Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 120
    Microsoft C++ Hatası (ozellikle mana cekmede) ve Power Up Store Girildiğinde Oyundan Atmasıni cok yasiyorum . umarim bu konudaki tum sorunlar yakin bir zamanda cozulur

Ben defalarca konu açtım oyun oynayamıyorum videolarını izliyorum şaka gibi ya

Senior Member
    Nickname
    EOMERRR
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    ORC
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    bende de aynı problem var özellikle mana çekme gelince atıyor oyundan Microsoft C++ Hatası alıyorum, naration un geldiği patchte başladı eskiden yoktu böyle bişey

Senior Member
    malesef sorunlar artarak devam etmekte.

normalde power up store'u etkileyen herhangi bir sorun olunca ışık hızıyla müdahale edilirdi. sonuçta oyunun para kazandığı marketi burası POWER UP STORE...

alışveriş yapıcam açıyorum PUS'u kapanmıyor, kapatsam char kendi kendine deli gibi hareket etmeye başlıyor, etrafında dönüyor komutlarım dışında sağa sola koşup tıklamalar yapıyor

eğer 2 saat falan oyundaysam zaten PUS açar açmaz oyun kapanıyor...

demem o ki oyunun dükkanına giriyorum para harcamak için, oyun bana diyor ki yok ya bir şey satın alma bana para kazandırma istemiyorum.

Senior Member
    2 sclik pkda abartısız söylüyorum yaklaşık 10 kez c++ hatası veriyor. Genellikle karşı ırk 80db mana çekme kullandığı zaman oluyor. Bu durum hakkaten oyunu oynanmaz bir noktaya çekiyor, pkyı yarıda bırakanlarımız oluyor. Önemle dikkatinizi çekerim ki ekran kartlarımızın en düşüğü bile RTX 3060TI. Acil acil acil çözüm bekliyoruz. Sevgiler.

Senior Member GengaR_AreS's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Pandora
    Race
    Karus
    Oyun oynanmıyor alooo farkında mısınız bilmiyorum ama ciddi ciddi artık oyun oynanmıyor. Her mana silmede oyun kapanıyor.

Bunun nedeni neyse çözmesi bu kadar zor olmamalı. Çözülemiyorsa, çözülemeyecekse söylensin bari düzelir diye düşünmeyelim artık.

Artık iş başka boyuta geçti. Suistimal edilir duruma geldi. Yakında yeni sunucularda da bu yapılır. 2-3 tane toplu mana silme atıldığı zaman oyun kapanıyor. Fakat herkeste kapanmıyor. Bunun farkında olan arkadaşlar da bunu suistimal ediyor. Felankor altında kalabalık varken 3-5 tane db prieste girip sırf oyunu kapansın diye mana silme atıyor. Kesme amacı filan yok. Sadece mana silme atıp milleti dc ettiriyor. Bunu önceden felankor alan efektinde yaparlardı. Okçular alan attırıp milleti dc ederdi.

Çözüm nedir bunu bilecek biz değiliz ama en azından mana silme efekti felankorda olduğu gibi değiştirilsin. Belki çözüm olur. Yoksa yakında kimse oyun oynayamayacak hale gelecek. 7 priest 1 mage ile mana çekip duracaklar.

Senior Member llKESHERll's Avatar
    Yetkili arkadaşlar dün zero'da akşam jrsinden sonra pk atamadık 3 tane db priest party kurmuş sürekli mana çekme atıyorlar çoğu kişi c++ alıyor yeter çözüm verin bize kill aldığımızdaki ses ihtiyaç değil oyundan atmaması ihtiyacımız jr bekledim bütün gün tek giderken bişey yokken c++ verdi

Junior Member
    önümüzdeki bakım da düzelir herşey umarım özellıkle pus oyundan atma maus kalavye sorunu artık oyundan sogutmaya basladı pk ortasında atıyor yarım saat sıra beklıyoruz

Senior Member
    Nickname
    EOMERRR
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    ORC
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by TALEYABABA View Post
    önümüzdeki bakım da düzelir herşey umarım özellıkle pus oyundan atma maus kalavye sorunu artık oyundan sogutmaya basladı pk ortasında atıyor yarım saat sıra beklıyoruz
    en son ki reste her hangi bir çözüm bulamadılar

Junior Member
    Ben şeffaflaşma ve oyundan atma sorununu şu şekilde çözdüm

İlk önce oyun ayarlarından tüm sesleri açın ve ardından Windows ses karıştırıcısından Knight Online oyununun seslerini kısın bu çözüm olmazsa aşağıdaki yazdığım ayarları yapın deneyin.

Oyun açma kısayoluna sağ tık özelliklere tıklayın açılan pencereden üstte uyumluluk sekmesine gelin uyumluluk modu tikliyse tiki kapatın herhangi bir şey seçili olmasın

Altındaki Ayarlar kısmındaki seçeneklerden de hiç biri seçili olmasın onunda altında Yüksek DPI ayarlarını değiştir var ona girip en alttaki yüksek DPI ölçeklendirmesini geçersiz kılma seçeneği seçin ve altındaki sekmeden UYGULAMA olanı seçin ve tamamı tıklayıp uygulayıp tamamlayıp çıkın.

Bunlar bu şekildeyken geriye sadece oyun ayarlarından oyun seslerini açmak ve windows ses karıştırıcısından oyunun seslerini kısmak kalıyor.

İyi Oyunlar Dilerim .. .

Tags for this Thread