Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Yurtdışı telefon hattından sunucu kaydı

    Dün öğlen sunucu kaydımı italyan telefon hattımdan yaptım. Hala onay gelmedi. Lütfen yardımcı olunuz.

    Kayıt Tarihi : 2022-11-26 11:49:19
    Seçili Sunucu : Lütfen bir sunucu seçin
    Türkiye (+90) dışındaki telefon numaralarıyla kayıt yapan hesapların manuel olarak bir GM tarafından onaylanması gerekmektedir. Bu işlemin tamamlanması 1 günü bulabilir.

  2. #2
    Moderator NativeBrutal's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    6,812
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam,

    Hafta sonundan çıktığımız için süreç uzamış olabilir. Kaydın onaylanmasını beklemeniz gerekiyor. Foruma konu açmak bu süreci hızlandırmaz.

  3. #3
    Cevabınız için teşekkürler.

    Yarından itibaren iyi çalışmalar ve haftalar diliyorum

  4. #4
    Güncelleme: Hesabım daha açılmadan bloke edilmiş. İki günden uzun bir süredir hesabımın server seçimini yapabilmem (Pandora) için GM'lerden yurtdışı SMS onayı vermesini bekliyordum. Sonunda sağolsun ilgilenip hesabı BLOKE etmişler. Hesabıma daha giriş bile yapamadım ve bunun yanısıra içine koyduğum 400 cash ve harcadığım vakit de cabası.

    Doğru düzgün herhangi bir açıklama yapılmadan alınan bu aksiyon beni üzdü ve bu şirketin profesyonellik seviyesini gösterdi. Daha sonra bu hususla alakalı foruma konu açınca sevgili moderatörlerimiz konu açmanıza gerek yok diye sitem ediyor.

    Yani ne diyeyim ki... Çok gergin, çok amatörce...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form_