Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 71 to 80 of 120
    Junior Member
    directx indirip yüklemeyi denedinizmi. bendeki pclerde kasma donma olmuyor. sadece yogunlukta tıklamada odak problemi oluyor.
    i5 4200u
    16ram
    r7 260m
    samsung evo 850 ssd
    2. sistem
    xeon e3 1226
    16 ram
    onboard.
    nvme ssd
    sorunun nedeni dx dosyalarına bulaşmıs virüslerde olabilir. nedeni korsan oyun olabilir.

Senior Member
    Nickname
    EOMERRR
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    ORC
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    yine saçma sapan kimsenin kullanmayacağı (highscore) bir özellik getirip oyunu daha da bozdular , mevcut problemler üzerine hiç bir gelişme yok, highscore zımbırtısı gelir gelmez dc den herkesin bunu nasıl kapatacaz diye yazmasına gülmekten öldüm

Senior Member
    Quote Originally Posted by m4hon1 View Post
    yine saçma sapan kimsenin kullanmayacağı (highscore) bir özellik getirip oyunu daha da bozdular , mevcut problemler üzerine hiç bir gelişme yok, highscore zımbırtısı gelir gelmez dc den herkesin bunu nasıl kapatacaz diye yazmasına gülmekten öldüm
    Sanırım haklılık payın var oyunu geliştirmek için birşeylerin amacına giriyorlar ama oyunu oynuyan türkler bu eklentiler hiçbirini beğenmiyoruz. Oyunu resmen anime oyunlarına çeviriyorlar iyice sacmalıyorlar. Lol gibi herşeyi teknik analize dökecekler sanırım onlarında hepsi analiz kontrol işlerine yarayan şeyler.

Senior Member llKESHERll's Avatar
    evet napalım high score'u biz geliştirme bile istemiyoruz sadece olan hataları düzeltseler zaten oyunu oynayıp korelilerin 10 katı ücret ödüyoruz

Junior Member
    bendede awynı problem var oyuna ara vermek üzereyim OYUNU OYNAYAMIYORUM

GTX 1060 EKRAN KARTI
    İ-7 8750H İŞLEMCİ
    16GB RAM
    WİNDOWS 11

Bi umut yeni patch attım 120 sn sonra oyundan attı 2 hafta sonra görüşmez üzere

Sn Mgame (Koreliler)

Ben Türkiyede bilişim hizmeti veren (donanımsal) şirkette çalışıyorum.

1x player ortalama aylık 2.000,00 ₺ ödeme yapıyor bu oyuna. (Power Up Store)

yani en az 500 kişi bu problemi en azından yaşıyordur da 100 kişi diyelim..

100x player 2.000,00₺ x 100 = 200.000,00 ₺ (6.986,92 $ USD veya 9.047.472,69 ₩ G.K.Won'u)

Bence bu işi bi düşünün zarardasınız gibi,

Operasyon Müdür Yardımcısı olarak yazıyorum, biliyorum kar-zarar EBITDA'larınızı, yapmayın, belki üstünüz sizi sallıyor, yada siz onları sallıyorsunuz, ama yapmayın.. dönüşü kötü olur, nacizade bilgi vermek istedim, yukardaki rakamlar 100x fazla biliyoruz ama aramızda

Junior Member
    Ben de yaşıyorum bu problemi laptopu yeni aldım daha WİN 11 GTX 3050 NVDİA ekran kartım ama çözüm bulamadım hala... artık yardımcı olun

Senior Member
    bdwyiz son altarı götürüyorum alt tab attım bi baktım oyun yok. hata yok bir şey yok yazıyoruz yazıyoruz ilgilenen yok boş işler

Sorunu çözen varsa lütfen buradan paylaşabilir mi

i7 12th intel işlemci için

Tags for this Thread