Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Angry OTP ve Karakter Sorunu

Zero serverında oynamak maksadıyla premium ve cash satın aldım. Otp sistemini ve sms doğrulamasını aktif hale getirdikten sonra Zero serverına giremedim. Yeni açtığım hesabımda Destan serverında 1 kez karakter açıp giriş yapmıştım. sorunun bu karakterden kaynaklı olduğunu öğrendim. Ancak böyle bir kuralın olduğunu bilmemem çok doğal. Amacım Zero'da oynamaktı. Bu nedenle Destan'da açtığım karakterin silinmesini ve Zero'da yeni karakter açmama imkan verilmesini istiyorum.

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam,

Son açılan sunuculara giriş yapabilmek için sunucu kaydı ve seçimi yapman gerekiyor. Destan'da bulunan karakter, zero'ya giriş için bir engel değil. Aşağıdaki bağlantıdan adımları takip ederek kayıt işlemini gerçekleştirebilirsin.

Yeni sunucu kayıt

Senior Member dudek89's Avatar
    Nickname
    KRO
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Exp Clan
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Tam bilgim yok ama Zero ya kayıt yaptın mı

Senior Member
    NativeBrutal ın paylasmıs oldugu Yeni sunucu kayıt a tıkla..açılan sayfanın ortasın KNIGHT ONLİNE yazıyor onu tıkla..hemen az aşagıda Yeni sunucu kayıt yazıyor onu tıkla kardesım.. ANDROİD telefon olması lazımış sanırım.. sms onayı yapman lazım ve aynı anda oynamak istedigin sunucuyu seciyorsun kardesım..sms gelecek..kodu yazdıkdan sonra sectıgın sunucuda oynayabilirsin..DESTAN OTP istemiyor..Yeni sunucular OTP istiyor..yoksa onuda kurmalısın kardesim..

Tags for this Thread