hala çözüm arıyorum. yok. kendi servis sağlayıcıma canlı yardımda sordum şuan bağlantınız var ve bi problrm yok. oyun yöneticileriyle görüşün diyor. yöneticiler de bakım devam ediyordan başka birşey demiyorlar.
hala çözüm arıyorum. yok. kendi servis sağlayıcıma canlı yardımda sordum şuan bağlantınız var ve bi problrm yok. oyun yöneticileriyle görüşün diyor. yöneticiler de bakım devam ediyordan başka birşey demiyorlar.
Ben yarın itemlerimi satıp oyunu bırakıyorum lanet olsun yapacağınız işe! haydi rastgele darısı diğer yorum yapanlara.
discordd ve diğer clandaki tüm arkadaşlarla ekipce ! yarın itemleri pazarda görürsünüz.
Vodafone internetim var start gelmiyor. Yıllar sonra premium alıp oyuna başlayım dedim giremiyoru. Ne zaman düzelir acaba, kesin bir tarih var mı?
Aynı şekilde bizde öyle yaptık iki arkdaş en pahalı premium aldık ve şuan giremiyoruz. Vodafone internet yüzünden.
Adamlara ne diyecez şey knight giremiyorumda yardımcı olunmu diyemi ticket atcaz internetim var star gelmiyor dc pre boşa gidiyor acil yardım edinmi diyecez turknete ¿ adamlar Güler be
vodafone turknet falan alakası yok durumun farklı oyunlara girince problem cıkartıyor mu ?
hayır. bu durumda sorun ntt de.
konuyu neden siliyorlar onuda anlamış değilim.
yurtdisi start yok suanda![]()
Merhaba, 04.02.2020 Itibari ile gece londra saati ile 00.30 dan sonra oyun baglantimiz kopmus olup tekrar oyuna girisin yurt disi oyunculari icin mumkun olmadigini bildirmek istiyorum, Bu konunun ne zaman duzelecegine dair bir aciklama yapilmadi henuz.
Ðëącøň Fŕøs†dün 23:02
Herhangi bir saldırı yok.
Sadece hatalı bir hareket oldu.
O yüzden herkes düştü.
Maglorexdün 23:02
Herkese Merhaba,
Yaşanan bağlantı problemi sunucu merkezi kaynaklıdır. Anlık bağlantı problemi çözümlenmiştir.
Anlayışınız için teşekkürler.
Sanirim sadece Turkiye uzerinden oyuna giris acik, Discord uzerinden bir cok dis devlette ikamet edip oyuna oradan katilan arkadaslar yazmakta ancak bir cok ulke uzerinden giris mumkun olmamaktadir.
Bu hususta gereginin yapilmasini rica ediyorum. Iyi calismalar dilerim.
NOT : Nttgame Portal yurt disi oyunculari icin login olmamaktadir. Kaspersky secure connection ile VPN kullanarak forumu kullanmaktayim.