Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Question Giriş ID unuttum e-postama gelmiyor

Sorun çözüldü bilet gönderdim ve birkaç saat içerisinde çözdüler teşekkürler

Merhabalar eski oyun hesabımın giriş ID unuttum resmi siteden ''ID'ni mi unuttun'' seçeneğinden e-posta adresimi yazıp gönder diyorum ''Başarılı! Bilgileriniz E-posta adresinize gönderilmiştir.'' mesajını alıyorum fakat e-posta adresime gelmiyor.

Bilet atmayı düşündüm fakat e-posta adresimde hiçbir e-posta yok bu sebeple hesabımın kayıt bilgileri gibi diğer bilgilerine de ulaşamıyorum.

Yahoo e-posta servisini kullanıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim.
    Last edited by NaftocemenTT; 11-19-2021 at 10:34 AM. Reason: Sorun çöz

Bazen hotmail gibi mail uzantılarındada bunu yapıyor. Tavsiyem bilet atıp ulaşabildiğin bütün bilgileriyle birlikte mail değişikliği talep etmendir pek işe yarayacağını sanmıyorum ama farklı bir tarayıcıdan deneyebilir misin ?
    Last edited by WolverineRevengee; 11-18-2021 at 03:37 PM.

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam,

Mail gelmiyorsa müşteri hizmetlerine destek bileti göndermeniz gerekiyor. İstenilen bilgileri hatırladığınız kadar yanıtlayın, destek ekibi yardımcı olmaya çalışacaktır.

https://support.nttgame.com/

Junior Member
    Farklı tarayıcıdan denedim fakat sonuç alamadım. Bilet gönderdim umarım çözülür cevaplarınız için teşekkür ederim.

Member DropRATE's Avatar
    Nickname
    RateSuccess
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Sirius
    Race
    El-Morad
    Tarayıcında addguard varsa bu hotmail ve yahoo gelen maillerde engel oluyor. Onu kapatıp denersen mail gelecektir.
    "En büyük savaş , cahilliğe karşı yapılan savaştır." M.KEMAL ATATÜRK

Junior Member
    4 farklı tarayıcı denedim ''Başarılı! Bilgileriniz E-posta adresinize gönderilmiştir.'' yazısı geliyor e-postama başka yerden posta geliyor fakat Nttgame den gelmiyor

Senior Member enezx's Avatar
    yahoo mynet hotmail gibi maillerde problem olması lazım moderatör söylemiş zaten ticket atsan yardımcı olunur tarayıcı ile falan alakalı değil
    what we know is a drop, what we don't know is an ocean.

Tags for this Thread