Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 120
    Senior Member
    jrdeyim video kayıt için obsi açıcaktım hiçbir hata vermeden oyundan attı

Senior Member
    Quote Originally Posted by CagdaXx View Post
    Ben şeffaflaşma ve oyundan atma sorununu şu şekilde çözdüm

İlk önce oyun ayarlarından tüm sesleri açın ve ardından Windows ses karıştırıcısından Knight Online oyununun seslerini kısın bu çözüm olmazsa aşağıdaki yazdığım ayarları yapın deneyin.

Oyun açma kısayoluna sağ tık özelliklere tıklayın açılan pencereden üstte uyumluluk sekmesine gelin uyumluluk modu tikliyse tiki kapatın herhangi bir şey seçili olmasın

Altındaki Ayarlar kısmındaki seçeneklerden de hiç biri seçili olmasın onunda altında Yüksek DPI ayarlarını değiştir var ona girip en alttaki yüksek DPI ölçeklendirmesini geçersiz kılma seçeneği seçin ve altındaki sekmeden UYGULAMA olanı seçin ve tamamı tıklayıp uygulayıp tamamlayıp çıkın.

Bunlar bu şekildeyken geriye sadece oyun ayarlarından oyun seslerini açmak ve windows ses karıştırıcısından oyunun seslerini kısmak kalıyor.

İyi Oyunlar Dilerim .. .
    yok düzelmedi

Oyun hiç bir hata vermeden durup dururken atıyor. Bunu etkinliklerde yapıyor daha çok FT , JR gibi insanın sinirini bozuyor. 1, 2 aya yaklaşıcak sanırım net hatırlamıyorum tarihini fakat böyle bir şey yaşamıyordum daha önceden. Birden bu sorunlar başladı bende.

Senior Member
    çok güzel herkes burda oyunun bozukluklarını anlatıyo onlarca sorun sıkıntı var herkes olan şeyleri yazıyo, tamam yazıyoda en ufak bir cevap veya açıklama gelmiş mi ona bakan var mı

Senior Member
    windows 10 22h2
    nvidia 546.01
    ryzen 5 5600
    gtx 1660 super
    16 ram
    500 gb m2 ssd

alt tab atıyosun bi bakıyosun oyun yok. gözlüklü dayı da yok keyfine göre kapanıyo oyun

Senior Member
    Yetkililer oyun oynayamıyoruz ne zaman ilgileneceksiniz şu konuyla 1 saatlik pkda 4 kere oyundan atar mı yahu ?

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    Bence en büyük sorunlardan biri insanı oyundan soğutuyor dün gece 2 defa dc oldum aynı şekilde tüm parti sürekli dc yaşıyoruz en hızlı sürede çözülmesi gerekiyor.

Senior Member
    Evet 4060 ekran kartlı bir laptopta Runtime error alıp oyunu oynayamamak nasıl bir duygu siz bilir misiniz yayıncıların GM'leri ? Bu hata kalabalık moradonda ve bowl bölgesinde oluyor. Haberiniz olsun.
    Yapımcıya mı bildirirsiniz mektup mu gönderirsiniz bilmiyorum ama lütfen bu işi çözün.

Senior Member
    Bu hata hala devam ediyorken yazılım ekibi (tabii varsa ) Napıyor merak ediyorum?

Tam bunu yazmak için login oldum,

Yazılım/kontrol ekibi bence Bug hatası almaktan kontrol edemiyor ve büyük bir paradox dayız bence onlarda çile çekiyor ...

Tags for this Thread