Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Yeni Serverlarda Karakter Açmak Mümkün Mü?

Herkese merhabalar
    Belirli aralıklara da olsa uzun yillardir Knight Online oynamaktayim. Bu araliklar sebebiyle de bazen degisiklikleri kacirabiliyorum o yuzden daha onceden bu durum hakkinda bir konu acildiysa simdiden ozur diliyorum fakat ben soruma bir cevap bulamadim.
    3 yeni server acildigi donemde Felis Server'ina kayit yaptirdim ve bir sure orada oynadim. Su anda Agartha Server'inda oynamak istiyorum.

Ayni hesapla Agartha Server'ina giriş yapabilme imkanim var mi?

Ya da yeni bir hesap olustursam onunla Agartha Server'inda oynayabilir miyim?

Biligisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum.
    Simdiden cok tesekkurler

merhaba, daha önce ben de sordum. maalesef mümkün değil dediler. ben de ilk açılırken felise kayıt yaptırmıstım. 40 levelde falan kaldım sonrasında 3 ay falan giremedim oyuna. geri döndüğümde ben de zero veya pandora geçmek istemiştim ama bir imkanı yok dediler. şimdi felis öylece kaldı. eski serverimde devam ediyorum. yeni hesap açmak da istemiyorum. kaç yıllık hesabı bırakıp 0 account bana çekici gelmiyor.

Junior Member
    Quote Originally Posted by anchor View Post
    merhaba, daha önce ben de sordum. maalesef mümkün değil dediler. ben de ilk açılırken felise kayıt yaptırmıstım. 40 levelde falan kaldım sonrasında 3 ay falan giremedim oyuna. geri döndüğümde ben de zero veya pandora geçmek istemiştim ama bir imkanı yok dediler. şimdi felis öylece kaldı. eski serverimde devam ediyorum. yeni hesap açmak da istemiyorum. kaç yıllık hesabı bırakıp 0 account bana çekici gelmiyor.
    Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkurler demek ki oynamayacagiz

Member
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Pandora
    Race
    El-Morad
    Yeni hesapla oynarken o server içinde bir telefon numarası ile kayıt olmanız gerekiyor diye biliyorum. Felis teki telefondan başka bir numara gerekiyor.

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam,

Felis sunucusunda karakteriniz varsa maalesef diğer yeni sunuculara giriş yapamazsınız. Aynı hesapla sunucular arası geçiş yapamıyorsunuz. Agartha'da oynamak için yeni bir hesap ve sunucu kaydında kullanılmamış yeni bir numaraya ihtiyacınız olacaktır.

Tags for this Thread