Page 86 of 165 FirstFirst ... 3676848586878896136 ... LastLast
Results 851 to 860 of 1648
    hala çözüm arıyorum. yok. kendi servis sağlayıcıma canlı yardımda sordum şuan bağlantınız var ve bi problrm yok. oyun yöneticileriyle görüşün diyor. yöneticiler de bakım devam ediyordan başka birşey demiyorlar.

Ben yarın itemlerimi satıp oyunu bırakıyorum lanet olsun yapacağınız işe! haydi rastgele darısı diğer yorum yapanlara.
    discordd ve diğer clandaki tüm arkadaşlarla ekipce ! yarın itemleri pazarda görürsünüz.

Junior Member
    Vodafone internetim var start gelmiyor. Yıllar sonra premium alıp oyuna başlayım dedim giremiyoru. Ne zaman düzelir acaba, kesin bir tarih var mı?

Junior Member
    Aynı şekilde bizde öyle yaptık iki arkdaş en pahalı premium aldık ve şuan giremiyoruz. Vodafone internet yüzünden.

Junior Member
    Adamlara ne diyecez şey knight giremiyorumda yardımcı olunmu diyemi ticket atcaz internetim var star gelmiyor dc pre boşa gidiyor acil yardım edinmi diyecez turknete ¿ adamlar Güler be

vodafone turknet falan alakası yok durumun farklı oyunlara girince problem cıkartıyor mu ?
    hayır. bu durumda sorun ntt de.

konuyu neden siliyorlar onuda anlamış değilim.

yurtdisi start yok suanda

Quote Originally Posted by mzffr4251 View Post
    Aynı şekilde bizde öyle yaptık iki arkdaş en pahalı premium aldık ve şuan giremiyoruz. Vodafone internet yüzünden.

vodafone netle ılgısı yok oyunla ılgısı var

Junior Member
    Nickname
    SirCLAIRMONT
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    TheChampionS
    Race
    Karus
    Merhaba, 04.02.2020 Itibari ile gece londra saati ile 00.30 dan sonra oyun baglantimiz kopmus olup tekrar oyuna girisin yurt disi oyunculari icin mumkun olmadigini bildirmek istiyorum, Bu konunun ne zaman duzelecegine dair bir aciklama yapilmadi henuz.

Ðëącøň Fŕøs†dün 23:02
    Herhangi bir saldırı yok.
    Sadece hatalı bir hareket oldu.
    O yüzden herkes düştü.

Maglorexdün 23:02
    Herkese Merhaba,

Yaşanan bağlantı problemi sunucu merkezi kaynaklıdır. Anlık bağlantı problemi çözümlenmiştir.

Anlayışınız için teşekkürler.

Sanirim sadece Turkiye uzerinden oyuna giris acik, Discord uzerinden bir cok dis devlette ikamet edip oyuna oradan katilan arkadaslar yazmakta ancak bir cok ulke uzerinden giris mumkun olmamaktadir.
    Bu hususta gereginin yapilmasini rica ediyorum. Iyi calismalar dilerim.

NOT : Nttgame Portal yurt disi oyunculari icin login olmamaktadir. Kaspersky secure connection ile VPN kullanarak forumu kullanmaktayim.

Quote Originally Posted by MrDuClairmont View Post
    Merhaba, 04.02.2020 Itibari ile gece londra saati ile 00.30 dan sonra oyun baglantimiz kopmus olup tekrar oyuna girisin yurt disi oyunculari icin mumkun olmadigini bildirmek istiyorum, Bu konunun ne zaman duzelecegine dair bir aciklama yapilmadi henuz.

Ðëącøň Fŕøs†dün 23:02
    Herhangi bir saldırı yok.
    Sadece hatalı bir hareket oldu.
    O yüzden herkes düştü.

Maglorexdün 23:02
    Herkese Merhaba,

Yaşanan bağlantı problemi sunucu merkezi kaynaklıdır. Anlık bağlantı problemi çözümlenmiştir.

Anlayışınız için teşekkürler.

Sanirim sadece Turkiye uzerinden oyuna giris acik, Discord uzerinden bir cok dis devlette ikamet edip oyuna oradan katilan arkadaslar yazmakta ancak bir cok ulke uzerinden giris mumkun olmamaktadir.
    Bu hususta gereginin yapilmasini rica ediyorum. Iyi calismalar dilerim.

NOT : Nttgame Portal yurt disi oyunculari icin login olmamaktadir. Kaspersky secure connection ile VPN kullanarak forumu kullanmaktayim.
    yurt içindeki de giremiyor yanlız degilsin beklıyoruz bı umut belkı işe yaramak isteyen biri çıkarda düzeltir diye ama nafile şuan sorun çözülmüş ve hiçbir sıkıntı yokmuş gibi olagan akışında devam ediyor oyun