Hiç bişey demiyorum 1 hafta girmeyeceğim bakalım sonucu ne olacak umarım çözülür daha da beter olmasın da..
Hiç bişey demiyorum 1 hafta girmeyeceğim bakalım sonucu ne olacak umarım çözülür daha da beter olmasın da..
Muhtemelen arkadaşın yaşı foruma üye olmaya bile yetmiyordur bu yüzden sinirlenmeyen arkadaşlar. Tahmin ediyorum ki oyuna ailesinden gizli üye olarak oynamaya başlayan bir kardeşimizdir.Eğer yanılıyorsam hiç sinirlenmeyin düşünme becerisine sahip olmayan bir insana kızmak akıl işi değil.
GM ler sana özel %900 Exp verecekmiş kardeşim![]()
![]()
Nttgame ' in şu başarısızlığını gören pvp sunucu açıyor sayın nttgame bak burada bu kadar insan sizden gelecek adam akıllı bir açıklama bekliyor ve şuanda resmen kendi ayağınıza sıkıyorsunuz burdaki oyuncuları pvp sunuculara göndermek felan gibi bir niyetiniz mi var acaba adam gibi çıkın açıklama yapın böyle saçmalık olmaz ya oyunu herkeze erişebilir şekilde açın yada komple kapatıp geniş çaplı bir bakım yaparak düzelene kadar açmayın insanları böyle mağdur etmeye hakkınız yok tüketici haklarına dilekçe vermeye gidiyorum şimdi
para veriyoruz para. bir açıklama yapmak bilgilendirmek ZORUNDASINIZ.
haksız rakabet budur işte oyunu tamamıyla kapatsalar düzeltikten sonra açsalardı böle konuşanda olmazdı ama buda bir gerçek %80 cıvarı oyunda tahmini %20 bizler yani giremeyenler onlara karşı bizi harcadılar bu kadar basit
Bilindiği gibi önce TTNET kullanıcıları oyuna giremezken azınlıkta olan Vodafone vs. kullanıcıları oyundaydı. Baktılar olacak gibi değil %50 sinden fazlasını oluşturan ttnet'i devre dışı bırakmak yerine söylediğin gibi yapılan bakımdan sonra biz harcandık. Her şey oldukça basit aslında. Ntt game çocuk oyalar gibi oyalamaya çalışıyor sadece.
Üzdünüz be milleti çok üzdünüz..
Bu kadar insanı caydırmaya çalışıyolar sanırım. Çözüm falan yok sadece yıldırma politikası çoğunluğu seçtiler azınlık vodafone ve türknet kaldı ortada. Verdiğimiz paranın karşılığını istiyoruz bir açıklama bekliyoruz buradaki insanlar çocuk değil.
beyler nttgame den msj qeldı telefonuma ıb dogrulamanız gerekıyor oyundakı problemlerden dolayı dogrulanmayan hesaplar engellenecektr diye sizlerede qeldmi
qeliyse nasıl ip doğrulama yapacaqız? ?
Engellediğiniz sucuların IP'lerini açmayacaksanız bu sunucuları kullanan kullanıcıların paralarını iade edin ! Gerek cash olarak gerek başka şekilde. Ben bu oyunu gerçekten artık oynamak istemiyorum. Bu kadar dışlanmışlık, umursamazlık olmaz !
Bu oyun biz varız diye var bilmiyorum farkında mısınız? İnsanları gerçekten bıktırıyorsunuz. Adım gibi eminim ki start geldiği anda her ne kadar tüm bu olanları unutacak yüzlerce insan olsa da satın alınan cash miktarları zararına azalacak. Aklı başında olan her insan da bunu yapar.