Discord da arkadaş dediğimiz adam güven vererek itemini vererek güven sagladi item istedi verdim ve aldı kaçtı discord adresi ip mevcut ordaki ismi mevcut yarın bilişim suçlara müracaat edecem ve başka yapmam gereken varmı ?
Discord da arkadaş dediğimiz adam güven vererek itemini vererek güven sagladi item istedi verdim ve aldı kaçtı discord adresi ip mevcut ordaki ismi mevcut yarın bilişim suçlara müracaat edecem ve başka yapmam gereken varmı ?
Last edited by WolverineRevengee; 01-24-2022 at 09:46 PM. Reason: .
İtemini verdi ve aynı dakika içinde teslim ettim discord dan beni attı ve alt f4 çekti
Kendi elinle verdiğin için bir sonuç alacağını zannetmiyorum. Ortada hacklenme veya dolandırma girişimi yok. Yine de bir hukukçudan bilgi alabilirsin.
Suç unsuru oluşmamış. Suç duyurusunda bulunsan bile kovuşturmaya yer yok kararı verilecektir.
Takılma sen bu yorumlara, sana yalan söyleyip malını alıp kaçmış, 50 bin tane farklı dolandırıcılık yöntemi var, hukuk böyle katı kurallarla işlemez.
Kanıtlarla beraber derdini güzel anlat, hukukçuların bilgi talep edeceği kaynakları netleştir(örn: isp, ntt, discord vb.) ve karar vermesini kolaylaştır
Discord konuşmaları, varsa diğer konuşmalar, senin için geçerli zaman dilimi ile beraber tarih ve saat bilgileri, itemi teslim ettiğin / teslim aldığın karakter sunucu bilgileri ve zaman bilgileri, ona yazdığın ve sana cevap vermediğinin kanıtı (1,2 gün 1 hafta belirli aralıklarla yaz), ve daha ne ekleyebiliyorsan.
eksiden böyle konulara üzülürdüm ama artık takmıyorum. hakediyorsunuz çoğunuz. 2022 olmuş sene hala güvenen kalmış başka insanlara.
Discord IP bilemezsinizki