Results 1 to 9 of 9

Angry pazar hakkında bilgi

herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar?

uzun zamandır oynamıyordum. buy pazarı kurmuştum. bir pm geldi pazarın tutuluyor diye. tek pc ile oynuyorum bakamıyorumda gerçekmi değil mi böyle bişi var mı diye. şuanda pazar tutma diye bir şey varmı bilgisi olan var mı acaba?

şimdiden teşekkürler ii oyunlar

Senior Member SkCLucky's Avatar
    Merhaba,

Zaman zaman bu tarz durumlar yaşanabiliyor fakat o anlık bir durumda olabilir. Sürekli bu şekilde mesaj alırsanız Cheat Reports bölümüne o kişi hakkındaki kanıtlarınız ile birlikte bir şikayet raporu oluşturabilirsiniz.

Senior Member
    Quote Originally Posted by SkCLucky View Post
    Merhaba,

Zaman zaman bu tarz durumlar yaşanabiliyor fakat o anlık bir durumda olabilir. Sürekli bu şekilde mesaj alırsanız Cheat Reports bölümüne o kişi hakkındaki kanıtlarınız ile birlikte bir şikayet raporu oluşturabilirsiniz.
    Arkadaşımız tek pc olduğunu söylemiş nasıl kanıt alacak bu konuda fikir verebilir misiniz ?

Senior Member SkCLucky's Avatar
    Quote Originally Posted by lTheWindl View Post
    Arkadaşımız tek pc olduğunu söylemiş nasıl kanıt alacak bu konuda fikir verebilir misiniz ?
    Pazar tutmanın birkaç şekli olabiliyor, burada bunları açıkça yazmak pek iyi olmaz fakat şöyle söyliyim,

X isimli oyuncu sürekli içinize gelip duruyorsa, bunun kısa bir videosunu alıp cheat reports bölümüne iletebilirsiniz,

Aynı şekilde mesaj geldiğinde kimin olduğunu öğrenip çevresinde olup olmadığını kolaylıkla gözlemleyebilir ve aynı şekilde bunun birkaç mesajını da kanıtlara ekleyerek şikayette bulunabilir.

Senior Member
    bence çok saçma moderatör bey adam tek pc belki altarda pazar yapıyor ve heryer kalabalık bu arkadaşın içine girmesine gerek yok ki pazarını açar çarını sabit bırakır gider adam. sistem getirin o vakit. 10 saniyeden fazla pazara bakılınca 2 dk boyunca aynı pazara bakılmasın.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by meh_ecWCDfk7 View Post
    bence çok saçma moderatör bey adam tek pc belki altarda pazar yapıyor ve heryer kalabalık bu arkadaşın içine girmesine gerek yok ki pazarını açar çarını sabit bırakır gider adam. sistem getirin o vakit. 10 saniyeden fazla pazara bakılınca 2 dk boyunca aynı pazara bakılmasın.
    Bir şey isterken 2 kere düşünün. Pot depolayacaksın mesela aldın adamdan koydun bankaya 2 dakika sonra mı alacaksın tekrar. Ve ya bus alacaksın ya da item vs alacaksın bakıyorsun hangisinden alsam diye ilk açtığından almıyorsun hemen. Bir şeyi düzeltelim derken çok şey bozulur.

herkese teşekkür ederim iyi oyunlar

daha önce forumda okumuştum paylaşan arkadaş Varolsun pazarı herkesin görebilmesi gerekli değil mi daha da başka bir çözüm var mı bilmiyorum hoşça kalın

Bro bazen yanlışlıkla bırakabiliyor ama istisnadır adamlar pazarı mafya hale getirmişler biraz ucuza al yada sat hemen pazarını tutuyorlasr

Tags for this Thread