Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 61 to 70 of 120
    Junior Member
    bugun o gun mu 2 aydır beklenıınlen duzeltmeler gelcek mi bakalım

Senior Member
    Quote Originally Posted by llKESHERll View Post
    knk adamlar cevap vermemesi bir konu onu geçtim modlar ise hiç problem yok diyor bunlar oyunu oynayan insanlar bir de :O
    Hangi mod problem yok diyor ? Bu mesajımı alıntılayarak yazabilir mi ? Dc den yayın açıp sadece Felis 3 de moradonda gezeceğim.

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    Bu güncelleme bize etkisi olur mu oyundan atma için vs

Quote Originally Posted by EonnCan View Post
    Evet 4060 ekran kartlı bir laptopta Runtime error alıp oyunu oynayamamak nasıl bir duygu siz bilir misiniz yayıncıların GM'leri ? Bu hata kalabalık moradonda ve bowl bölgesinde oluyor. Haberiniz olsun.
    Yapımcıya mı bildirirsiniz mektup mu gönderirsiniz bilmiyorum ama lütfen bu işi çözün.
    sana özel msj gönderdim kontrol eder misin bro

Quote Originally Posted by mselimhekim1 View Post
    Yetkililer oyun oynayamıyoruz ne zaman ilgileneceksiniz şu konuyla 1 saatlik pkda 4 kere oyundan atar mı yahu ?
    özel msjını kontrol eder misin

Quote Originally Posted by ffa_JBH6NzAD View Post
    oyunda 20 dk duramıyorum.Her etkinlik öncesi relog yapmazsam acaba ne zaman Runtime error alıcam fobisi oluştu.Ne zaman çözersiniz?Arkadaşlar farkındayız ilettik üzerinde çalışılıyor diye bir açıklama dahi yok neden kör sağır ve dilsizi oynamakta bu kadar profesyonelsiniz?
    özel msj kontrol et bro

Senior Member
    Quote Originally Posted by EonnCan View Post
    Hangi mod problem yok diyor ? Bu mesajımı alıntılayarak yazabilir mi ? Dc den yayın açıp sadece Felis 3 de moradonda gezeceğim.
    öyle öyle bide oyunda hiçbir sıkıntı sorun yok diyolar şaka gibi

Quote Originally Posted by Death_Stroke View Post
    Bu güncelleme bize etkisi olur mu oyundan atma için vs

Evet yüksek bir ihtimal sorunu çözecek

Senior Member
    Quote Originally Posted by GengaR_AreS View Post
    Oyun oynanmıyor alooo farkında mısınız bilmiyorum ama ciddi ciddi artık oyun oynanmıyor. Her mana silmede oyun kapanıyor.

Bunun nedeni neyse çözmesi bu kadar zor olmamalı. Çözülemiyorsa, çözülemeyecekse söylensin bari düzelir diye düşünmeyelim artık.

Artık iş başka boyuta geçti. Suistimal edilir duruma geldi. Yakında yeni sunucularda da bu yapılır. 2-3 tane toplu mana silme atıldığı zaman oyun kapanıyor. Fakat herkeste kapanmıyor. Bunun farkında olan arkadaşlar da bunu suistimal ediyor. Felankor altında kalabalık varken 3-5 tane db prieste girip sırf oyunu kapansın diye mana silme atıyor. Kesme amacı filan yok. Sadece mana silme atıp milleti dc ettiriyor. Bunu önceden felankor alan efektinde yaparlardı. Okçular alan attırıp milleti dc ederdi.

Çözüm nedir bunu bilecek biz değiliz ama en azından mana silme efekti felankorda olduğu gibi değiştirilsin. Belki çözüm olur. Yoksa yakında kimse oyun oynayamayacak hale gelecek. 7 priest 1 mage ile mana çekip duracaklar.
    Oyun directx9 uyumlu ama yeni nesil cihazlar 12'ye geldi. Oyun kendini yenilemiyordu ve bunu dert eden sadece yeni nesil cihazlara geçen kişiler olduğu için çok önemsenmiyordu. Directx11 güncellemesi iş görür mü göreceğiz. Yapabilirlerse tabi.

Junior Member
    Bu sorunların hepsini yaşıyorum. Ayrıca yine başka bir problem olarak PUS açtığımda oyundan atması sorununu yaşıyorum. Ayrıca PUS çok yavaş çalışıyor.

Tags for this Thread