Results 1 to 2 of 2

Angry Oyun Kurallarının İhlali ve Adaletsizlik: Stone Golem Farmında Karakter Tacizi

Son zamanlarda, oyun içinde yaşadığım bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Stone Golem farmında, bir oyuncu tarafından yapılan kural ihlali ve adaletsizlik durumu hakkında konuşmak istiyorum. Bu durum, oyunun keyfini ve adil bir oyun ortamını bozmaktadır.

Son zamanlarda, bu farmda bir oyuncu tarafından yapılan kural ihlali ve adaletsizlik durumuyla karşılaştım. Bahsettiğim oyuncu, farm yaparken kendi karakterine ek olarak yan karakterlerini de kullanarak, diğer oyuncuların farm yapmasını engellemekte ve bu şekilde oyunun kurallarını ihlal etmektedir. Kendisi 3 slotun 3'nü de elde etmek istiyor eğer karakterin'in ap'si yeterli değilse. Aynı clan isminde karşı ırk'taki hesabını getiriyor ve diğer karakterlere vurmayarak sadece bana vuruyor. Bu durum, oyunun dengesini bozmakta ve adil olmayan bir rekabet ortamı yaratmaktadır.

Ayrıca, bu oyuncu kendisine bu konuda yapılan uyarıları dikkate almayarak, ağlama gibi ithamlarla karşılık vermektedir. Bu durum, oyun içi iletişimin olumsuz bir şekilde etkilenmesine ve oyuncu topluluğu arasında gerginliklerin artmasına neden olmaktadır.

Bu tür davranışların oyunun sağlıklı bir şekilde devam etmesini engellediğini düşünüyorum. Bu nedenle, bu konunun yetkililere iletilmesi ve gerekli önlemlerin alınması gerektiğine inanıyorum. Oyunun keyifli ve adil bir ortamda devam etmesi için, bu tür kural ihlallerinin ve adaletsizliklerin önlenmesi gerekmektedir.

Sonuç olarak, oyuncuların bu tür davranışlarına tolerans gösterilmemesi ve gerekli yaptırımların uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Oyunun sağlıklı bir şekilde devam etmesi ve adil bir rekabet ortamının korunması için bu konunun ciddiyetle ele alınmasını umuyorum.

Teşekkürler.
    Last edited by NativeBrutal; 05-16-2024 at 04:20 PM.

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam,

Oyun içindeki moblar belirli bir grup veya oyuncuya ait değil herkese açıktır. Bu sebeple kill steal yani ks atmanın herhangi bir cezası yok. Eğer küfür ve hakaret içeren mesajlar atıyorsa, ekran görüntüsü alarak konuyu Cheat Reports bölümüne bildirirseniz kontrol edilecektir.

Raporlama Sistemi (Cheat Reports)

Tags for this Thread