Results 1 to 9 of 9

Thread: Hesabım Hk.

Hesabım Hk.

Öncelikle herkese iyi günler, yıllar önce güncel olarak kullandığım mail hesabımla knight online için hesap açtım. Fakat eski numarama artık erişimim yok ve ICS için şifre o numarama gidiyor. Oyuna tekrar başlayacağım diye Npoints satın aldım hesabıma fakat ICS ile giriş yaptığımızı yıllar sonra oyuna başladığım için unutmuşum. Serverlara girmeye çalışırken bunu farkettim. Ancak anyotp kursam da eski numarama şifreler gidiyor. Yeni bir hesap açıp az önce aldığım Npointsleri o hesaba aktarabiliyor muyum? Ya da ICS için kullandığım numaramı değiştirebiliyor muyum? Bu konuda desteklerinizi bekliyorum sevgili NTTgame yetkilileri.

Senior Member xMakhWelo's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Zero
    Race
    El-Morad
    Selam.

OTP üzerinde numara değişikliği yapabilmeniz için kayıtlı olan numaraya erişiminiz olması gerekiyor bunun haricinde hiçbir şekilde değişim yapma imkanınız bulunmuyor.

Aynı şekilde Npoint aktarımı da yapılmamaktadır.
    Alternatif Client KnightOnlineSetup2557
    NTTGame Portal - https://www.nttgame.com
    Destek Bölümü - https://support.nttgame.com
    Davranış Kuralları - https://nttga.me/davraniskurallari
    Raporlama Sistemi ve S.S.S https://nttga.me/cheat-report-rehber

Konuyla alakalı olarak Hesabım üzerinden ICS'e durumu bildiren ticket attım. Kendilerinin resmi sitesinde de numaraya erişim sağlanamadığı takdirde ticket atmamız gerektiği bildiriliyor. Hiçbir konuda yardımcı olunmayacaksa kusura bakmayın ama bu nasıl bir sistem?

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selamlar.

Bu konudaki destek 31 Aralık 2020 tarihinde sona ermişti. İlgili duyuruya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Arkadaşımızın belirttiği gibi hesabınız aidiyet bilgilerini (Telefon, E-Posta vs.) korumak, saklamak, gerektiğinde değişiklik yapmak oyuncularımızın sorumluluğundadır. Şu an için o numaraya erişiminiz dışında bir şansınız bulunmamaktadır. Dilerseniz operatörünüzle iletişime geçebilirsiniz.

ICS/OTP Numara Desteği 31 Aralık'a Kadar Uzatılmıştır

Telefon değişikliğinin tekrar geri gelmesi için ne yapılabilir bilgisi olan var mı?
    Nerelere başvuru yapılır?
    Gerekirse dava açmak mümkün mü?

Böyle bir saçmalık bu çağda olamaz? Bu resmen hırsızlık!

Eski numaram aktif değil. Şuanda kullanıcı adı ve şifremle nttgame sitesine girebiliyorum. Fakat ANYOTP sayfasına giriş yapamıyorum. Eski numara olsa dahi giriş yapamamayı anlamıyorum. Bu kadar mağdur insan var bu kadar talep var neden kimse umursamıyor bu konuyu.
    Last edited by Physicist_34; 02-07-2023 at 10:19 PM.

siteye giriş yapabildim ama şimdi e-posta doğrulaması yapmak istiyorum [Kodu Gönder] e tıklıyorum maile herhangi bir kod gelmiyor.

Junior Member
    Merhaba,

Aynı problemi yaşıyorum yeniden başlamak için yüklü şekilde npoint aldım ancak anyotp kodu eski telefon numara gidiyor. Bunu nasıl çözeceğiz? Tek açıklamanız operatör ile mi görüşün gerçekten?

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Supay View Post
    Merhaba,

Aynı problemi yaşıyorum yeniden başlamak için yüklü şekilde npoint aldım ancak anyotp kodu eski telefon numara gidiyor. Bunu nasıl çözeceğiz? Tek açıklamanız operatör ile mi görüşün gerçekten?
    Selam,

Ara ara otp numara değişim desteği verilmeye devam edecek. Duyuruları takip edebilirsiniz.

Quote Originally Posted by NativeBrutal View Post
    Selam,

Ara ara otp numara değişim desteği verilmeye devam edecek. Duyuruları takip edebilirsiniz.
    merhaba, tahmini bir süre verebilir misiniz bu destek için

Tags for this Thread