Hesabı açalı birkaç gün oldu ve ilk defa oynuyorum. Dün oyunu oynayabiliyorken şu an giriş ekranında ban yediğimi anladım. Herhangi bir şey yapmamış olmama rağmen haksız yere ban atılmış. Server: Gordion.
Hesabı açalı birkaç gün oldu ve ilk defa oynuyorum. Dün oyunu oynayabiliyorken şu an giriş ekranında ban yediğimi anladım. Herhangi bir şey yapmamış olmama rağmen haksız yere ban atılmış. Server: Gordion.
Last edited by mgulgel; 05-11-2020 at 02:21 PM.
Merhaba.
Siteye login olduğunuzda hesabım kısmında tam olarak neden ban yediğinizi görebiliyor musunuz? '' Account Creation Abuse'' hakkında forumda yazılanları inceledim. Yetkili arkadaşlar ''Gün içerisinde birden fazla hesap açılması durumunda karşılaşılan bir hata mesajıdır. Bilet gönderdikten sonra hesabınız incelenecektir ve müşteri temsilcisi gerekli yanıtı verecektir.'' mesajını paylaşmışlar. İlgili konu adresini aşağıya bırakıyorum. Umarım faydası olur.
Account Creation Abuse
Merhaba,
Arkadaşımızın da belirttiği gibi, hesabınız incelenmek üzere askıya alınmıştır. Durumun detaylı incelemesi ve çözümlenmesi adına lütfen destek ekibiyle iletişime geçin.
bende aynı sıkıntıyı cekıyorum ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz