Results 1 to 8 of 8

Angry Trade ve mercant açmak neden parali neden?

Merhaba burdan knight online yöneticilerine sesleniyorum.eski bir knight online oyuncusuyum.2006-2009 yillarinda bu oyunla yatip kalktim.knighta aşik biriydim.sonra biraktim.şimdi tekrar oyuna girmek istedim ve başladim.çok zorlandim üye olmak için.önce id kabul etmedi nerdeyse pes ediyordum.sonra icp kodu falan güzel şeyler.ama daha kolay hale getirilmesi gerek.yeni oyuncular kazanmak için herşeyi daha da kolaylaştirmak gerek.bakin bu oyun tarihin gelmiş geçmiş en iyi oyunlarindan biri.nasil bu hale getirildi hala aklim almiyor.neyse asil meseleme gelelim.

çari zeroda açtim.63 lwl oldum.ama hala umutla ko yöneticileri trade mercantimi açar diye umut ediyorum.5 np point karşiliği açildiğini duydum.ben gerçek bir playerim ve şuan oyuna para yatirmak istemiyorum.geçmiş dönemimde çok paralar yatirdim.sadece şuan gitgel arasindayim ve devam etmek istiyorum bir süre ve beni kazanmak istiyorsaniz hesabimi trade mercanta açin.ya ne biliyim bir sinir getirin 70 lwlde açilsin bir görevle yada bir telefon numarasi sadece 1 trade mercanta sahip olsun.böyle olmaz böyle olmaz.para yatirmaya zorlayarak insanlari oyundan uzaklaştirirsiniz.eski knight kullanicilari bunu bilir.yeniler anlamaz.maksat para yatirmak değil.insani mecbur birakmaniz.ben kasmaya devam edicem ezik çarimla oyunu oyun gibi oynamaya çalişicam.eğer trade mercanti açmassaniz sıkıldığım yerde birakicam.tavrim nettir.oyuna şuanda para yatirmak gibi bir düşüncem yok.
    Last edited by DonJose; 02-28-2024 at 12:57 PM.

Senior Member
    O kadar eskiysen neden paralı olduğunu anlaman lazım.

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selamlar.

Öncelikle oyuna tekrar dönmene sevindik ancak SMS onay yani trade - pazar açabilme işlemleri 5 Npoints karşılığı yapılmaktadır. 5 Npoints SMS hizmetinin karşılığıdır bilginize.

Ek olarak talebinizle alakalı maalesef yardımcı olunamamaktadır.

Senior Member
    5 npointi hayat meselesi haline getirmiş adamın charına potion bile alacağını sanmıyorum. Seninle etkinliklere girip potion verir misin diye dilenmeni çekecek arkadaşlara şimdiden sabır diliyorum.

Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Selamlar.

Öncelikle oyuna tekrar dönmene sevindik ancak SMS onay yani trade - pazar açabilme işlemleri 5 Npoints karşılığı yapılmaktadır. 5 Npoints SMS hizmetinin karşılığıdır bilginize.

Ek olarak talebinizle alakalı maalesef yardımcı olunamamaktadır.
    Siz bilirsiniz.Ama benim tavsiyem.Bu şekilde oyuncu kaybedersiniz.I will continue play Knight online.I love play knight online.Yazıları ile insanları oyunda tutamassınız.Kolay gelsin.

Senior Member llKESHERll's Avatar
    5 npoint için ağlayan adam eyvah bir yamuk bowlu multi daha aramıza katıldı

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sha_u4NQFcPe View Post
    Bak canım kardeşim.Sizin gibiler forumda çok görüyorum.Siz daha vitaminken biz bu oyunla yatıp kalkıyorduk.Dünya paralar yatırdık bu oyuna.Yeri geldi çarımız soyuldu.Yeri geldi itemlerimiz yandı.Yinede vazgeçmedik.Mesele para yatırmak değil diyorum anlamıyormusun.Oyuncu kaybediyoruz.Knight bitiyor.Bu oyun zamanında 10-20 milyon arası kullanıcısı vardı.Hepsi birer birer bıraktı.Ben kime ne anlatıyorum ki daha adam trade açık olmadan potion alışverişinin olmayacağını bile bilmiyor böyle bebelere kalmış malesef oyun.
    Zaten bitek sen eski oyuncusun. Biz hep geçen sene başladık oyuna. En iyi sendin, en iyi clanda da sensin herşeyi sen yaptın, biz cleaver görevine sokucuyduk sadece.

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Konuya gerekli yanıt verilmiştir.

İkili tartışmalara dönmemesi adına kapatılmıştır.

Tags for this Thread