Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 39
    Junior Member

Post Güvenlik Anahtarı (İtem kitleme şifresi)

Merhaba herkeze iyi forumlar dilerim

Uzun zamandır destek almaya calısıtıgım fakat benim yararıma sonuçlanmayan bir konu hakkında bilgi ve başına diğer gelen kişiler için bir konu olması umuduyla

İtem kitleme şifremi unuttum ve sıfırlamak/güncellemek için bir destek bileti oluşturdum fakat hic bir sonuc alamadım sebebi ise e posta adresimin uzantısın @windowslive.com olması ve bu uzantısının outlook tarafından desteğini kesilmesi sonucu hesabım silinmiş olması
    fakat bunun harici tüm bilgilerim tarafımda mevcut aklınıza gelebilecek her şey tarafımda mevcut sıfırlama icin sms ile yapılmasını istedim olmadı e posta güncellemesi istedim oda olmadı (2019 yılı itibariyle kötü niyetli güncelleme görüldüğü icin ntt tarafından desteği kesilmiş)

bu konuda tecrübesi olan bunu nasıl düzeltebileceğim konusunda bir fikri olan herkezin destekçi yorumlarını bekliyorum ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum
    Last edited by NativeBrutal; 01-13-2025 at 02:35 PM.

Senior Member Defertep's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    hesabine kayit ettin posta adresi Hotmail uzantili olsa hal olurdu
    @outlook.com, @hotmail.com, @live.com veya @msn.com
    bunlarin zaten destegi bitti nedeni bilinmiyor lakin gunumuzde hotmail.com halan aktif ve sorunsuz bir şekilde calişmakda
    Gelelim asil konuya

E-posta Adresi Degişim talebinde bulunun sizden bir takim bilgiler istenecek bunu farki bir hesap uzerinden'de yapabilirsiniz

Örnek En son almiş Oldunuz Ens kodlari
    veya karakteri açim yili ws
    Veya Yan karakterler leveleri ws hangi sunucu

baska bir konuda yardim isterseniz sizlere yardim etmekten mutluluk duyariz

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by weaver75ad View Post
    Merhaba herkeze iyi forumlar dilerim

Uzun zamandır destek almaya calısıtıgım fakat benim yararıma sonuçlanmayan bir konu hakkında bilgi ve başına diğer gelen kişiler için bir konu olması umuduyla

İtem kitleme şifremi unuttum ve sıfırlamak/güncellemek için bir destek bileti oluşturdum fakat hic bir sonuc alamadım sebebi ise e posta adresimin uzantısın @windowslive.com olması ve bu uzantısının outlook tarafından desteğini kesilmesi sonucu hesabım silinmiş olması
    fakat bunun harici tüm bilgilerim tarafımda mevcut aklınıza gelebilecek her şey tarafımda mevcut sıfırlama icin sms ile yapılmasını istedim olmadı e posta güncellemesi istedim oda olmadı (2019 yılı itibariyle kötü niyetli güncelleme görüldüğü icin ntt tarafından desteği kesilmiş)

bu konuda tecrübesi olan bunu nasıl düzeltebileceğim konusunda bir fikri olan herkezin destekçi yorumlarını bekliyorum ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum
    Selam.

E-posta konusunda destek verilmiyor evet.

Ancak e-posta uzantınızın artık kullanılmadığını kapatıldığını belirtin bilette nihai kararı destek ekibi tarafınıza iletir.

Senior Member Arminius41's Avatar
    Sonuçta burada kullanıcının bir hatası yok umarım destek verirler. Bizi de bilgilendir dostum durum ne olacak bakalım

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by weaver75ad View Post
    Destek bileti oluşturdum ve gelen cevabı sizlerle görsel olarak paylaşacagım sizlerede destek olması açısından
    Merhabalar,

Destek Bileti içeriği paylaşımı yasaktır. Direkt olarak paylaşım yapılamaz. Biletiniz sonuçlandığınsa olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

Junior Member
    özeti bu şekilde arkadaşlar eğer sizlerinde bu tarz bir sorunu var ise olumlu sonuçlanmıyor elinizde tüm bilgilere sahip dahi olsanız olumlu bir sonuç alamıyorsunuz malesef iyi forumlar dilerim (e-mail servis sağlayıcısı ile görüştüğümde desteği kesilmiş ve silinmiş bir hesap ile alakalı yardımcı olamıyorlar bilginize) elinizde güvenlik soruları ilk cash son cash bilgilelerim güncel telefon numaram her sey mevcut fakat yinede olumlu sonuçlanmıyor sormak istediğiniz bir şey olur ise seve seve yardımcı olup açıklamak isterim
    [/B]

[B]Benim istediğim şeyde posta güncellemeside gerekli değil istediğim tek şey mail yerine sms gönderilsin ve işlerimi o şekilde hallediyim anlıyorum hic bir şey yapılamıyor fakat hala bana ulaşılabilecek 2013den beri güncel telefon numaram var oraya kod gönderilse ben gene işlemleri görücem e posta kısmında beni sonuçsuz bırakıp zorda bırakıyorlar ulaşılabilecek alternatiflerim var iken sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum
    Last edited by GamesDepot; 01-16-2025 at 04:31 AM.

Kesinlikle hesabın tüm aitlik bilgilerini sağlıyorsa kullanıcı destek verilmek zorundaydı. Çünkü kişinin bir hatası yok burada. Ayrıca e-mail değişim talepleri neden olumlu cevaplanmıyor? iş yükü iş gücünden dolayı mı destek verilmiyor artık?

Ayrıca buna itiraz etmeliyiz, hepimizin başına herşey gelebilir. Ben hesabımın tüm bilgilerini aitlik doğrulamasını geçtikten sonra bana destek verilmiyorsa eğer bu doğru birşey mi? Scorp amca bu durumu lütfen iletir misin bu durumu.

Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Dryads
    Race
    Karus
    Bana da benzer bir sorun geçmişte yaşanmıştı,
    harf hatası ile açtığım bir e-posta adresi nedeniyle
    ben de aynı sıkıntıyı çektim. Ne yazık ki bu durumda
    destek alamadım . Bir çözüm olarak, eğer
    microsoft o domaini şu anda boşta bıraktysa ,o domaini satın
    alarak aynı e-posta adresini tekrar oluşturabilirsiniz.
    Whois kontrolü yaptığımda domain boşta değil bu yılın 6. ayında boşa düşecek
    Ancak, Microsoft’un popüler bir uzantıyı boşta bırakması
    pek olası değildir; eğer boşa bıraksa bile, premium bir domain
    adresinin fiyatı binlerce dolar olabilir.

Hukuki Yöntemler: Eğer oyun yönetimi sizinle ilgili bir
    çözüm sunmuyor ve sorunuzu çözmüyorsa, yasal yollarla hakkınızı
    aramak isteyebilirsiniz. Bu durumda, bir avukat veya noter a
    racılığıyla oyun destek ekibiyle iletişim kurarak kimliğinizi
    ve üyeliğinizi doğrulamanın bir yolunu talep edebilirsiniz.
    Ancak, bu tür kimlik doğrulama prosedürlerinin yasal sürece
    tabi olup olmadığı, oyunun hizmet şartlarına bağlıdır.
    Yasal haklarınızı tam olarak öğrenmek için bir avukattan
    tavsiye almanız en sağlıklı yaklaşım olacaktır.

Junior Member
    Bende sizlerle hem fikirim başka bu konuda hem fikir olan ve kişilerde varsa konu altında toplanırsak sevinirim diğer arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz
    Last edited by GamesDepot; 01-16-2025 at 04:32 AM. Reason: Bold

Tags for this Thread