Results 1 to 4 of 4
    Junior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus

Question İllegal Hesaplar ile Bağlantı İçinde Olmak

Selamın Aleyküm şöyle bir sorun geldi başıma, 2018 yılın dan beri aktif olarak tek hesap dahilinde gün içerisin de vakit buldukça etkinliklere giriyorum, zaman içerisin de karakterimi diziyordum. Oyunda illegal bir durumda yaşamadım. Oyun dan para kazanma gibi de bir amacım olmadı. Ancak 02.03.2021 tarihin de ceza alan oyuncular arasına girmişim, ticket attım aldığım cevap ( GM ekibinin yaptığı incelemeler sonucunda, illegal hesaplar ile bağlantı içinde olduğunuz tespit edildiği için hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır ve tekrar kullanıma açılmayacaktır. ) budur. Bu konuyu bi aydınlatmamız gerek, ben karşıda ki kişinin illegal olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? bu gibi durumlarda ceza süresiz ban mı olmalı ? bir telafisi yok mudur ? Ortada bir emek var, hiçe mi sayılması gerek ?

Lütfen bilgisi dahilin de olanlar dan cevap bekliyorum.

Teşekkürler.

Senior Member SkCLucky's Avatar
    Merhaba,

Destek ekibine bilet gönderdiyseniz gerekli yanıt tarafınıza verilecektir, ki verildiğini görüyorum. Durumu açıklayacak olursak, bunun tek seferlik bir durum sonucunda gerçekleştiğini sanmıyorum. Detaylı incelemeler sonucunda bu tarz cezalar verilmektedir.

Junior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Daha önce böyle bir ceza almadım, uyarıda almadım, anlatmak istediğim karşı tarafın illegal bir kullanıcı olacağını bilmemem ve bu durumun önce bir uyarısı olması gerektiğini düşünmekteyim..

Senior Member SkCLucky's Avatar
    Dediğim gibi bu tarz durumlar detaylı olarak incelenmekte ve ona göre işlem görmektedir.

Tags for this Thread