Results 1 to 6 of 6

hacked acoount ins.

merhabalar 1 2 haftadır hesabıma girmiyorum bugün girdiğimde hacked acoount ins. diye bi sorunla karşılaştım ve hesabım blocklanmış forumda söylenen adımları izlemeye çalıştım fakat supportta hacked acoount adı altında ticket atmaya çalışınca bir çok tarih sorulmuş ve ben bunların çoğunu hatırlayamadığımdan ticket atamadım nasıl bir yol izlemem gerekir yardımcı olur musunuz.

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam,

Forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir. Hesabınızla ilgili bilgi alabilmek için müşteri hizmetlerine bilet göndermeniz gerekiyor.

Portala giriş yaptıktan sonra Destek/ Knight Online / KO Ban / Jail / Unblock kategorisinden gönderebilirsiniz.

Senior Member enezx's Avatar
    Quote Originally Posted by ene_Mw6mG17N View Post
    ticket atmaya çalışınca bir çok tarih sorulmuş ve ben bunların çoğunu hatırlayamadığımdan ticket atamadım nasıl bir yol izlemem gerekir yardımcı olur musunuz.
    Hesabın sana ait olduğunun doğrulanması için istenen tüm bilgilerin doğru olması gerekiyor yoksa geri alamazsın maalesef
    what we know is a drop, what we don't know is an ocean.

Benım hesabım yaklasık 3..4 gun önce soyuldu ve farklı ip giriş sebebi ile kapatıldı .. ticket atmama ragmen geri dönüş olmadı .. suanda premium sürem .. pet sürem gidiyor .. hem hesap soyularak zarara gırıyorum hemde tickete bakılmadıgı için zarara giriyorum .. cevap veren okuyan yok hesabım hala kapalı

Bizim hesabımız neden soyulmuyor?

dün partide genie yi açtım bilgisayar başından kalktım geri geldiğimde char towndaydı şaşırdım dedim acaba beni towna mı çektiler pt dekiler. pt den atmamışlar gittim slota sordular ne oldu diye soyuldunmu town attın dediler güvenlik şifrelerini değiştir şifreni elde etme ihtimallerine karşı diye... değiştirdim. bu sabah dc oldum tekrar girmek sitediğimde hacked account inv. diyor... hesabı ben açtım satın almadım. kimseyle paylaşmadım. satmadım. cep telefonumdan doğum tarihime sosyal medyama kadar kayıtlı. otp ıcs kullanıyorum. n point alımı yapıyorum sürekli... şimdi ticket da açtım. ama benim hesabıma bu neden yapılıyor... birisi şikayet etmese yapılmazmış .... birisinin elinde kanıt yoksa nasıl şikayete dayanarak beni engelliyorlar ... kanıt olma ihtimali de yok kimsede...

Tags for this Thread