tıklarken " W " harfi geldi %100 girdim dedim. 55. girmişim Eskiden çok fazla mousesi olan multiler 3-5 karakter girerdi bu sistem sayesinde artık 16'lı şekilde giriyorlar. Jr'lere de aynı şekilde 3-4 hangisi tutarsa..

Malesef captcha artık sadece legal oyuncunun hayatını zorlaştırmaktan ibaret.
    Captcha kodunu rastgele bir yere koymak hiçbir işe yaramaz çünkü yaygın olarak kullanılan programlar ekranda kodu aramıyor, sunucu bilgisayarınıza dosyayı gönderir göndermez (daha ekranda belirmeden) çözmüş oluyorlar ve kodu captcha ekranına girerek değil sunucuya paket atarak gönderiyorlar.
    BDW gibi Apply butonu sistemine dönüp ilk 2-3 saniye butona tıklanmasın önerisi için de: bunu sunucu taraflı kontrol etmediğiniz sürece gene aşacaklar bu sefer hiçbir etkinliğe giremeyeceksiniz Client tarafında yapılan her değişiklik çok rahat şekilde aşılıyor.

Bu iş çözülse çözülse sunucu tarafında log analiziyle, etkinliklere istikrarlı bir şekilde insanüstü hızlarda kaydolanları tespit edip banlamakla çözülür.
    Captchaya vesaire hiç gerek yok, sadece legal oyuncuların hayatını zorlaştırıyorsunuz.

Quote Originally Posted by ElijahBaley View Post
    Malesef captcha artık sadece legal oyuncunun hayatını zorlaştırmaktan ibaret.
    Captcha kodunu rastgele bir yere koymak hiçbir işe yaramaz çünkü yaygın olarak kullanılan programlar ekranda kodu aramıyor, sunucu bilgisayarınıza dosyayı gönderir göndermez (daha ekranda belirmeden) çözmüş oluyorlar ve kodu captcha ekranına girerek değil sunucuya paket atarak gönderiyorlar.
    BDW gibi Apply butonu sistemine dönüp ilk 2-3 saniye butona tıklanmasın önerisi için de: bunu sunucu taraflı kontrol etmediğiniz sürece gene aşacaklar bu sefer hiçbir etkinliğe giremeyeceksiniz Client tarafında yapılan her değişiklik çok rahat şekilde aşılıyor.

Bu iş çözülse çözülse sunucu tarafında log analiziyle, etkinliklere istikrarlı bir şekilde insanüstü hızlarda kaydolanları tespit edip banlamakla çözülür.
    Captchaya vesaire hiç gerek yok, sadece legal oyuncuların hayatını zorlaştırıyorsunuz.
    +1 Katılıyorum.