YENİ ACTIĞIM HESABIM 1 GÜN SONRA BLOKLANDI Lütfen yardım !!
Yeni açıp 3200 cash ile exp pre aldım ve 1 gün sonra hesabım bloklandı siteye bile giriş yapamıyorum. 5 yıl aradan sonra vürüsten dolayı evde olduğum için yeni hesap açtık. Abi kardeş ayrı PClerden 2 hesabımızla Çarımızı kasmaya başladık ve bir tanesi komple hesap bloklandı diye hiçbir şekilde ne siteye ne oyuna giriş yapılamıyor. Ne kosp nede hile bilmeyiz. Geniyeyi millete sora sora zor ayarladık Sanırım aynı IP den girdiğimiz için olabilir lütfen yardım eder misiniz. Yetkililere ulaşamıyoruz.
User ID :
Server Name: ALTAR
Character Name: 4MuhurDar
Aldığımız hata bu şekilde : Websitesine erişemeyebilirsiniz.[Hesap Bloklandı] Neden : Süre : Kalıcı
Last edited by GamesDepot; 05-26-2020 at 04:58 PM.
macro koxp vb yazılımlar kullanmışsanız, daha önceden bilgisayarınızda yüklüyse veya aynı ip üzerinden başka bir hesap ya da hile varsa banlanma nedenidir. ticket atmanızı öneririm
kosp falan yok hocam oyunda bir suru değişiklik var 2010dan itibaren oynamıyordum anı ip uzerinden 2 pc ile oynandı abim oynuyordu bende başladım oyuna hesabım kapatıldı ticket attım dönüş olmadı
Abin hızlıymış o zaman zamanında aynı ip de bişeyler olmuş anlattığından bunu çıkarıyorum ben ama genede önyargılı olmamak lazım tabi iyi forumlar g.olsun