Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Rebirth basarken item yanma durumu

Merhaba. Dex, str gibi bonuslari basarken veya poison basarken item yaktigim oldu. Şimdi yetkili birileri kesin bir bilgi verebilir mi? +9 itemi rebirth 11 iteme çevirirken yanma ihtimali var mı? Cidden cok kucuk bir ihtimal varsa bile yapmayacagim. Bir de siz olsaniz reb 11 mi normal +9 mu kullanırdiniz? Hangisi daha değerli. Bu konuda bilgili arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

Senior Member hebeleyn's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Rebirth Restoration Scroll'dan önce normal +9 daha değerli diyebilirdik ama artık normal +9 ile rebirth 11 arasında eskisi kadar fiyat farkı yok.

Yetkili biri değilim tabi ama rebirth basarken yanma ihtimali %0 diye biliyorum.

Junior Member
    Quote Originally Posted by theRedeemer View Post
    Rebirth Restoration Scroll'dan önce normal +9 daha değerli diyebilirdik ama artık normal +9 ile rebirth 11 arasında eskisi kadar fiyat farkı yok.

Yetkili biri değilim tabi ama rebirth basarken yanma ihtimali %0 diye biliyorum.
    Teşekkürler cevap için. O zaman yetkili birinden bir cevap gelene kadar bekleyeyim sırf görüntü için yakmayalim itemi. Bu tarz konularda biraz bahtsiz bedeviyimdir de

Senior Member iVibe's Avatar
    Posion basarken yanma ihtimali var az da olsa. Rebirtte yok. %100 başarı.

Senior Member
    Quote Originally Posted by annaasakura View Post
    Teşekkürler cevap için. O zaman yetkili birinden bir cevap gelene kadar bekleyeyim sırf görüntü için yakmayalim itemi. Bu tarz konularda biraz bahtsiz bedeviyimdir de
    Yandığını hiç duymadım ya da görmedim ama scroll un üzerinde % yazmıyor Yetkili birinden açıklama beklemende yarar var çekindiysen

Senior Member
    Reverse item ile düz item arasında 250cashlik bir fark var sadece.

Reverse iteme çevirirken item yanmaz.

merhabalar ben daha bu gun quest shar +7 itemimi reverse scroll ile reb1 e basarken yaktim. fakat soyle bir olay var item yandi fakat npc den aldigim reverse scroll kagidi hala ustumde yani o gitmedi sadece item gitti hala saskin bir haldeyim ve madurum server Zero

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by can_C2A17XL5 View Post
    merhabalar ben daha bu gun quest shar +7 itemimi reverse scroll ile reb1 e basarken yaktim. fakat soyle bir olay var item yandi fakat npc den aldigim reverse scroll kagidi hala ustumde yani o gitmedi sadece item gitti hala saskin bir haldeyim ve madurum server Zero
    Muhtemelen yanlış bir kağıt ile denediniz. Eşyayı reverse çevirdiğinizde yanma ihtimali yok. Reverse yükseltmeye çalıştıysanız o zaman yanma ihtimali var.

Banned
    Quote Originally Posted by NativeBrutal View Post
    Muhtemelen yanlış bir kağıt ile denediniz. Eşyayı reverse çevirdiğinizde yanma ihtimali yok. Reverse yükseltmeye çalıştıysanız o zaman yanma ihtimali var.
    Acaba Sizin Yorum da Bir Yanlış Olabilir mi? Hayır Şundan Soruyorum... Arkadaş Quest İtemini Reb 1'e Basarken Yaktım Diyor... İtemi Reb 1'e Basması İçin Reb Upg. Scrolldan Başka Hiçbir Itemle Basamaz... Yanı 7 Itemı 8 e Denese Tamam da... Kaldı ki +7 Olan Quest Itemı de Yanlış Bir Scroll İle Basamaz Cünkü Sadece Buss İle Basabilir Unique Item Sınıfında Olduğu İçin.. Bence Arkadaş Bu Konuda Biraz Haklı... Incelenmesinde Yarar Var...

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by WAKABAYA5H1 View Post
    Acaba Sizin Yorum da Bir Yanlış Olabilir mi? Hayır Şundan Soruyorum... Arkadaş Quest İtemini Reb 1'e Basarken Yaktım Diyor... İtemi Reb 1'e Basması İçin Reb Upg. Scrolldan Başka Hiçbir Itemle Basamaz... Yanı 7 Itemı 8 e Denese Tamam da... Kaldı ki +7 Olan Quest Itemı de Yanlış Bir Scroll İle Basamaz Cünkü Sadece Buss İle Basabilir Unique Item Sınıfında Olduğu İçin.. Bence Arkadaş Bu Konuda Biraz Haklı... Incelenmesinde Yarar Var...
    İncelenmesini istiyorsa destek ekibine bilet göndermesi gerekiyor. Bu gibi hesap detaylarını buradan görme ve yardımcı olma şansımız yok.

Tags for this Thread