Results 1 to 9 of 9

Thread: Ring hakkında

Junior Member

Question Ring hakkında

Arkadaşlar benim Felis'te 77 lvl asas karakterim var 70 quest flame shard itemimi +7 ye upgrade ettim. ring basarken 1 item çantada bırakabiliyoruz diye hatırlıyorum Ares'te oynarken. Hala bu uygulama var mı mesela boş 77 lvl charımın değeri 200.000.000 coins se flame shard +7 ile birlikte 700.000.000Coins'e vermek istiyorum. Yardımcı olur musunuz ring basacağım karakterime

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    quest ile ringe eşya aktarma kalkalı baya oldu çöpe atmaktan başka çaren yok

Junior Member
    Quote Originally Posted by Death_Stroke View Post
    quest ile ringe eşya aktarma kalkalı baya oldu çöpe atmaktan başka çaren yok
    yapma Volkan biri lütfen var desin yetkili moderatör arkadaşlar beni aydınlatın sizden cevap gelmeden anısı ve değeri olan bu itemi çöpe atmak istemiyorum

Quote Originally Posted by Dea_D6dph5TC View Post
    yapma Volkan biri lütfen var desin yetkili moderatör arkadaşlar beni aydınlatın sizden cevap gelmeden anısı ve değeri olan bu itemi çöpe atmak istemiyorum
    Moderatorlerde aynı şeyi söyleyecek. Maalesef tek çare çöp

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Valla dostum bu koreliler hangi kafa ile şu ring olayındaki itemleri çöpe attırıyor anlamiyorum insanları illegal satışlara yönlendiriyorlar üstüne ringin parasını kendi ceplerine koyabili ekken

Junior Member
    hala cevap bekliyorum sayın moderatörlerim ona göre ring basmak için npoint yükleyeceğim.

Quote Originally Posted by Kehanet5471 View Post
    Valla dostum bu koreliler hangi kafa ile şu ring olayındaki itemleri çöpe attırıyor anlamiyorum insanları illegal satışlara yönlendiriyorlar üstüne ringin parasını kendi ceplerine koyabili ekken
    Kendi sunucularında komple invertory + karaktere giyili elbiseler bile aktariliyor burada yok

malesef ki ring basarken üzerindeki veyahut inventroy deki hiçbir itemi aktaramazsınız

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Dea_D6dph5TC View Post
    hala cevap bekliyorum sayın moderatörlerim ona göre ring basmak için npoint yükleyeceğim.
    Death_Stroke'un verdiği bilgi doğrudur.

Tags for this Thread