addi inşşş bakalim
addi inşşş bakalim
bilader artık bi çare bulun şu vodofone işine yeter artık oyuna girmek istiyoruz yeter lan yeter
Tek konuda toparlamışsın herşeyi de birde açıklama yap daha 2 gün önce premium çektim faydalanamıyoruz.
OYUNCULAR ÇÖZÜM ORTAĞI DEĞİL MÜŞTERİDİR..!!
Bizler oyuncuyuz yani sizin gözünüzde MÜŞTERİYİZ sorunu veya sorunları çözmemiz için bir ÜCRET ödemiyorsunuz bize tamtersi hizmet ala bilmek için bizler size ücret ödüyoruz.... VODAFONE..!!
Çok büyük haksızlık yaptınız çok! En azından geceleri girebiliyorduk, sabah jrsine katılıyorduk. Benim gözümdeki bütün olumlu imajınız gitti.
açıklama yapın artık. para veriyoruz hizmet alamıyoruz bu nasıl bir saçmalık. en azından insanları bilgilendirin. sorun şu, öngörülen çalışma süresi şu kadar, kaybettiğiniz pus ürünlerinin süresi eklenecektir diye bizde bilelim güvenelim ve bekleyelim. bunu bile söylemekten acizsiniz ayıptır.
Bİz bu oyunu oynamak İÇİn para verİyoruz premium cash item Çekİyoruz startin gelmesİnİ beklemek İÇİn degİl
Türknet kullanıcıları aşağıdaki işlemi gerçekleştirerek Türknet Destek ile iletişim kurulması istenildi.
Discord kullanmayanlar için ekran fotoğrafını buraya ekliyorum.
![]()