Merhaba oyunu uzun süredir oynamiyordum.
Tekrar dönüş yapmak istiyorum id ve geçici şifre ile giriş yaptim ama otp kodum yok eski telefonum kayitli otp için ama sitedeki üyelik işlemlerimde şuan ki telefonun sms almada kayitli ics otp den bilet atmak istiyorum ama seçeneği seçemiyorum... Ne yapmam lazim
reis sitedeki kayıtlı telefon ile otp kayıt olacagın telefon aynı olabılır veya farklı olabılır..otp kayıt telefonu otp kaldırma veya telefon degiştirilme durumunda aynı telefonu defalarca kullanabılırsın..benm anladıgım..otp vardı ama giremıyorum kullanamıyorum gibi brsey..O otp kayıt olurken kullandıgın telefona sms gelir..bunuda yeni auto kod id isteyerek alırsın..otp actıkdan sonra reset demelisin..sonra yenı cıkan ekrana gelen auto kod id girip şifre belirleyeceksın..
uzun lafın kısası kardesım..1 telefonu hem ticaret (trade,pazar)hemde otp için kullanabilirsin..sms gelir..otp kurduysan..
bence biletlik birşeyin yok gibi DC ye git aktif olan modlardan birine yaz..once chatden yaz..özel mesajları bloklu yada cvp vermıyorlar..
otp kurulu idi orada kayıtlı olan numara eski hattım giriş yapmak istediğimde uzun süre girmediğinizden tel. mesaj gönderilecek diyor ve eski hattıma gönderiyor ama ko nun resmi sitesinde suan güncel kullandığım tel. kayıtlı ICS ye girip güncelleme yapamıyorum ya eski hattı arayıp adamdan gelen kodu isteyeceğim yada bilet atıp düzeltmem lazım ama bilet atmada ICS OTP flu bir şekilde seçip işlem yapamıyorum