Zero serverında oynamak maksadıyla premium ve cash satın aldım. Otp sistemini ve sms doğrulamasını aktif hale getirdikten sonra Zero serverına giremedim. Yeni açtığım hesabımda Destan serverında 1 kez karakter açıp giriş yapmıştım. sorunun bu karakterden kaynaklı olduğunu öğrendim. Ancak böyle bir kuralın olduğunu bilmemem çok doğal. Amacım Zero'da oynamaktı. Bu nedenle Destan'da açtığım karakterin silinmesini ve Zero'da yeni karakter açmama imkan verilmesini istiyorum.
Son açılan sunuculara giriş yapabilmek için sunucu kaydı ve seçimi yapman gerekiyor. Destan'da bulunan karakter, zero'ya giriş için bir engel değil. Aşağıdaki bağlantıdan adımları takip ederek kayıt işlemini gerçekleştirebilirsin.
NativeBrutal ın paylasmıs oldugu Yeni sunucu kayıt a tıkla..açılan sayfanın ortasın KNIGHT ONLİNE yazıyor onu tıkla..hemen az aşagıda Yeni sunucu kayıt yazıyor onu tıkla kardesım.. ANDROİD telefon olması lazımış sanırım.. sms onayı yapman lazım ve aynı anda oynamak istedigin sunucuyu seciyorsun kardesım..sms gelecek..kodu yazdıkdan sonra sectıgın sunucuda oynayabilirsin..DESTAN OTP istemiyor..Yeni sunucular OTP istiyor..yoksa onuda kurmalısın kardesim..