Yeni Hesap Oluşturma ve Yabancı Telefon Numarası Kullanımı Sorunu
Merhaba İyi Günler!
Yeni bir hesap açmak için kayıt olmaya çalışırken karşılaştığım bir sorun hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Hesabımın oluşturulması için yeni bir server kaydı yapmak üzere kişisel yabancı telefon numaramı kullandım. Ancak ne yazık ki, numaram onaylanmadan doğrudan banlanmış olarak gözüküyor.
Bu durum beni oldukça endişelendiriyor ve hesabımın kullanımını etkiliyor. Tekrardan oyuna başlamak istiyordum ve içerisine KC bile yüklemiştim. Yabancı numaramın kullanımının banlanmasının nedenlerini anlamak ve hesabımın tekrar etkinleştirilmesi için yardımınızı rica ediyorum.
Yapmış olduğum adımları sizinle paylaşmak isterim:
1-Yabancı telefon numaramı kullanarak hesap oluşturdum.
2-SMS doğrulamasını başarıyla tamamladım ve OTP kurulumunu gerçekleştirdim.
3-Server kaydı sırasında yine aynı numarayı kullandım, ancak bir hata alarak banlanmış olduğumu öğrendim.
Güvenlik kısmında onaylanmamış olarak gözüküyorken alt kısımda sms onay yapılıp 5 kc hesabımdan çekilmiştir.
Bunca aynı numara üzerinden onca şeyi yapamama rağmen nasıl bu şekilde bir hata ile karşılaşıyorum anlayamadım. Acaba benim kullandığım numaranın çalıntı olduğunu mu düşünüyorlar. Eğer öyleyse gerekli tüm dökümanları kendilerine iletebilirim. Ticket açtım fakat hala beklemediyim bir sonuç alamadım normalde 1 gün içerisinde diyordu. Daha öncesinde böyle bir problem ile karşılaşan var mıdır ?
Lütfen bu konuda gereken yardımı sağlayabilir misiniz? Numaramın banlanmasının nedenlerini ve hesabımın tekrar etkinleştirilmesi için yapabileceğim adımları bana bildirebilir misiniz?
Last edited by Greenplastique; 05-01-2024 at 05:54 PM.
Reason: Görsel Eklenmiştir.
Bahsetmiş olduğum problem ile ilgili görseller bu şekildedir. Pop-up olarak çıkan yazdı da onaylanmıştır fakat server seçimi yapılmamıştır diyor diğer kısımda ise doğrudan banned user ayzıyor.
Last edited by NativeBrutal; 04-30-2024 at 05:28 PM.
Reason: Link düzeltme.
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Daha öncesinde bu durumu yaşamış arkadaşlarım var mı eğer varsa hangi şekilde ne kadar sürede çözüme kavuştuğu hakkında bilgi almak için bu şekilde bir konu açmıştım. Yanlış bir konu açılımı olduysa affola. Ticket açarkan hangi başlık adı altında açmam gerekiyor ?
Sanırım kişisel bilgiler bulunduğundan dolayı görsel linkini kaldırdınız.
Last edited by Greenplastique; 04-30-2024 at 06:05 PM.
İletmiş olduğunuz kategori üzerinden ilerlediğim de karakter ismi ve server bilgileri isteniyor ne yazık ki bunlar bende bulunmuyor. None şeklinde yazıp mı ilerlemem gerekiyor ?
Eğer benimle aynı durumu yaşan olan arkadaşlarım varsa diye bilet sonucu olarak aldığım yanıt ''verdiğim bilgilerin şüpheli'' olduğundan dolayı yeni serverlara kaydımı onaylamamışlar.