Results 1 to 4 of 4

Unhappy OTP De Sorun Var PC De Giremiyorum

Merhabalar OTP yi Aktif Ettim Bilgisayara Yükledim SMS ile Gelen Bilgileri Doğru Yazmama Rağmen Hiç Bir Hata Vermeden Kapanıyor Başka Bilgisayarda Yeni Üyelik Açıp Denedim Durum Aynı 2.Denediğim Bilgisayarda Forumda Eski Bir Konudaki Adımları Uyguladım Sorun Aynı Silip Reset Attım Yükledim Yönetici Olarak Çalıştırdım Uyumluluğu Vista SP1-2 Denedim Olmadı Var Mı Bir Çözümü Giremiyorum Oyuna ?

Yeni Hesap Açtım Şu Anda Ve İngiltere de Kullandığım Telefon Numaram İle Kayıt Oldum (Hattım Yurtdışı Kullanımına Açık Sms Çağrı Alıyor) Doğrulama Kodu Geldi Ama Anyotp için Bilgilerin Olduğu Kod Gelmedi Bu Sistemde Bir Sıkıtnı Mı Var Yoksa Bana Mı Denk Geliyor Bir Yetkili Yardımcı Olabilir Mi ?
    Last edited by NativeBrutal; 02-07-2023 at 11:07 PM.

OTP'de problem var. yeni kayıt oldum ilk doğrulama sms'si geldi. 2.ci gelmedi. benimle alakalıdır diye düşündüm 5cash ile tekrar yolladım oda gelmedi. bir ilgilenin lütfen @Eryudes @khenarth @Patheoz @mod

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam,

ICS sitesinden sms gelmeme sorunuyla ilgili ekibe bilgi verildi. Sms sorunu düzeldikten sonra otp hatasıyla karşılaşırsanız aşağıdaki rehber konusundan bilgi alabilirsiniz.
    AnyOTP Hata Kodları ve Çözümleri

Tek konu üzerinden devam edelim lütfen.

Cash gidiyor ama ics kodu gelmiyor

Tags for this Thread